така преди години едно бивше гадже, което нищо не ми отказваше и не чакаше повод да ми купи нещо за една Коледа /аз обичам примерно до 10.12 елхата да е наредена и с поставените подаръци под нея/. Сложих той една кутийка...викам сигурно някакво червило или гривна ще е, оказа се фенерче /да съм можела да си осветявам патрона на вратата като се прибирам от женските сбирки/
случайно пък в самото начало ми беше налучкал любимия парфюм, подскачах от радост като дете. Подарявал ми е бойлер, когато спряха ВЕЦ-а при майка ми, НЕгодежен пръстен, който ми подари за един юбилей и изрично ми беше обяснил, че го разширил умишлено, за да не помисля, че е годежен. Абе за 10 години заедно, бая изненади сме си правили. Със сегашния ми приятел не ми идва от вътре вече разни изненади, разсъждение кое/как да сътворя за да е уникално и неповторимо, като гледам и той така кара и общо взето всеки сам прави избора си, и той е единственият човек, който ми е подарил тенджера и все още е жив, трябваше ми голяма тенджера, че изхвърлих наличната и един следобяд от работа се прибра с такава за мен.
Иначе книги (аз мн. обичам!)