"Нека да е лято, само да е лято..." в НЕМСКАТА тема / 218

• 22 416
  • 759
  •   1
Отговори
# 615
Някой пазарувал ли е от този сайт, надежден ли е, как мислите? Много добри намаления има.
https://www.pistand.com

Аз проверявам тук сайтовете от които пазаря
https://www.scamadviser.com/check-website/pistand.com
За този който питаш дават ,че е ок

Да попитам ,имате ли идея как се разпознава хубаво авокадо
В повечето случаи когато купувам на бр.от различни места хем скъпо хем гума или едно много странно като хлебно вътре..
Взимам по често от алди тези които са по четири ,но и те нещо почнаха да излизат повечето гадни .
Ако някой може да даде съвет ,че хем скъпи хем хвърлям

# 616
Много захар момичета.
Аз не мога да ги пия сладките напитки. Газирана вода, бира и то горчива  или вино.  Друго не мога.
Захарта и при мен не е малко под формата на череши и ягоди.

# 617
~Artemis~, много ти благодаря!

# 618
  • Germany
Artemis, тези по 4 почти никога не са хубави. Добре е да е по-големичко авокадото, да не е много твърдо, въпреки че аз и твърдо съм вземала и след около седмица си узрява в къщи. Но е по-добре да е леко кафеникаво, но пък да не е супер меко, че може да е почнало да изгнива. Абе общо взето е като с дините, на уцелване е работата. Аз ям много авокадо и честно казано в Лидл е най-хубаво и най-евтино.
Всъщност ако си купиш по-твърдо го остави за ден-два да омекне (но не в хладилник) 👍

# 619
  • Primum non nocere !
Аз обичам коктейли..По време на отпуска изреждам всичко що има с Ром. Зомби, Май Тай, Куба Либре.
Понякога обичам да пуша и пури.
Още не съм отишла на Карибите, защото там ще е Раят за мен и се притеснявам ,дали ще се върна..Satisfied

Да напиша и аз един немски коктейл с Eierlikör/ това не го понасям, но с кафе става супер/

Във Висока чаша сипвате айерликьора, после по ръба изсипвате кафето, / ликьора е по тежък от кафето и остава на дъното/ Най-отгоре бита сметана, аз използвам готова от флакон.
Една сламка и воала!
Става на три цвята, може някаква зелена декорация.
Може да повторите, но  Не и да потретвате...Гостите ще останат без вечеря!

Днес почивам...днес ми е уикенда..

Последна редакция: пн, 14 юни 2021, 12:24 от Шехи

# 620
Аз пък сега паля колата и отивам да изненадам шефа на четири очи, защото нахалството и наглостта им вече не се траят. Ако нищо не се промени, лягам си удобно като немските ми колеги, работя "колкото мога" и чакам кюндигунг. Ако ми го пратят, пак като немските колеги отивам в съда и вземам хубаво обезщетение.
Съвсем за калинка ме взеха. Чудя се само шармантна рокля ли да облека или като колежките да се барна, все едно ей сега съм мила пода.

# 621
  • Primum non nocere !
Шармантно, токчета и грим!
Nota bene! И няма да повишаваш тон. Бавно и тихо говориш, почти съскаш!
По пътя си изготви речта и ти трябва да водиш разговора...„

Стискам палци..
Ай после ще пием по един джин...че ти ме запали и си купих една бутилка, но още я разкарвам в колата...

# 622
Много апетитно ги описахте тия коктейли, допи ми се. Ама ще трябва да поработя още 5 часа, пък после ще му мисля.

# 623
Само дето питах знам. шефката дали шефът е там, отговори че е там и аз казах, че идвам. Като излязох от банята видях, че ми е звъняла и после написала съобщение да отида утре, че днес бил много зает. Този театър го играе от декември.

# 624
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Един път мъжът ми донесе в мрежичка едни дребни био авокадо. Много хубави бяха, костилката беше много малка и почти всичко беше месо. Незнам от къде бяха.
Има едни мега зелени брани - те не узряват. Остават гумени.
Аз рядко купувам, имат много лош екологичен товар.

Софт, другия път рискувай и иди до фирмата и звънни да питаш дали шефът е там, когато си пред вратата.

Последните години коктейлите са ми бяло вино с шпрудел 🤣
Понякога за разкош слагам сан биттер.
Сега при последното пътуване открих два непознати за мен сорта бяло вино и много ми харесаха: Scheurebe и Bacchus, обаче ги не са сухи. Явно затова не съм ги опитвала.

# 625
  • Primum non nocere !
Ася, ако обичаш горчиво, сложи към бялото вино 50 мл  Martini Fiero и много лед!
Аз слагам и 100 мл тоник.

# 626

Софт, другия път рискувай и иди до фирмата и звънни да питаш дали шефът е там, когато си пред вратата.

Докъде я докарахме. Шефът се крие от служителите.
Нали се жалвах тук преди месец? Тогава си написах на един лист колко случаи имам и колко нови са ми прехвърлили. Днес влизам в системата и конвертирах таблица за да видя сега колко са ми случаите. Към днешна дата са 1390, а общо четири колеги имаме 2462. От 12 май досега са ми нахлузили нови 512 случая от напусналия колега, от които поне за пет на ден идват съдебни жалби и съдебни решения, за които през последните седмици ме карат аз да комуникирам със съда. Това е съвършено различна задача и за нея отговаряха двама адвокати. Демек сега са ме повишили в длъжност "5 в 1", но без да ме уведомят и да напаснат заплатата. Те две заплати да ми дават, аз на пет човека работата не мога да върша. А шефът е зает. Скатава се сега като мишка и мисли с какво да ми замаже утре очите. Ако не чаках отпуск, веднага щях да почна на друго място работа.
Работила съм с шефове от няколко националности, но такова нахалство и сред български не съм чувала да има.

# 627
  • Primum non nocere !
Това някаква застрахователна компания е..нали. Да не кажа HDI.
 Не се ядосвай сега! Hug
 Утре си там!
Защо няма да повишаваш тон- когато повишаваш тон, значи си емоционална, ако си емоционална, значи нещо моментно е.. от Ковида..Накрая ще ти се усмихнат и  ще отдадат на балканския нрав.
Когато говориш тихо, бавно, съскаш, въпрос след въпрос задаваш/ ти водиш разговора/ значи е много , много сериозно...
Немска психология.

# 628
Това да викам на работното си място не съм си го позволявала никога, нито в България, нито тук. Виж, съскането, то е друго нещо, наистина сериозно нещо.Laughing

# 629
Няма какво да се вика, то е ясно. Притеснявам се, че шефът има навик да вика. Дефанзивна отбрана.

Общи условия

Активация на акаунт