"Нека да е лято, само да е лято..." в НЕМСКАТА тема / 218

• 22 427
  • 759
  •   1
Отговори
# 585
Аз не вярвам да е стар проблем. Много ги гледат. Пък и са си подложени на натоварване и без първенство. Ако е нещо старо би трябвало да го хванат по един или друг начин.
Но по интернета може само да гадаем. Може би ще стане ясно какво се е случило и защо.

Моите фенове бяха на басеин по това време и не го гледаха.

Синьо аз да не казвам голяма дума, но ние тази година засичаме много по-малко кърлежи от миналите. Аз пиша точки на няколкото умрели дървета които махнаха , но преди това хвърляха сянка. Все пак ме озадачи с вашата напаст. Проверете дали нямате нещо като шума, храсталак, влажни места, бръшлян . Забелязала съм , че по такива места кучето хваща най-много.

# 586
  • Немция
Не е ясно дали може да си продължи кариерата . Така изведнъж .
Бибит а от къде става ясно, че е стар и неоткрит пробем? Доста неверотно ми се вижда. По-скоро не може ли да е нещо ново и затова неоткрито ?
Белла, и за двамата футболисти от един и същ отбор, за които споменах, познаваме лекарите, които са се погрижили за тях. Имали са сърдечни проблеми, за които преди не са знаели и които са се влошили с времето.
След откриването на проблема, се стига до прекъсване на футболната им кариера.

Аз се радвам, че днес няма да е голяма жега, че следващите дни здраво ще напече.
Странна работа, но взех да се радвам на умерените температури.
Виж, ако съм на море, горещото е за предпочитане. Grinning

Последна редакция: нд, 13 юни 2021, 09:31 от Бибит

# 587
Бибит как така лекарите не са знаели за тях? Аз съм спортувала , със състезателна кариера. не в олимпийски надежди чак, но тренирахме и с тях. Ами те са под непрестанен контрол, проверки , диети , планове, програми и наблюдение. Това да не открият сърдечен проблем при такъв спорт и при такова положение в кариерата ми изглежда като лекарите да не са гледали както трябва?
Но понеже не съм лекар само си се чудя.
Както казах по интернета само предполагаме и нямаше да коментирам толкова, но ми направи впечатление как бързо го каза че е стар проблема.

Както и да е .

# 588
Спортистите нали постоянно са под лекарски контрол..
Моят мъж казва, че някои футболисти си гълтат езика и става така.

# 589
  • Немция
Белла, не съм запозната с такива подробности как им минава прегледа в отбора.
Знам какво казват тези, които са ги спасявали и лекували.
Става дума за вродени изменения на сърцето, с които дълго време са живяли, без да ги забележат, не са им пречели явно.

Едното футболистче е било ново в отбора, били са дали милиони за него и е било голяма надежда. Ако са знаели за здравословния проблем, нямаше да се случи нито трансфер, нито да му се възлагат надежди.

Не знам с точност за вчерашния случай, повече не искам да ровя и да се впускам в догадки.
Важното е, че са го реанимирали успешно, това е добре.

Последна редакция: нд, 13 юни 2021, 09:50 от Бибит

# 590
Бибит, нещата които разказваш нямат нищо общо с вчерашния случай.

# 591
И моят мъж рече, че няма как да е скрит проблем при толкова следене, прегледи и т.н. Но за мен е напълно възможно. Мога да си представя, че много профилактични прегледи са само отбиване на номер.

bella_ciao, при нас вкъщи след онези 3 за един ден друг не ме е налазвал. Обаче в нашия район е ужас някакъв. Онзи ден в горичката до нас ме налазиха 2. Но аз брах горски ягоди. С ръкавица и протягайки се отдалече, но явно някоя тревичка ме е закачила. Вече имам навик да се гледам по 100 пъти; вечер никой не отива в леглото без да е проверен от глава до пети.

# 592
  • Немция
Бибит, нещата които разказваш нямат нищо общо с вчерашния случай.
В какъв смисъл?

# 593
Аз пък попаднах на инфо, че Ериксен, като футболист в Интер Милано е бил ваксиниран и е възможно да е развил усложнението миокардит.
Но нищо не е сигурно.

# 594
Всички футболисти са ваксинирани.

# 595
  • в сърцето на един мъж...
Бела, не, няма физиотерапия, изобщо не успях да се добера. На работа обаче ни предложиха йога и миналия ден бях на първия час. Като че ли малко по-добре са нещата в момента. Не напълно, но има промяна.
Вчера по това, което гледах, момчето си беше глътнало езика при падането, поне по действията на медицинския екип това съдя. Защо обаче, не знам, не се наемам да гадая. Важното е, че са го стабилизирали.

# 596
И аз съм чела за случаи за гълтане на език. Много страшно .
Рейна горските ягоди на сянка ли растат? ако са на сянка може да е от това да са пълни с кърлежи. За лекарските контроли на такъв ранг състезатели не може да са проформа. Да оставиш човека пред цял свят да го спасяват на игрището, защото си пренебрегнал рискове ...  никой лекар не може да постъпи така. Поне се надявам.
Гея успех с йогата . Май Синьо ще излезне права , че ти е супер работата Simple Smile
Но ако докопаш лекаря се опитай да си вземеш физиотерапия. В нашия споретен клуб фитнеса и други програми като гимнастика за гръб, тай-чи и подобни са с намалени цени за хора с рецепта за рехабилитация.
Успех!
Вечерница дано не ти е вярна информацията , защото испанците са ваксинирани в петъка мисля. Някъде го четох. Кога ще играят?

# 597
  • Primum non nocere !
Софт, прочетох те в другата тема. Няма да коментирам, ти знаеш.

Има ли някой желание и възможност за споделено пътуване с мен през септември за Италия?
Цел : Концерт на Андреа Бочели  на 15 септември на Piazza Castello, Marostica
Билетите са от 150 до 350 евро, като последните ,са места на 6,7 м от сцената./ малка задушевна обстановка в замък,  на собствена сцена, италианска публика/
Да не въвеждам някого в заблуждение..Бочели има плануване турне в Германия през 22 год. Цените са същите..но в големи зали.
Важи до вторник, защото тогава ще си купя билет/и.

За футболиста , нама да коментирам..Щастие  и късмет имаше ,че се случи по това време , и  " обгрижван" от специализиран екип.
 Моля все пак , без  термин " гълтане на език" . Езикът няма как да се глътне.. Satisfied

# 598
Шехи защо да не може. Толкова често съм го чувала ?
За септември няма да се вкл. Особено защото не ми представлява интерес изпълнителя. Може да харесвам негови неща без да подозирам че са негови. Но ако можех да върна 2012 и щих да дойда да гледаме Адриано Челентано във Верона.

# 599
  • Primum non nocere !
Белла, това е  архаизъм. От нашите баби е останало ,с една дума да се нарече синкоп, временна загуба на съзнанието с мозъчна или кардиална / сърдечна / генеза. Все пак в 21 век сме... Тогава не е имало ЕКГ, ЕЕГ, СТ и Коро..и МРТ
Не размахвам  пръст, просто е нелепо..
За да се обясни ,трябва цяла лекция и диференциална диагностика..
Все едно е аз да питам какво е  Биткойн...Никой , дори и профи в тази област, няма седне да ми обяснава, защото ще си загуби един ден., а може и седмица...Joy

Последна редакция: нд, 13 юни 2021, 12:14 от Шехи

Общи условия

Активация на акаунт