Слънцезащита 2021 - VI

• 78 888
  • 766
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте,в търсене съм на защита за лицето. До сега ползвах Биодерма,но благодарение на този форум разбрах,че има вреден състав.
La roche, съм недоволна.
Eucerin-пробвах тестери и бях доволна,но забравих кои са Sad
Имате ли наблюдения над Нивеа за лице?
Кожата ми е нормална към смесена (лятото) Simple Smile

# 451
Здравейте,
Вчера ходих до ДМ и попитах консултантката дали ще зареждат гела на Миша  ,защото продаваха тонираната слънцезащита и разни маски за лице.
Каза , че били изтеглени от пазара скоро ,защото съдържали някаква съставка ,която от 01.03  била забранена в ЕС.

Очаквали ново зареждане..
А моята е на финал ,тонираната и тя.. трябва пак да се чудя каква да купувам.

# 452
  • Някъде там
Здравейте,колебая се коя от двете слънцезащити да избера.

От коя от двете сте по доволни?

# 453
Здравейте!
Днес получих този миниатюрен мъник от Нотино. Избрах него, защото в Inci beauty имаше сравнително добър рейтинг за съставките, а и е достъпен на българския пазар. Много от добрите защити не са за съжаление. (не ми се пазарува с доставчици, миналата събота получих объркана поръчка от амазон и сега не мога да я върна и съм назад с 40 лева. Приключвам с тези пазарувания).
Има силен сладък аромат на кокосови стърготини и е леко мазен. Първи стик ми е и не мога да сравня с други.
Цената беше 22 и нещо.

# 454
  • някъде под слънцето...
Преди  5 или 6 години  много ползвах стикове и съм писала доста за тях.
Сега вече рядко ги ползвам.По лесно ми е със спрей.

# 455
Здравейте,колебая се коя от двете слънцезащити да избера.

От коя от двете сте по доволни?

Купих си началото на есента 2-то и оставя бял филм, ако имаш петна и освен да ги избелиш искаш и да ги скриеш, мисля че може би 1-то ще е по-добре.

# 456
Sl аз не съм следяла темата тогава за съжаление. Интересни са ми спрейовете, но дали не се хаби на халост много продукт?

# 457
  • някъде под слънцето...
Веротно се хаби, но поне  не използвам ръцете за да доразмажа.
Имам склонност към петносване и като знам колко време се борих за да  ги изчистя  , по тази причина добрата защита ми е приоритет.Предпочитам да хабя защита, от колкито да не съм добре защитена.
Докато при стиковете  все се налагаше  за да съм сигурна, че е покрило навсякъде равномерно.

Последна редакция: чт, 14 апр 2022, 23:58 от sl

# 458
Този моя от днес е доста мазничък. Все още не е достатъчно слънчево тези дни за да мога да водя ефект, но и аз петносвам, включително и с ISDIN, който купих наскоро, но тогава по скоро аз бях виновна, че не го носех с мен да подновя.
Сега със стика разчитам да мога да подновявам през деня, без да използвм пръсти. Никога не ми е било приятно да подбовявам с пръсти, още преди пандемията не обичах, а сега съвсем не е вариант.
Чидя се на депигментиращите слънцезащити. Дали имат истински ефект или са само рекламен трик.

# 459
  • някъде под слънцето...
Е и на мен не ми е било  приятно да подобрявям  с пръсти, по тази причина спрях да ползвам стикове.
Встщност имах един  oцветен на ISDIN , който беше с четка, но там пък ми писна да дезинфекцирам четката.
Слънцето в България не е за подценяване дори и през пролетта
Не съм  ипредполагала, че българското пролетно слънце в градски условия  може да ме петноса за нула време(булвално няколко часа )
Скрит текст:
Тогава бях  за 4 дни по  тъжен повод , и при спешното тръгване бях забравила  защитата у дома.Нито бях в състояние , нито имах имах желание  да обикалям о аптеките.
Даже изобщо  не се бях и погледнала в огледало.Знам само, че  бях подута от рев.
Когато  се прибрах  и съпругът  ме взе от летището,  веднага забелязял петната, но конспиративно си замълча.
Видях ги на другия ден, когато трябвяше
 да ходя  на работа. Опитах  с помощта една торба  с гримове  да заприличам на човек.. но не ми се отдаде
Дорева ми се, но вече не можех и да плача, защото   през цялито време изобщо не бях спирала...

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 11:08 от sl

# 460
На мен ми остана надеждата в корейските слънцезащити,изчаквам да заредят този който искам и поръчвам. Иначе сега преди грим мажа върху петната 3 вида: на Исдин, на Дюкре и Ла рош детски слагам ги един върху друг само на петната. Отделно фдт и пудрата са ми с фактор но въпреки всичко с всеки изминал ден виждам петната по-отчетливо😔
Този на Виши,  който Искрица е показала няколко страници назад писах ,че не е ок изобщо не предпазва моя така си стои в шкафа някой ако го иска ще му го подаря .

# 461
  • Някъде там
Благодаря, ще си взема може би първото или това, имах мостричка и го харесах.

# 462
Искрица, първия на Биодерма е много хубав и покривен, като фон дьо тен. Ако търсиш нещо подобно.

# 463
  • Бургас/Пз
Много благодаря на Живанк@ за коментара на състава на този крем https://kocos.bg/bg/Slyntsezashtiten-Krem-Purito-Centella-Green- … -Sun-60-ml-.p2797. След няколко мострички, толкова много ми хареса, но си признавам, че нейният коментар надделя да го купя в цяла опаковка. Прекрасен е. Повече изобщо няма да се занимавам в издирване на аптечна козметика, че съм затрупана с какво ли не и от нищо друго не съм доволна.

# 464
ani_d, а била ли си навън някакво време с този крем на слънце, за да прецениш предпазва ли наистина?
Аз например изкарах някакво време на 18 градуса на открито с Daylong, 50 ти фактор. Не повече от половин час не на сянка. Подновявам винаги слънцезащитния крем. Резултатът беше, че едно невидимо петно, което само аз си знам, стана по-тъмно и значително по-широко.
Веднага смених с Филорга UV Bronze и в края на деня забелязах нови пигментации.
Лятото дори не е започнало.
Моля ви някоя от вас, склонна към образуване на петна, да ми каже, ако е открила крем, с който не и се получават нови.

Общи условия

Активация на акаунт