Лакове за нокти - 151

• 29 252
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Грийни, това синьо-сиво ли е или само сиво? Ако е синьо-сиво ще го слагам в списъка 😃
Кристал, да, светло синьо с лилавеещо-зелен шимър, доста е интересен- аз и затова го взех 😀 Четката е хубава, почти като на Есенс.
По-късно ще покажа и моята...реколта от вчера 😅
Тrend it up Summer Glow, сивият и зеленият, защо са glow? Имат частички или светят в тъмното, или...? Изглеждат ми като кремове на снимката.
П. С. Ох, ще ме умори редакторът- "дивият" вместо "сивият", "диньо-сиво" вместо "синьо-сиво"... 🤣

Последна редакция: нд, 13 юни 2021, 19:18 от dolce miele

# 556
  • София
Juls 18, на черния лак само в сребърно ли са частиците вътре или е повече като холограмен? Трудно ми е да преценя от снимката на екрана.
Ето го на слънце, повече е като холограмен

Аз сложих нещо лИлавичко Purple Heart

# 557
Джулс, страхотни Катрин Арли! ❤ А този розАвкия...толкова да си го харесвам, а го имам сниман само през мазен отпечатък на камерата, ха ха 😅

Последна редакция: нд, 13 юни 2021, 20:40 от dolce miele

# 558
  • Измир
Браво момичета, така ви се радвам! Аз за 5 дена на работа успях да разслоя 3 нокътя 😔. Още вчера започнах 8 в 1 на Евелин. Дано да ми помогне.

# 559
Отдавна не съм писала в темата, но ви следя и харесвам всички Heart
Бях в лакова апатия и се лакирах почти само с един Ингланд, или някой нюд, нанася се много лесно и изсъхва веднага. Естествено не съм го снимала. Grinning
Завръщам се с много нови лакове и очаквам да получа доста поръчани. Аз също купих холограмните на Еси.
Днес се лакирах така:

Тези са от преди това :
Скрит текст:

Директно върху Ингланда нанесох лака на Trend it up, исках да видя на един нокът как ще стои и да го изтрия, но ми хареса и нанесох на всички нокти:

# 560
  • София

Някой беше питал за Pool Party. Няма такава гадост като насяне и на 3 слоя цветът така и не се изравнява. Съхне с гаден матов финиш, четката не ми е удобна и изобщо ми изтекоха очите докато го сложа. Догодина пак. Стар лак ми е, но при вносителите на China glaze може и още да го има. Аз имам едно мини 3.6 ml никога не отваряно, ако някой има желание да си го причини, да пише на лични.

# 561
Аз заредих стабилно с лакове в прасковено-розово-оранжеви тонове. 😅 Endless summer на Есенс не е никак лош цвят, Бел 25 и 104 също (вчера буквално налетях на този лак- викам си, "А, това няма как да е номер 104, сигурно е 25- те си приличат..." 😆). Есенсът е лакът който е точно в центъра 😃

На блистера вторият лак на втория ред е Бел 25- не е нов, но снимах за сравнение с Бел 104 (до него отдясно). На живо се вижда повече разликата в нюансите, при нюдовете също. 😉 А на "точестия" червен Перфект така му се зарадвах, откога ви казвам, че бих си купила и друг от серията! 🙂 Синият Бел е много електриков нюанс, долу вдясно е Римел, над него е един интересен зеленикав Перфект с много фини частички и чертички, като власинки почти...Доволна съм от улова...
Фолиото- подарък:

Последна редакция: нд, 13 юни 2021, 21:58 от dolce miele

# 562
  • Варна
Пампита, вярно, че трудно се нанася, но пък е супер як цвят. Горе-долу му хванах цаката - първо си матирам основата на пара, преди да е изсъхнала. На четката трябва да има добро количество лак, да не остава на сухо и да не се натиска при нанасяне, защото всеки натиск прави "дупка". На три слоя го слагам и аз, после лъскав топ и е супер. Поръчах си резервен от него, и от джапанката. Blush
Диди, много се зарадвах, като видях,  че си показала into the rose garden. Чакам го след 20-и, изглежда обещаващо Simple Smile
И показаните по-рано КА много ми харесаха!

# 563
Тина, как матираш основата на пара? Тук май е намесен редакторът... 🙂

# 564
  • София
tina_vn, не е ли по-добре да се сложи Матов топ след основата?

# 565
Тина си матира основата, т. е. точно- след основата слага мат топ. "Пара" тогава трябва да е "лака".

# 566
Аз реших на пук на дъждовното време да съм "слънчева" Grinning

# 567
  • Варна
Не е от редактора, всичко е точно Stuck Out Tongue Winking Eye слагам основа и бързо, докато е още неизсъхнала я държа 30-40 секунди над вряща вода, с пара. Матира се, става доста интересна, все едно няма нищо на ноктите, обаче не е и като нокът без нищо.
Пампита, ще стане и с матов топ, даже сигурно още по-добре, просто не искам да си купувам и това. Но определено нанасянето е много по-лесно, отколкото на лъскава основа.

# 568
Ехааа, какви трикове имало, а аз да не знам...🤣
Фифи, страхотно е. Как направи ефекта и кой беше номерът на жълтото, нещо между 50 и 70 май беше?

# 569
Долче, по-скоро синьо-сиво е. Слагай го в списъка. 😉

Общи условия

Активация на акаунт