"Нека да е лято, само да е лято..." в НЕМСКАТА тема / 218

• 22 419
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
  • Germany
Честно казано първото, което си помислих за футболиста е, че е от ваксина за Ковид. Нямам идея защо, но ми беше първата мисъл🙄 Дано да е ок всичко с него 🤞
Абе при нас след всеки мач вечер, независимо кой бие, винаги има коли да свирят 😆 От всяка страна ще се намерят хорица тук.

# 601
аз си мислих че само аз нямам идея какво е биткойн.
за гълтането на езика не предполагах че така стоят нещата. Съвсем реално си го представях. но ти ме успокои че няма как да си глътна езика. Поне това не ме застрашава. Тенкс Simple Smile
Голяма жега. До довечера няма да се представим на басеина. Така че май ще си седя на сянка с ледена газирана вода и ще слушам разни щурци и птичкии ще кроя планове. Докъм 18 .
Някой чул ли е какво става с пътуванията за и от Франция ? Че имам няколко покани занатам

# 602
  • Primum non nocere !
Ох Белла, разсмя ме! Smiley
Да, не може да се глътне, но може да уголеми:  най-често при анафилактичен  алергичен шок , да запуши горни дихателни пътища и да предизвика асфиксия, задушаване.
Който е алергичен съм оси, пчели, стършели..да внимава, че вече сезона е отворен.

# 603
Детето ми си "глътна" езика като беше на 4 при падане назад. Мъжът ми е бивш футболист и каза, че се случва много често при сблъсък.

# 604
Всички футболисти са ваксинирани.
Немският национален отбор не е. По съвет на техния лекар.

# 605
Всички футболисти са ваксинирани.
Немският национален отбор не е. По съвет на техния лекар.

Не е вярно. Тези които не са преболедували корона са ваксинирани.  Засега с една доза, но ваксинирани. В Германия все пак ред се спазване при ваксинацията.

https://www.google.de/amp/s/amp.abendzeitung-muenchen.de/sport/f … eimpft-art-730885

Що за лекар би посъветвал точно футболисти да не се ваксинират?

# 606
welt имат публикувано много хубаво интервю с Тина Търнър днеска

# 607
  • Primum non nocere !
О...Тина, обожавам я! Огън и страст!
Хванах последния влак, бях на последния й концерт.. последното турне. На 70 години, танцуваше повече от гърлите и взриви публиката...

# 608
Мюнхен? И ние бяхме там. Големия малък с баба си беше оставен в едно алпийско хотелче да се возят с шейна, а ние с мъжа ми ходихме на концерта Simple Smile
Никакви гърли не можеха да направят и най-малкото впечатление . Да се чуди човек за какво ги бяха докарали.
Имам и биографията но нещо ме мързи да я чета на немски.
На Майкъл Джексън имам също, на български, но и нея ме мързи да дочета ...

# 609
Аз пък имам леки спомени от концерт на Тина Търнър във Варна като бях много малка. Много не разбирах какво става, но помня майка ми и баща ми колко щастливи бяха. Тина беше много млада и много луда. 1981 година е било.

# 610
# 611
  • Primum non nocere !
Аз пък имам леки спомени от концерт на Тина Търнър във Варна като бях много малка. Много не разбирах какво става, но помня майка ми и баща ми колко щастливи бяха. Тина беше много млада и много луда. 1981 година е било.
Да виждала съм снимки от нея в БГ, .....Май на Златния орфей..
А всъщност, Тина не е била млада.. / сравнявам сега с децата звезди, които изгряват още на 14,15 години /Нейната  световна кариера започва на 42, 43 год.  Респект!

Хванах се днес да приготвям домашно бурито!
Е...еее ма то много време отнема  бе хора...месото, та тоя сос, оня сос, айде и бобено пюре...
Салца още не съм направила..
Да взема самолета ....по-бързо ще стане! Sweat Smile

# 612
Някой пазарувал ли е от този сайт, надежден ли е, как мислите? Много добри намаления има.
https://www.pistand.com

Последна редакция: нд, 13 юни 2021, 21:35 от Pipi_

# 613
Шехи, не беше Златен Орфей, а просто концерт. Тина явно има или е имала лични контакти във Варна, защото по-късно като бях тийнейджърка я видях в сладкарницата на Шведския. Майка ми имаше приятелка, която работеше в хотела и каза, че Тина била "на гости".

Вярно че е била над 40, но аз си я спомням като на 18.  😊

Да споделя един много готин летен безалкохолен коктейл. Половин чаша тоник с много лед (4-5 кубчета поне) и в него се налива на тънка струйка по стената на чашата едно късо еспресо, после се разбърква. Може да е ракиено време, но аз такова пия.

Последна редакция: нд, 13 юни 2021, 21:03 от Анонимен

# 614
  • Берлин
От години не съм изпивала толкова джин-тоник. Белалкохолни изобщо не купувахме и не консумирахме,ама... Всичко почна с една невинна кола и куба либре и либрето си стана постоянна либертаааааа. През деня карам на чаша-две тоник, надвечер стъпвам смело с джина. Нямам вина, нали 10 дни уж карантинка това-онова 😜
Утре отивам на работа. Не съм много въодушевена от факта. А ненавиждах хоум офиса. И така де...наздравеее 🍹

Общи условия

Активация на акаунт