Лакове за нокти - 151

• 29 215
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Амиамо, ти да не се разсърди нещо.
Недей така, никой не е подходил с лошо. Напротив, всички сме в кюпа и всички сме си давали такива обещания. Аз също, но вече спрях. Не виждам смисъл да се тормозя за нещо, което ми доставя удоволствие. Затова и написах поста си. Желаната покупка, води до добро настроение, а доброто настроение лекува лоши мисли. И да, всички сме минали през клуба "анонимни лакохолици" и още сме си в него, де. Joy Wink Но вече си го признавам без бой и обещавам пак да си купя лак. Joy Нема се сърдиш, ей! Hug

# 616
  • В полите на Пирин планина
Това с "обещаването" тръгна от мен, ама много бързо си забравих обещанието аз... Simple Smile
Не, че нещо - обичам си всичките лакове и знам, че са твърде много, но какво пък - носят ми удоволствие... Simple Smile

# 617
  • София
Джаста, разсмя ме.
Не, не се сърдя. Просто изказах мнение.

# 618
# 619
Аз също обявявам най-тържествено, че ще се постарая поне три месеца да не купувам нови лакове. Това поръчах преди малко и се надявам да се удържа. ☺️За такова металическо синьо отдавна мечтаех, а и като чух че Римел се оттеглят, веднага го поръчах.

# 620
Румяна ееее това ми напълни душата .... обаче ще крадна идейката❤❤❤

# 621
  • Благоевград
Ето ме и мен от снощи.
Тъй като веднъж ядох дървото с пожълтели плочки от същия лак, този път се застпаховах по-добре. Под зеленото има база и 1 плат от любимият ми на Катрис нюд 06.

# 622
Amiamo, надявам се да си разбрала, че го написах като шега, в никакъв случай не съм се надсмивала или иронизирала написаното преди това от теб! 🤗
Аз се отпуснах с пазаруването, защото имам рд този месец, но вървя към приключване с големия шопинг, то и останаха малко лакове които да ми грабват вниманието...😁 Не че няма да имам нови лакове, но мисля да не е в такива мащаби 😃 Повече от това не си обещавам!
Арабеск, разбираме се, как няма 🤗 Едните нюдове са като камуфлаж и замазват дефектите, ама другата категория са ми от най-дразнещите лакове когато започнат да се обелват 🙂 Разбираш...
Румяна, Signorа Tina, кои са ви лаковете? Много свежи цветове! И да, жълтото боядисва обикновено сериозно, някои зелени лакове също!

# 623
И аз споделям мнението ви, докато имам възможност ще си купувам, храна за душата е 😉 не пуша, не се гримирам, по заведения ходя рядко, ами и аз съм човек, искам дребни радости.

# 624
Завиждам ти Grinning Аз хем пуша, хем се гримирам, хем лакове купувам, а за дрехите и дума няма да отварям.

# 625
  • София
Долче, твоето "останаха малко лакове които да ми грабват вниманието" също ми звучи....необмислено Stuck Out Tongue

# 626
Кой търсеше нюд колекцията на Trend It Up? Днес видях и 4-те цвята в дм Скай Сити.
Накарахте ме да се замисля откога не съм си купувала лак за нокти, ами от миналия юни/юли Grinning

# 627
  • Перник
Румяна ееее това ми напълни душата .... обаче ще крадна идейката❤❤❤

Хехе, доживях и някой нещо мое да открадне. Точно твоите творения тук всеки път ми бодват сърцето.

Лаковете са БЕЛ 64 жълт, флормар 476 и ваденка

# 628
Долче, твоето "останаха малко лакове които да ми грабват вниманието" също ми звучи....необмислено Stuck Out Tongue
Е, на този етап е така 😁 Малко останаха. Но купувам само някои от дрогерийните марки, от ДМ почти нямам лакове (повечето ми лакове са по 1-2-2,50 лева, това 3,50-4 лв за S-he и Trend it up ми се свиди 😜). А по скъпи и специални лакове само оплаквам оченца засега. Лошото е, че дори дрогерийните постоянно вадят нови нюанси... 😁

# 629
  • София

Накарахте ме да се замисля откога не съм си купувала лак за нокти, ами от миналия юни/юли Grinning

Браво! И аз  дълго време няма да купувам лакове, че се поулях малко. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт