Пазаруване от LC Waikiki тема 4

• 44 681
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
  • на морето
Добре де, много ме дразнят с тези двойни цени. На общата страница едни, а като отвориш продукта по - скъпи. Някой питал ли ги е защо така подвеждат. Аз утре ако не забравя ще им звънна. Харесах си сума ти дънки за мен и за мъжа ми, но като ги цъкна и хоп- цената скача. Не че са много скъпи, ама като си ги видя  на по- тънка лайсна и ме хваща яд. А дали няма как да се излъже системата?

# 496
Здравейте. Добро ли е качеството на детските гумени ботуши и отговарят ли си на номерата? Досега съм взимала от Джордж и Некст, а сега се колебая между Уайкики и Декатлон.

# 497
Добре де, много ме дразнят с тези двойни цени. На общата страница едни, а като отвориш продукта по - скъпи. Някой питал ли ги е защо така подвеждат. Аз утре ако не забравя ще им звънна. Харесах си сума ти дънки за мен и за мъжа ми, но като ги цъкна и хоп- цената скача. Не че са много скъпи, ама като си ги видя  на по- тънка лайсна и ме хваща яд. А дали няма как да се излъже системата?
забелязах го и не е редно! Даже плаче за КЗП и подвеждаща реклама!

# 498
Привет Simple Smile

Сефте реших да си поръчам от сайта, толкова неща си набелязах и ударих греда при регистрацията.. Не получавам на телефона ми смс с код за валидация... Знаете ли дали това е стандартен проблем или аз нямам късмет нещо?
И при мен е така. Не се получава регистрация. Вече два дни не успявам, не ми изпращат код. Вие регистрирате ли се?

# 499
И при мен беше така, но след десетия опит, може би, ми изпрати. Не съм правила нищо специално. Явно просто сайтът е лошо направен и поддържан или пък много посещаван/натоварен. Така че продължавайте да опитвате. Ще стане Simple Smile

# 500
Аз снощи така й не получих код. Днес пак ще пробвам.

# 501
  • София
Аз в петък така - поне 10-20 пъти - чаках, чаках смс с код и така и не получих. Дори пробвах и на номера на мъжа ми, да не е нещо от моб.оператор. Накрая направих поръчка без регистрация. Днес трябва да дойде поръчката, получих смс от Спиди.

# 502
  • Високо в планината на изобилието
Много бързи са станали доставките.Поръчах на 28 след обяд,а днес в 9 и половина си получих поръчката.По-малко от две денонощия,браво!Кърпи за баня и лице си бях поръчала,доволна съм.

# 503
Аз в петък така - поне 10-20 пъти - чаках, чаках смс с код и така и не получих. Дори пробвах и на номера на мъжа ми, да не е нещо от моб.оператор. Накрая направих поръчка без регистрация. Днес трябва да дойде поръчката, получих смс от Спиди.

Разгеле, след 100 цъкания от латоп и телефон си получих заветния код и поръчах Grinning Облякох детето за зимата, доволна съм Simple Smile

# 504
  • Варна
И аз поръчах разни неща за "малкия" 10г. ,че е гол и бос.
Може ли някой да ме ореантира с номерацията на дънките?
Имам спомен,че съм имала техни 28,после пък ми бяха малки.После 30 май си бях вземала...
Иначе съм "М"ка.

# 505
  • Beyond the stars
Много бързи, имам смс от Спийди за доставка утре. Поръчах във вторник вечерта. Blush

# 506
https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/outlet/LC-WAIKIKI/%D0%B1%D0 … E/4017893/1008699Ако някой иска детско яке за 9 .74лв сега е момента-не можах да устоя на тази цена😂!

# 507
https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/outlet/LC-WAIKIKI/%D0%B1%D0 … E/4017893/1008699Ако някой иска детско яке за 9 .74лв сега е момента-не можах да устоя на тази цена😂!

Що не каза вчера Joy Как не съм го видяла... Scream

# 508
  • Пловдив
Тези калъфки дали да по 2бр в комплект?
https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/outlet/LCW-HOME/%D1%81%D0%B … 8/4842383/1577335

# 509
Да, на снимката където са опаковани, в долния десен ъгъл го пише. На английски и на турски .Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт