Лакове за нокти - 151

• 29 213
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
И на мен не ми се дават съществени суми за лак, само за топ прежалих повече че като нямаха изсъхване не се лакирах и само прах хващаха. Сега се улавям че само оглеждам за малък дефект че да сменям лака Joy

# 631
Кой търсеше нюд колекцията на Trend It Up? Днес видях и 4-те цвята в дм Скай Сити.
Накарахте ме да се замисля откога не съм си купувала лак за нокти, ами от миналия юни/юли Grinning
Crystal Noir, аз ги търсех, ама нали си обявих и аз финала. Joy

# 632
Ааа, и на мен не ми се дават съществени суми в близко време-
Скрит текст:
в последните месеци се запасих се с лакове, бази, терапии, заздравители, инструменти, декорации...че чак си и поръчах и една УВ/ЛЕД лампичка и джунджурии за първи път от Алито (търсих с доставки от ЕС)- тези последните са ми подарък от ММ, от него картата, от мен избора... 😄 Лампата ще я използвам да пека УВ топ, евентуално за изграждане на нокти и мисля да се пробвам да правя и ноктите на майка ми, че при нея обикновен лак не се задържа за повече от ден, макс 2 в нормален вид. Покрай лаковите неща си поръчах и ултразвукова шпатула, гривни, ролер за масаж около очите и други благинки- с 2 думи, не мога да се оплача! 😅 Бази и заздравители ще имам минимум за година, за известно време имам и запас от топ лакове, олио и емулсия за кожички...
Нямам намерение да минавам на гел лак за ръцете, не си представям да съм с израснал лак...
Аmini, и аз съм почти така 😄 Не пуша, вино и шампанско само по малко по поводи, ходенето ми по заведения е почти равно на нула, както и гримирането... Лаковете са си едно достъпно удоволствие 🙂
Натка, и при мен почти всичко издържа по 5-7 дни в нормален вид, затова не виждам смисъл да купувам скъпи лакове като ми вършат еднаква работа... 🙂 Топът е важен, но на мен ми вършат работа и евтините.
Ето моят маникюр на 5 дни,
Скрит текст:
нормално леко изтъркани връхчета които на живо изобщо не се набиват на очи (така както е на снимките); показвам най-вече заради фолиото което е в приличен вид и определено ме изненада, че още не се е разлепило никое връхче:

Снимките са веднага след избутване на сухо на кожичките, затова изглеждат така 😉
Единственото по-голямо поражение е на левия палец- един от мини хамстерите ми е отгризнал малко парченце от лака, не знам доколко си личи... 😁

# 633
  • София
Кой търсеше нюд колекцията на Trend It Up? Днес видях и 4-те цвята в дм Скай Сити.
Накарахте ме да се замисля откога не съм си купувала лак за нокти, ами от миналия юни/юли Grinning
Crystal Noir, аз ги търсех, ама нали си обявих и аз финала. Joy

Урааа! Увеличава се бройката! Simple Smile

# 634

Кристалче Ето другите два лака от серията starlight .Синьото не ми е излязло много покривно, защото го плякнах на един пласт !!! Обаче по мое мнение серията е много добра !!!! Нанася се супер лесно,бързо съхне ,много добре " ляга на нокътя"
И аз търсех Nude серията ,тук при нас имаше само 2 от нюансите ! В синьо и в розово ... може да извадя късмет да доставят и другите Sad

# 635
Аз се отпуснах с пазаруването, защото имам рд този месец....

Тъй, тъй Smiley

Завиждам ти Grinning Аз хем пуша, хем се гримирам, хем лакове купувам, а за дрехите и дума няма да отварям.

+1 и освен това имам колекция от над 80 различни чаши за кафе. Ама какво пък.. всеки има недостатъци Smile

Маме, тези двата са на Trend it up, нали? Изпуснах нещо разговора, затова питам. Розовото ми изглежда наподобяващо на PP Embrace - https://db2yy98vlgt7x.cloudfront.net/posts/r450/0a/34/ed/0a34ed2 … 575df39a1eaf9.jpg и ми се струва, че ще го издирвам! Flushed

# 636
Арабеск, на мен пък ми изглежда просто обикновен розов лак+ брокатени частици (в смисъл, хубав е, но не го виждам като този на РР).

# 637
Ох, момичета, вече няма да гледам Инстаграм 🥺 Попаднах на това и сега ще го сънувам. Няма шанс да се добро до него и само ще плакна око 🥺

# 638
Георгиева, страхотно е! Но, както казах вече, за такива лакове мога само да си мечтая! Затова не ми се отразяват на портмонето... 😃 Ако ти се занимава- лилав лак+ холо топ лак би трябвало да наподобява поне донякъде този лак...
ММ ми каза, че знаел, че съм си направила много подаръчета, ха ха... 😁😁😁

# 639
Георгиева, страхотно е! Но, както казах вече, за такива лакове мога само да си мечтая! Затова не ми се отразяват на портмонето... 😃 Ако ти се занимава- лилав лак+ холо топ лак би трябвало да наподобява поне донякъде този лак...
ММ ми каза, че знаел, че съм си направила много подаръчета, ха ха... 😁😁😁

Долче, златна си ❤❤❤ Изобщо не се сетих за тази комбинация! Имам всякакви лилави, даже май точно такъв нюанс 😁 Холо топ също 😁 Очаквайте включване още утре 🤣

# 640
Ааа, явно много съм изостанала за годините дето хич бях спрала да се лакирам. Каквой туй нещо холо топ лак сега - марка, модел, от къде се купува? Grinning

# 641
Георгиева, ще чакаме да покажеш 🙂
Натка, за най-лесно- капваш малко холограмен лак в топ лак или в прозрачен лак (отгоре пак можеш да сложиш бързосъхнещ топ)! 😃 Иначе и продават, но не съм запозната с марки и цени. В Makeup имаха преди холо топ, който обаче май си беше с по-едри брокатени холо частици, много му се чудех преди време. Не съжалявам, че не го взех, защото колко му е да си забъркам домашен холо топ... 🙂
Дали ще е голям кич да оставя леопардовото фолио на кутретата (искам да видя колко още ще издържи) и да лакирам другите нокти с 2 нюанса синьо (светъл син неон+ по-тъмен нюанс- Бел 51)? 😄🤔 Иначе мога да сложа нещо в оранжевата гама...

# 642
А аз харесах ето това.

# 643
Вчера набързо се намацах, но не съм доволна, едно го мислех, друго стана:

Скрит текст:
Мая инспектира:

но съдейки по реакцията и - не одобри Joy :
Хич не обича миризмата на прясно лакиран маникюр.
Пп Румяна, много ми хареса маникюра ти. Heart Eyes Чудна комбинация. Heart

# 644
  • Варна
Маме, старлайт серията пясъчна ли е? Предполагам си с топ на снимките? Все му се чудя на синьото, но като че ли имаше негативни мнения за тази серия и се въздържах. Но сега мога и да размисля, все още го виждам този цвят по ДМ-те.

Общи условия

Активация на акаунт