Лакове за нокти - 151

• 29 233
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Прекрасни красоти видях последните страници 😍 Уж, нямаше да купувам повече и незнайно как се оказа, че тези хубавци чакам тези дни 🤔😁😄

# 601
Момичета, лято или зима 😁, страхотни сте!
Георгиева, ти не разбра ли, че когато "няма да купуваш лакове"...те някак си подмолно ти нашепват "купи меее" 😜  Тъкмо се възмущавах на цената на ГР Рич калър, ама щом е номер 45 става 😍😁 Miss Selene не помня от колко години не съм виждала в магазин (физически), а бяха доста симпатични минита.
Арабеск, ако под нюд се разбира нещо едва забележимо (спрямо цвета на кожата ми), дискретно, евентуално с някакъв шимър или блестящ ефект- да, слагала съм за морето. Но има някои нюанси нюдове, основно кремове, които като ми се обелят, надигнат откъм кожичките или напукат са ми като трън в очите. ☺ Подсещаш ме за Флормар Мiss, макар че не е точно типичен нюд. 🙂

Последна редакция: пн, 14 юни 2021, 13:31 от dolce miele

# 602
  • Варна
Георгиева, кой е сайта, че не ми говори нищо скрийншота. То и аз чакам поръчка от Англия, и няма да купувам принципно нови... но да го разгледам, Пиер Карден-а ме заинтригува Grinning
Мис Селен се намира още в Елитис, ако не се лъжа.

# 603
Ето, нали ви казвам 😁 То и аз щях просто да мина набързо през Лили онзи ден, но си тръгнах с 3 нюда 😁 И то само с 3 понеже от другите лакове имам тези цветове които ме интересуват 😄 В Елитис обаче...щях да гледам Брилиант серията, а си тръгнах със съвсем други лакове- да има нещо и за друг път 🤣 Вас гледат ли ви странно когато купувате по повече от 2-3 лака или вече не сме малцинство? 😃
Тина, в нашия Елитис ги няма тези сладки минита. Има обаче на Reverse, на Перфект дори (като бонбончета са 🤩), май и на други марки има. На Пиер Карден мисля, че има лакове в Мейк ъп. 🙂 Пък и тези странни цени- лакове от еднаква серия на различни цени, пък било то и с 1-2 стотинки... 🤭

# 604
Тина, сайта е мейкъпбг. Напоследък често купувам лакове от там и съм доволна. Пратили са ми ги още вчера, тогава ги поръчах. Ще видя кога ще дойдат, но до сега е било бързо.
Долче, ГР 45 търся от месеци и все удрях на камък. Вчера ми излезе пак реклама във ФБ и исках само да погледа, честно🤣 И докато разглеждах и слагах в кошницата, уж, за по - натам, видях ГР и си викам знак от съдбата 😅🤣 Мис Селен от студентските ми години не съм виждала и се изненадах, че ги има още.

# 605
  • София
И аз си обещах да не купувам повече лакове.

# 606
Аз обещания, които няма да изпълня вече не си давам, че да не лъжа сама себе си. Stuck Out Tongue Winking Eye
Като ми се купува - купувам, стига да имам пари, един живот се живее Grinning, а и никой няма да ми каже Браво, че съм пренебрегнала желание, изпълнението на което ми носи радост.
Скрит текст:
Като се разболя татко(светъл път на душата му), доктора ми каза във връзка с питането ми дали мога да му давам някои неща: Давай му, по добре да иска и да му е забранено, отколкото да му е позволено и да не иска! Щото дойде ли времето да не иска..
Та, така, щом ви носи удоволствие покупката на лак - купете си. Grinning

# 607
И аз вече няма да се заричам да не купувам, това ми е йогата за душата, по-добре празна сметка и нови лакове, отколкото терапии и лекарства, че имах доста тежки 6 месеца.
И в този смисъл новите ми придобивки от събота, да отбележа първото ми влизане в магазин от началото на ноември, който да е различен от хранителни стои и дрогерия.

Скрит текст:

# 608
  • София
Аз обещания, които няма да изпълня вече не си давам, че да не лъжа сама себе си. Stuck Out Tongue Winking Eye
Като ми се купува - купувам, стига да имам пари, един живот се живее Grinning, а и никой няма да ми каже Браво, че съм пренебрегнала желание, изпълнението на което ми носи радост.
Значи, това сякаш аз го писала. Ама дума по дума.

# 609
Значи, това сякаш аз го писала. Ама дума по дума.
И аз ,и аз ❤❤❤❤

# 610
И аз си обещах да не купувам повече лакове.
Това ми напомня малко на анонимните алкохолици- "Обещавам да не купувам лакове. Не съм купувала лак от .... дни"... 😁 Аз не си давам точно обещания да не купувам лакове (които не съм сигурна, че ще спазя 😜), по-скоро влизам в магазин където има лакове "за друго" или пък просто "да разгледам". В повечето случаи изобщо не подозирам, че ще купувам лакове. Но и на мен ми носи радост и ми е като терапия ❤ С гримове не ми се експериментира вече, знам горе-долу какви цветове ми отиват, а и с предпазните маски гримирам основно очите. Но пък от лаковете се харесвам с почти всякакви цветове 😃
Джаста, харесва ми твоята гледна точка и я споделям напълно 😃
Марголота, и твоята също 😀
А, добре дошла и ти, Пепе! 😄 И ти, Маме... 😂

# 611
Нищо не обещавам и аз. Колко пъти събирам по няколко стотин лака, ядосвам  се на себе си и почвам да подарявам и хвърлям. После пак почвам да купувам наново и да трупам Laughing Вчера взех прословутия Бел 06 и няколко от новата диамантена серия на ГР Rolling Eyes Почти нямам влизане в козметичен магазин и да си тръгна без лак Laughing

# 612
Долче, точно това имам предвид за нюд. Не онези кремове, които са плътен цвят. Разбираш ме от половин дума Smiley

Подкрепям написаното горе. Преди 3 години се омотах в страхотна депресия след раждането, 6 месеца не можех да повярвам какво ми се случва и да се позная изобщо. Беше ми страхотен урок, макар и неприятен, но както се казва: "Животът е най-бруталния учител"... Оттогава насам намирам радост в най-дребните детайли, благодарна съм за всяко малко нещо, което ме усмихва и ако това значи нов лак, значи ще бъде нов лак.

Освен това, ако се абстрахираме от по-скъпите марки, реално средната цена е 3-4 лв, така че изобщо не го коментирам дори Smiley

# 613
  • София
Аз ще удържа на своето обещание! Па макар и да звучи като обещание от клуб на алкохолиците за някои, както беше направено сравнение малко по- нагоре.

Последна редакция: пн, 14 юни 2021, 15:31 от Amiamo

# 614
  • София
Аз ще удържа на своето обещание! Па макар и да звучи като обещание от клуб на алкохолиците за някои, както беше направено сравнение малко по- нагоре.
Пак ще си говорим Wink

Общи условия

Активация на акаунт