Лакове за нокти - 151

• 29 245
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Грийни, ясно, слагам в списъка... 😅

# 571
Точно идвах да пиша, че това с парата не е от редактора, а наистина съм го чувала и аз Smile

Присъединявам се към питането за ефекта на Фифи.

Блъдче, добре дошла пак Smiley

# 572
Аз бих предпочела мат топ- струва ми се по-лесно. Освен ако няма и друг плюс парата...
Редактирах по-горния пост и добавих снимка на фолиата за нокти 😉

# 573
Това с парата аз случайно го открих, лакирах се и отидох да разбъркам едно ядене. После гледам ръката, с която съм държала лъжицата, станала с матирана лак. 😂😂😂

# 574
Нощно лакиране. Пробвам капките за бързо съхнене на есънс, че ми омръзва да ми съхнат наполовина използвани топове.

# 575
В края на другата седмица ще ходя на море, предложете лак? Мисля за някой неон, за холограмен ГР също. Други идеи? Иска ми се да издържи около 5-6 дни, но ще взема за всеки случай лакочистител и някой лак който стои добре и на по-малко пластове... 🙂
Вероятно на краката ще съм с различен лак, но едва ли ще трябва да коригирам и педикюра...

# 576
Аз признавам, че тази година за морето ще отида за педикюра на гел лак. Миналата година ми се обели лака още първия ден, ходих като цигане.

# 577
Долче, жълтото е 62.
Арабеск, върху бяла основа с техника "суха четка" сложих от жълтото и едно розово, след това любимият ми Перфект S115 и готово.
Обичам да експериментирам с модели направени с гел лак от Пинтерест, да се опитвам да ги пресъздам с обикновен лак. И този модел е от там.

# 578
Не планирам да купувам лакове на морето, да уточня 😃 Та ще съм с това което взема с мен. И без това досега докато сме били там не съм виждала да продават лакове на местата където ходим ,а и нямам и време да търся- обикновено съм придружена от НЕ-лакохолици...ама може пък този път да не ми се получи и да налетя на лакове 😂

# 579
  • София
Trend it up Summer Glow 010 и 020

Имам чувството, че 020 го имам от миналата година, но с друга капачка. Ще потърся в кутиите с лакове дали го имам.
Лаковете се нанасят добре. Имат добра покривност. Четката е плоска, заоблена и твърда. Останах изненадана, че е твърда, но нямах проблеми с нанасянето на лака.

# 580
Mомичета,
Скрит текст:
Какво означава това в Алиекспрес?
За да се приложи купонът, трябва да избера нещо от една от категориите и купонът ще се приложи за този продукт, така ли? Или пък се разпределя стойността му между различните артикули?  

# 581
В края на другата седмица ще ходя на море, предложете лак? Мисля за някой неон, за холограмен ГР също. Други идеи? Иска ми се да издържи около 5-6 дни, но ще взема за всеки случай лакочистител и някой лак който стои добре и на по-малко пластове... 🙂
Вероятно на краката ще съм с различен лак, но едва ли ще трябва да коригирам и педикюра...
Аз на море ходя с неонови желета, установила съм, че са по-трайни, отколкото кремовете, дали защото нанасям 3 тънки пласта, не знам, но изкарвам морето без поражения по педикюра и маникюра с такъв тип лакове. Друг трик е да слагам отгоре някой глитър, направо се бетонира лакът отдолу. Много мразя да се лакирам, когато съм на почивка/екскурзия, но винаги си нося лак и  лакочистител, не ходя с обелени нокти Grinning
Трикът с матирането с пара го видях още при Мишел Фан преди има-няма 10г., не знам дали е траен, колкото с матиращ топ обаче, не съм пробвала Simple Smile

# 582
Кристал, да, мисля да взема и брокатения Бел мини 244 с мен...ако наистина ме мързи да слагам друг лак... 🙂 Той така лъщи, че и холо частици има, че вероятно няма да се набива много на очи лакът под него. 😅 Но база мисля да не нося за морето.

# 583
Долче, аз бих взела за морето тези:

Мисля, че червеният Перфект с точките ще издържи доста.

# 584
Да, белият с точки от същата серия на Перфект е издръжлив. Но със сигурност няма да съм с червено на морето. Оранжевото го обмислям...на тен ще стои добре 🙂

Общи условия

Активация на акаунт