Как да продължа напред?

• 10 801
  • 205
  •   1
Отговори
# 90
Авторът много напомня на един друг потребител в една друга тема.

# 91
G&B много сте права, но много хора са така, повечето ми приятелки от както си хванаха мъже не можеш да ги откриеш, непрекъснато са лепнати до тях не им дават въздух да си поемат. Нито могат да излезнат без гаджето си, като цяло са посветили целият си живот на тях, чак се чудя как партньорите им още не са им изневерили. Аз също много обичам приятеля си, и понякога само той ми е достатъчен, но се осъзнавам че имам и приятели, роднини и семейство, които са също толкова важни колкото и той. Не бива да се самозабравяте и да отдавате живота си само на партньора, защото един ден може да се окаже, че имате само него.

# 92
Благодаря ви на всички, много ми помагате с всички ваши съвети, това което успявам да разбера,че е нормално да се чуствам така, че явно аз съм си виновен за цялата ми отдаденост до това ниво, явно е нещо лошо да се отдаваш до край. Според мен нищо лошо няма от това да се отдадеш на човека който обичаш, да имаш бъдещи планове с него в дълга връзка, нормално е, все пак какво по-хубаво от това да създадеш семейство? Ще се опитам да се извадя от дупката, някак си, в момента нямам някакъв план, но като няма с кой да споделя, освен с вас, трябва сам да се справя. Благодаря ви отново и може темата да се заключва/затваря/.

# 93
Има разлика между отдаване и нулеви контакти извън дома - явно ти смяташ второто за нормално и приемливо, което дава някакво обяснение защо се е стигнало до раздяла.

# 94
Skoev, забрави за благодарностите, които споменаваш постоянно и помисли върху това, което си прочел. Има разлика в нивата на отдаденост, ако мога да го определя така. И ти го казвам от позицията на омъжена от 20 години. Познавам съпруга си от общо 23.
Това, което описваш като отдаденост за мен ЛИЧНО е задушаващо. Приятелката ти явно е била на подобно мнение. Затова е и бивша. Вече.

# 95
skoev, нормално е, разбира се, но както при всички други неща не бива да се прекалява и с отдаването. И, сега в момента си с рана, но не сипвай непрекъснато сол в нея, остави я да зарасне. Ще стане, всичко минава, стига да не се чопли непрекъснато. Случило се е, в миналото ти ще остане. Другото е пред теб.

# 96
Това не е отдаденост, а задушаване. Не може да се обезличиш, да забравиш кой си и какво обичаш да правиш, защото имаш връзка. Това не е нормално просто. Аз не бих издържала ако до себе си имам такъв човек, който ми е като израстък.

# 97
Авторе, каква съдба те преследва, бе момче? Ти си само на 30 години Simple Smile И нямате деца с приятелката ти! Животът е пред теб и е много хубав. Сгрешил си като си се отдал изцяло и си загърбил контактите си с приятели и познати, но това не означава, че не можеш да ги възстановиш, а и да намериш нови хора. Дай си време да пострадаш, да си изживееш болката, ще видиш че в един момент ще си възстановиш живеца. Шофираш ли? Пътувай, пътувай много. В България има толкова интересни места, които да посетиш, дори и сам. За мен това е най-доброто лечение. Продължавай напред, вземи пример от бившата ти приятелка и не приемай твърде драматично ситуацията. На почти всеки се случва, особено тежко е, когато има малки деца в картинката, а при теб е друго. Всичко ще се нареди и когато постигнеш мир и спокойствие вътре в себе си, ще срещнеш правилната жена за теб. Такава, която да оцени пълната ти отдаденост към нея. Късмет и горе главата!

# 98
Не разбирам двойки, които са като скачени гени, това си е чисто задушаване и често предвестник за една раздяла. Абе, човек трябва и въздух да има.

# 99
  • София
Скачени са някакво време, после разтягат ластика.

# 100
За мен да се чувстваш свободен, дори и с човек до себе си е най- ценното нещо, когато има разбиране и доверие връзката просъществува.

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 22:02 от happy doc

# 101
Авторе приеми това като урок и в следващата си връзка бъди по-предпазлив, успех Simple Smile

# 102
Най- добрата ми връзка беше с един момък, който на практика ми беше най- добър приятел. Или сродна душа.
Събирахме се вечер, гледахме филми, излизахме да пием, после всеки се прибираше в неговата си квартира. Дори като тръгнахме не сме си правили устата да заживеем заедно - всеки държеше на личното си пространство и така беше най- добре.
Изключено да го разпитвам кой му е звъннал, или той да дойде да ми каже "Няма да излизаш с еди кой си". Давахме си свобода, приемахме нещата както са, не опитвахе да се променим взаимно.

Честно, ако някой ми се бърка в живота и ми виси на врата нон стоп, а ми държи и сметка, няма да се замисля и направо ще го убия.

# 103
Разбирам ви, явно в мен нещо е сбъркано и ще трябва да го оправя. Пък каквото дойде, както се казва, човек и сам, пак би трябвало да е щастлив по някакъв начин Simple Smile

# 104
skoev, ти нали беше на 30, не на 130? Къде бързаш сам да се записваш? Преди 5-6 може би години познат възрастен на 77 се събра с някаква жена, не знам на колко, около неговата възраст. Имаше и такива, дето веднага изкоментираха, че не било късно никога да станеш за резил. Защо да е за резил човекът, като може да не е сам, а да има човек до себе си, особено в тия късни години. Живеят си, срещам ги понякога двамата, на разходки ли, до магазин ли, не знам. Говорят си, изглеждат добре, аз лично им се радвам. А ти имаш един цял живот пред себе си, хора, за които не си и предполагал, че ще ги срещнеш. Изненади те очакват тепърва, не бързай да се записваш сам. Иначе да, има хора, които и сами живеят и не изглежда да се чувстват зле, но все пак са на по-солидна от твоята възраст. Поне тия, дето ги знам, де. Simple Smile Зарязвай мъките, терзанията и самосъжалението, и отваряй очи, много неща ще видиш!
А, и допусни, че ако на тая жена нещо с теб не е харесало, на друга може точно това да хареса. Свят шарен!

Общи условия

Активация на акаунт