Слънцезащита 2021 - VI

• 78 794
  • 766
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Вероятно ще ти бъде тъмен, тогава. И аз не почернявам много, но все пак виждам, че лицето ми е потъмняло и въпреки тъмния цвят на крема, той се адаптира към кожата. Може би ако имаш възможност е добре да го тестваш.

Последна редакция: нд, 04 юли 2021, 16:29 от Dona-Flor

# 151
Вчера си купих този продукт на isdin:

Изключително приятен, лек, не лъсвам. За сега ми е страхотно попадение. Цял ден не лъснах и отгоре гримът ми не мръдна, та и за основа е подходящ.
Цената е под 30лв някъде за 50мл.

Чудесен е. Не оставя бял филм, не мазнее, разнася се лесно, попива добре, отгоре може да се нанася СС, ВВ или друг грим продукт без да се смъква, Защитава добре. Харесах го много.
Подкрепям мнението и на двете ви, но при мен страшно много ми люти на очите! Има отокрилен на челни позиции. Отидох във Фармасито и ми дадоха тестер на същата марка, но за около очите. Да си призная не съм го тествала още.
Но да похваля Avene Слънцезащитна крем пудра пясъчен цвят SPF50

На привършване е вече. Само него слагам за градски условия. Все едно си имам хубав  фон дьо тен. Изравнява тена, покривен, и с подходящата хидратация отдолу омекотява и бръчиците.  На два часа отново слагам от пудрата, не се получава напластяване на покритието.

# 152
  • София
Някой може ли да ми каже дали този продукт е прилично покривен? Дали може сравнително добре да прикрие пигментни петна и несъвършенсгва. Изпробвах само от тестер на ръката и не мога да преценя... А мостричка от него никъде не ми дават... 

# 153
Някой може ли да ми каже дали този продукт е прилично покривен? Дали може сравнително добре да прикрие пигментни петна и несъвършенсгва. Изпробвах само от тестер на ръката и не мога да преценя... А мостричка от него никъде не ми дават...  
Не. Това е флуид и няма никаква покривност,за пигментни петна да не говорим. Не съм доволна от този Биодерма.

Поръчала съм си един грим коректор с цел скриване на пигментно петно дано има резултат

# 154
Bioderma Photoderm Cover Touch e супер покривен, писах за него няколко поста по-нагоре.
https://www.bioderma.bg/vashata-kozha/slncezaschita/inovaciq-pho … over-touch-spf-50

# 155
  • София
Bioderma Photoderm Cover Touch e супер покривен, писах за него няколко поста по-нагоре.
https://www.bioderma.bg/vashata-kozha/slncezaschita/inovaciq-pho … over-touch-spf-50

Благодаря, аз него го имам и съм доволна, но понеже привършва си мислех дали да не пробвам нещо ново, но явно няма 😃

# 156
Подкрепям, че не е покривен. Освен че не прикрива нищо и не пази от слънцето. Ако сложиш повече се надига и стои като маска, ако сложиш по-малко е като леко тониран крем, стои естествено, но не предпазва. Едва го изразходих миналата година като бб крем зимата. Пробвах го и върху друга слънцезащита, но не се сработиха.

# 157
  • София
Да похваля зелената серия на Лидл.Ползваме фактор 50 и 30.Лека консистенция, чудесно се разнася и най-вече пази!

# 158
Днес ходих да търся мостра на хваления Isdin но не намерих. Ако някой добра душа се смили да ми прати няколко грама да проба ,много ще се радвам 🙏

# 159
  • в Кошера
Моля за отзиви за Shiseido Sun Care Sports BB SPF 50+.
Конкретно ме интересува дали наистина озарява, както го лансират и как е като цвят (medium например) и покритие?
Скрит текст:

# 160
За плажа изполвам Нукс флуид за лице SPF50. Има невероятен аромат, но е прекалено мазен за градски условия.

Слънцезащитата на тялото това лято започнах с Биодерма Бронз спрей за тяло SPF30. Страхотен продукт, хваща се шоколадов тен с него, има лека текстура, попива бързо. Имах останало количство от миналата година и реших да изхабя опаковката (ако е съхранявана при подходящи условия, не виждам проблем).
След него започнах да използвам Клоран сухо олио SPF30. Има приятен лек аромат, кожата се усеща хидратирана след него. Сигурно си внушавам или от факта, че продукта е като олио, но след излизане от морето, водните капки сякаш стоят по - красиво по кожата Rolling Eyes  Отново се придобива хубав тен, но просто аз не обичам да се мажа с олио на плажа.

За времето, когато не съм на почивка за лицето използвам Биодерма Аквафлуид SPF50 без цвят. Кожата е добре хидратирана. След няколко часа носене има нормално омазняване на лицето, което за мен не е проблем. Въпреки, че е за всеки тип кожа, не бих препоръчала за мазна.

# 161
В ДМ днес загледах слънцезащита Altruist, някой с отзиви, една от съставките е Tinosorb A2B като за начало, дали държи за плаж?

# 162
  • София
Аз искам да ви питам кой крем да взема за пубертет, да не се възпаляват наличните сега пъпки и да не се появят нови. Изобщо всичко преди и след плаж?

# 163
Здравейте! Разглеждам олиа и кремове и съм се спряла на Garnier Ambre Solaire. Ползвали ли сте го, и ако да колко бързо добихте тен и доволни ли сте от самия продукт? Заслужава ли си?
П. С. : Може да предложите и други слънцезащитни кремове/олиа, от които сте доволни.
(Ще бъда 10 дни на море)

# 164
  • Пловдив
Залагам тая година на Авен 30 фактор. Попаднах на супер оферта и го намерих за 18лв. Взех също и Пин бъз /или както там се казва/ пак 30 и за след слънце от Лили.

Общи условия

Активация на акаунт