Лакове за нокти - 151

• 29 238
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Долче, вероятно ще сме горе долу заедно на море, та имам същия дерт 😉
За педикюра - слагам брокатен лак, един много стар на Габриела Салвете, няма обелване.
По принцип там гел лак не слагам, обикновено трайността е същата като с обикновен, по месец издържа 😃

# 586
Да, и при мен на краката е така 😁 Нищо досега не ми се е олющило там на морето, въпреки пясъка и др. влияния. Не е така обаче с ръцете- миналата година ми се наложи да се лакирам вечерта преди да се прибираме, а бяхме за няма и 4 дни и не в жегите...Мокренето и контактът с плажни мазила явно не ми се отразява добре на ноктите на ръцете, стават меки (докато са още влажни)...

# 587
  • Варна

Млечният е на 3 слоя, розовият на 5, искаше ми се да има повече разлика между цветовете. Върху стикерите има слой лак.
Долче, аз бих сложила брокат с едри частици, но за всеки случай - лак и лакочистител. Simple Smile

# 588
  • В полите на Пирин планина
Essie Stop Look and glisten:

# 589
Еха, 5 пласта лак... 🙂 Трудно ми е да повярвам, че върху стикерите има лак...много хубаво се е получило, Тина.
Лейди, 😍

# 590

Някой беше питал за Pool Party. Няма такава гадост като насяне и на 3 слоя цветът така и не се изравнява.
Скрит текст:
Съхне с гаден матов финиш, четката не ми е удобна и изобщо ми изтекоха очите докато го сложа. Догодина пак. Стар лак ми е, но при вносителите на China glaze може и още да го има. Аз имам едно мини 3.6 ml никога не отваряно, ако някой има желание да си го причини, да пише на лични.
Пампита,
Моето мнение за Чайните е същото, като бонус - са и много нетрайни при мен. Ако не се лъжа, прочетох идеята тук - отдолу да се сложи матов топ лак. Пробвах, помага за изравняване на цвета.

П.П. Еси-то при мен се оголи доста на връхчетата. Беше без база и без топ, но и издържа само 2 дни Grinning

# 591
  • В полите на Пирин планина
При мен холограмите на Еси не издържат много време. Иначе кремовете са доста по-трайни - издържат без особени забележки по 4-5 дена, което за мен е ОК.

# 592
  • София
Догодина и аз мисля да сложа гел лак за морето. С обикновен не става при мен явно, а не ми се разправя всеки ден да се лакирам.
Кератин серията на ГР само от сайта им ли я поръчвате? Не съм я виждала в дм и лили. Магазинчето ми го затвориха и около нас вече няма друго.

# 593
В Ивис имат другите им серии, но точно тази кератиновата не обърнах внимание...  Ако имаш наблизо, си струва да видиш и там.
Аз избягвам да се отбивам, че всеки път си излизам с по нещо. А нямаше да купувам лакове понеже имам цяла кутия и повечето почти не са ползвани. Мда, затова в рамките на 2 седмици си купих 3 лака от там само Grinning

# 594
Pupsi, от Лили го взех кератиновия лак. И аз много страдам за парфюмерийката. Дано скоро се завърне! Heart Eyes

# 595
# 596
  • София
Слагайте слънчевите очила, Koroleva, I'm alive. Доста по- крещящ е Wink

# 597
Фифи, благодаря! И аз оттам си крада идеите Satisfied

Долче, аз лично за море слагам пясъчен или някакъв нюд, който да не ми бърка в очите, ако се обели. Знам, че не е актуално, повечето хора биха предпочели ярки цветове, но аз го правя и от гледна точка на лесно съчетаване с различни дрехи. По принцип ми е важно лакът и облеклото да не се "бият" Smile

Аричке, за крачетата може, но за ръцете да не си посмяла да минеш "от другата страна"! Sweat Smile

# 598
Тина..😍😍😍 Невероятно красиво.

Охх..море ли чух 😭 Благородно завиждам 🙊 Аз обикновено слагам някой пясък, блестящи частици или матов..издържат ми по-дълго.

# 599
Няма шанс за ръцете, Арабескче Joy Не мога да се гледам по три седмици с едно и също. Аз понякога и по два дни не издържам…

Общи условия

Активация на акаунт