Лакове за нокти - 151

• 29 254
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Тези са, но намирам снимки лакирана само с розовия
Скрит текст:
.

# 541
Ох, аз пък днес щурмувах един ДМ с надеждата да си тръгна поне с два лака, но заварих празни щандове на Тренд ит ъп, Римел, два лака останали на Буржоа. Всичко, което търсех, бе разграбено. Надявах се да открия тези красоти😭:

Тези са от стари колекции, nude колекцията беше от миналата пролет или лято, тази с частичките също гледах наскоро, че е на разпродажба, а се чудя и аз на един лак.
Римел се изтегля от българския пазар и там не чакай зареждане Simple Smile
Буржоа имат 10-на цвята лакове, кой си си харесала? Аз много им харесвам четките, ама тук, в темата съм срещала предимно оплаквания от тях. Принципно онлайн има по-голям избор от техните лакове, на нашия пазар зареждат малко цветове и предимно базови, както казах, около десет само, рядко има нови и интересни нюанси при тях.

# 542
Atamagaokashii, първият на Тренд ъп много ми прилича на Флормар Miss.
Аз съм на класическа вълна. Лакътхе на 21 и четката е гадна, равно рязана и е отврат за овал, но пък цвета е покривен и съхне много бързо.

# 543
Ето моите катеринчета. Култови лакове, растат, но не стареят. Сякаш сега са купувани. Много любими Stuck Out Tongue Winking Eye

# 544
  • София
Имам розовия лак а Trend it up със шимър. Изобщо не прилича  на Флормар Miss.
Ще снимам след малко двата лака.

Последна редакция: нд, 13 юни 2021, 15:23 от Amiamo

# 545
И според мен не си приличат (лака на Trend it up само съм го виждала в ДМ, а и някой тук го беше показвал). Royal nude не бяха ли по-нова серия? Едва преди месеци ги заредиха при нас... 🤔
Вярно ли, че Римел се изтеглят от България? Вчера след доста чудене си взех първи техен лак- syren или mermaid нещо си. Светъл, не много покривен цвят с русалски шимър. Повечето лакове от марката в Елитис изглеждаха потресаващо- някои с ефект омбре в шишенцата...🙄 Не мисля, че самостоятелно на 1-2 пласта ще е уау, но с подложка сигурно ще е интересен.

Последна редакция: нд, 13 юни 2021, 11:58 от dolce miele

# 546
Вярно ли, че Римел се изтеглят от България? Вчера след доста чудене си взех първи техен лак- syren или mermaid нещо си. Светъл, не много покривен цвят с русалски шимър. Повечето лакове от марката в Елитис изглеждаха потресаващо- някои с ефект омбре в шишенцата...🙄 Не мисля, че самостоятелно на 1-2 пласта ще е уау, но с подложка сигурно ще е интересен.
Абсолютно, на разпродажба са. Знам го този лак, едно светло синьо-лилаво, от модерните еднорожки цветове Grinning Не съм го виждала на нокти обаче, само в бутилка се сещам кой е. Хубави са им лаковете, както от 60 Seconds, така и от Super Gel серията, разочарования не съм имала, сигурно 1/4 от лаковете ми са техни.
Маме, аз с парфюмо не съм имала проблеми, но съм чела, че са некоректни понякога за връщане и оплаквания, хич не им се давай и се разправяй до последно, да се научат как се прави бизнес. Същото важи и за мейкъпбг.

# 547
  • София
Ето ги и моите КА. Архивни, но си ги ползвам все още с кеф. За черния например си спомням, че обиколих половин София докато го намеря

# 548
Ето ме и мен. Намерих 10мин за бърз маникюр на късите ноктета, докато бебока спи, а таткото умува залог за предстоящия мач Grinning Blush
Перфект 544

# 549
"Маме, аз с парфюмо не съм имала проблеми, но съм чела, че са некоректни понякога за връщане и оплаквания, хич не им се давай и се разправяй до последно, да се научат как се прави бизнес. Същото важи и за мейкъпбг."

Подкрепям с две ръце! И аз от Parfimo.bg не съм доволна,  пратиха ми един парфюм - същинско менте. За лаковете може би нямат ментета , та за това  поръчах. Моите есита са си ок. А Мейкъп ми пратиха счупен лак, който изглеждаше  ок, докато го отворих и четката с част от гърлото на шишенцето се отделиха от бутилчето. И аз като Мама побеснях и ги подредих както си требе. Нотино.бг са същата работа. Нивгаш вече.

Последна редакция: нд, 13 юни 2021, 16:01 от Морска вълничка

# 550
Juls 18, на черния лак само в сребърно ли са частиците вътре или е повече като холограмен? Трудно ми е да преценя от снимката на екрана. Точно този не съм им го пробвала, имах сребристо-синкавата холограма и някакви бежово-прасковени пак холограмни. И са ми от малкото лакове дето съм си ги изразходила до край и с кеф.

# 551
След известна пауза се завръщам на лятна вълна

Аделината не можах да я уловя, но е много свеж неон.

# 552
  • София
"Новата реколта" лакове при мен:

Относно двата лака Trend it up Royal nude 040 и Flirmar Miss PL Miss 454 - трендито е по- млечен и блед розов цвят със син шимър; флормарчето е по-сладък розов цвят, по-перлен  със син шимър.
Не зна доколко добре ще се види от снимката:

Извинявам се, че малко със закъснение пуснах тези снимки, но се наложи да изляза.

# 553
Ето ме и мен с придобивка☺️

Има нежен опалесцентен отенък в лилаво, в същото време е супер покривен, много ми харесва. На Есито ми се бяха оголили връхчетата, затова оставих само на кутрето.

# 554

Номер 71
BEL 65

Общи условия

Активация на акаунт