"Нека да е лято, само да е лято..." в НЕМСКАТА тема / 218

• 22 427
  • 759
  •   1
Отговори
# 570
споко ще се освестят турците.
Българи и румънци са на Черно море на плаж и на минерални бани в Стара Загора. Притрябвало им е да тичат и да ритат по тревата .

# 571
  • Primum non nocere !
Ооооо... Бела  , Софт ближете  ли рани?
Слаби са турците!
Наздраве!
Вива Италия!

# 572
  • в сърцето на един мъж...
Форца Италия Simple Smile Надявам се тази година да станат Европейски най-накрая Simple Smile Много хубав футбол играха, имат нов облик отбора.

# 573
Гледате ли мача Дания -Финландия? Ужас. 😔

# 574
  • Берлин
Не
Какво стана?

# 575
на ард.де медиатек

# 576

Ериксен от датчаните колабира и спря да диша. Драма пред зрителите, спряха мача, медицински екипи, електрошокове и т.н. Преди малко казаха, че го спасили. 29 годишен, припадна без сблъсък с някой.

# 577
  • Немция
Вероятно е имал проблем със сърцето, без да му е известно. В немски отбор в рамките на 10ина години също имаха цели 2 такива случая,както и колабирал футболист по време на игра заради сърдечен проблем.

# 578
На този му спря сърцето и 10-15 минути показваха трагедия на стадиона.

# 579
  • Немция
Да, получават сърдечен колапс. И споменатия от мен отпреди години беше в клинична смърт, но при навременна спешна лекарска намеса, го спасиха. Беше титуляр в отбора.
Неприятно много, но има такива случаи при голямо физическо натоварване и неоткрит проблем. Или пък неглижиран проблем, не се знае.

# 580
днес има ли магнитни бури или си е просто ужасно горещо ?

# 581
  • Берлин
При нас захладня. Изпадам в ужас всеки път да не се върнат студовете, ветровете и дъждовете. Тъкмо постоплихме кокалите.
Ох, добре, че е спасено момчето. Аз хванах от момента, в който съотборниците му направиха параван с телата си...

# 582
  • в сърцето на един мъж...
Много мъчно ми стана Sad Какво нещо е животът, тялото... Уж млади, зрави, прави, пък ей така изведнъж... И горката му жена, две малки деца имат. Дано всичко е наред с него вече.

# 583
Не е ясно дали може да си продължи кариерата . Така изведнъж .
Бибит а от къде става ясно, че е стар и неоткрит пробем? Доста неверотно ми се вижда. По-скоро не може ли да е нещо ново и затова неоткрито ? Според мен ще се разбере.
Гея какво става с твоя гръб? Получи ли физиотерапия ?

Последна редакция: нд, 13 юни 2021, 08:28 от bella_ciao

# 584
Животът и начинът на трениране на професионалните спортисти са далеч от здравословни. И моето предположение обаче беше, че най-вероятно е някакъв неоткрит досега сърдечен проблем. Дано да се оправи мъжът.
На моите футболни фенове им секна ентусиазмът. Замъкнах ги наразходка да гледаме залез. 😀

Общи условия

Активация на акаунт