Тромбофилия, ДВТ, проблеми с кръвотока, прееклампсия - Тема 15

• 33 150
  • 802
  •   1
Отговори
# 315
Еми значи има недоразбиране между паскалева и тия дето записват час и дават инструкции защото аз съм си пускала при нея и ми бяха казали изрично че само в деня е важно да спазя точен час а преди това да си ги местя с час два .

# 316
Аз по принцип го поставям в 22 ч. От клиниката на Сигридов, ми казаха преди да пусна анти Ха, да го поставям три поредни дни в 4 часа и след третото поставяне в 4, да пусна анти Ха в 8-8.30. След това да продължа с поставянето в 22 ч.

# 317
прави значи каквото са ти казали Simple Smile явно на всеки навсякъде казват различни неща

# 318
Аз по принцип го поставям в 22 ч. От клиниката на Сигридов, ми казаха преди да пусна анти Ха, да го поставям три поредни дни в 4 часа и след третото поставяне в 4, да пусна анти Ха в 8-8.30. След това да продължа с поставянето в 22 ч.

Точно така трябва, да. Само че при Паскалева е 4 дни. Явно може и 3.
Просто от поста изглежда все едно един ден само си го слагала в 4 часа.
Принципно за по-сигурно се мести НМХ с час-два на ден.

# 319
на мен лично не ми е удобно да го пускам при Паскалева и да си местя все така часа , тони часове няма като цяло та ходя в Сити клиник , така си слагам инжекцията когато си я слагам в 10 и отивам 4 часа по късно тва е . Цената даже е по евтина

# 320
Всъщност Паскалева какво точно прави? И само те със Сигридов ли се занимават с тези проблеми? Защото Д-димер си пуснах току що в Цибалаб по назначение на Аг и тя ще си гледа резултатите.
На кратко въпросът ми е заслужава ли си Паскалева?

# 321
тя си заслужава но часове няма

# 322
Ох, аз ходих при Сигридов и Лисичков. Единия ми казва трябва да спреш инжекциите, другия - не трябва да ги спираш....и съм в някакъв ужас вече😔

# 323
Кой каза че трябва и на база на какво изследване ?

# 324
  • София
И на мен Ташков ми каза да започна разреждане на инжекциите през ден ( 30 седмица) и след 2 седмици да ги спра, а Паскалева - да ги слагам до края. Засега слагам през ден, имам.час при Паскалева в края на месеца, тъкмо ще видя ефекта от разреждането.

# 325
Bochinka, на база това, което вижда на видеозона. Каза, че кръвта ми е разредена и трябва да почна постепенно да ги намалям и да ги спра, но първо ми пусна доста изследвания. Лошото е, че аз съм доста далеч от София и пътувах само еднократно за ФМ и не знам как бихме коментирали тези изследвания. Спомена нещо, че възнамерява да старнира онлайн консултации, но кога....

# 326
Значи говориш за Сигридов , който гледа Аптт което нее 100% достоверен резултат . Моето Аптт също сьщо леко разрежлане но пък анти ХА сочи че дозата ми на хепарин е супер . И Като цяло той като каже спирай после кой ще следи нещата , Моите артерии на всеки преглед са я запушени я отпушени независимо че съм малко преразредена

# 327
Не е гледал изследвания, само на база видеозон говореше, каза че артериите ми са мн отворени😏 ще видим сега анти Ха

# 328
Много ми е интересно при положение, че отношение към маточните артерии има аспирина - как така видя той на ехограф, че трябва да се спира НМХ? Просто поредните му откачени идеи.

bamboo единственият ефект от терапия през ден е, че 24 часа си на терапия, 24 часа не си. НМХ се бие докрая, при това ВСЕКИ ДЕН, както пише в листовката на продукта.

# 329
Той това ми вика - ти си приемала и Аспирин в началото, викам - не, никога Grinning Общо взето излязох доста объркана и наплашена от кабинета.

Общи условия

Активация на акаунт