Слънцезащита 2021 - VI

• 78 829
  • 766
  •   1
Отговори
# 480
Lale_Lili , с Уриаж почернявам много бързо като без слънцезащита. Само през есента съм ги пробвала, за пролет и лято никак не бих разчитала.

# 481
Момичета, онзи ден се ровя из сайтовете и намерих в един Корейския Слънцезащитен гел-крем за лице MISSHA AQUA SUN GEL SPF50+ този който си бях набелязала. Навсякъде беше изчерпан а като го видях наличен в сайта веднага поръчах,викам си нищо чудно да ми звъннат да кажат,че го няма и при тях. За мое щастие имам смс от Спиди, че ме чака в офиса. Голями надежди имам дано ги покрие.
За този продукт става въпрос

# 482
Lale_Lili , с Уриаж почернявам много бързо като без слънцезащита. Само през есента съм ги пробвала, за пролет и лято никак не бих разчитала.
Ясно! Значи пропускам. Благодаря за мнението 💐

# 483
Моля, кажете ми с коя серия е заместен този крем. Търся го, но е изчерпан навсякъде. Извинявам се, ако скоро е коментирано, не съм чела.

# 484
  • Prismatica Aerie
... MISSHA AQUA SUN GEL SPF50+ този който си бях набелязала. Навсякъде беше изчерпан ...
Изчерпан е защото е преформулиран и вече се предлага новата му версия. Проверете му срока на годност.
Ето състава на новата формула:
Скрит текст:
Water, Homosalate, Alcohol Denat., Ethylhexyl Salicylate, Dipropylene Glycol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Silica, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Isoamyl p-Methoxycinnamate, Octocrylene, Bis-PEG/PPG-20/5 PEG/PPG-20/5 Dimethicone, Methoxy PEG/PPG-25/4 Dimethicone, Dimethicone, Caprylyl Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Caprylic/Capric Triglyceride, Fragrance, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, 1,2-Hexanediol, BHT, Disodium EDTA, Limonia Acidissima Extract, Butylene Glycol, VP/Hexadecene Copolymer, Cyclopentasiloxane, Acrylates/Dimethicone Copolymer, Chrysanthemum Indicum Flower Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Phenoxyethanol, Morus Alba Fruit Extract, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Artemisia Princeps Leaf Extract, Diospyros Kaki Leaf Extract, Pueraria Lobata Root Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Leaf Water, Centaurea Cyanus Flower Water, Helichrysum Italicum Flower Water 0418

# 485
Моля, кажете ми с коя серия е заместен този крем. Търся го, но е изчерпан навсякъде. Извинявам се, ако скоро е коментирано, не съм чела.

Преди няколко дни поръчах от “аптеки запад” същия,но 50ти фактор . Изхвърлих се и взех 2 опаковки ,но три дни го мазах и само самостоятелно не ми прави кир ефект. Върнах едната опаковка и поръчах на Ла рош,а другата така ще си ми остане . Ако искаш пише на лично да ти я изпратя (ползвано е съвсем малко от него ) .

# 486
... MISSHA AQUA SUN GEL SPF50+ този който си бях набелязала. Навсякъде беше изчерпан ...
Изчерпан е защото е преформулиран и вече се предлага новата му версия. Проверете му срока на годност.
Ето състава на новата формула:
Скрит текст:
Water, Homosalate, Alcohol Denat., Ethylhexyl Salicylate, Dipropylene Glycol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Silica, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Isoamyl p-Methoxycinnamate, Octocrylene, Bis-PEG/PPG-20/5 PEG/PPG-20/5 Dimethicone, Methoxy PEG/PPG-25/4 Dimethicone, Dimethicone, Caprylyl Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Caprylic/Capric Triglyceride, Fragrance, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, 1,2-Hexanediol, BHT, Disodium EDTA, Limonia Acidissima Extract, Butylene Glycol, VP/Hexadecene Copolymer, Cyclopentasiloxane, Acrylates/Dimethicone Copolymer, Chrysanthemum Indicum Flower Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Phenoxyethanol, Morus Alba Fruit Extract, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Artemisia Princeps Leaf Extract, Diospyros Kaki Leaf Extract, Pueraria Lobata Root Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Leaf Water, Centaurea Cyanus Flower Water, Helichrysum Italicum Flower Water 0418

Аз също много го харесах, но не го намирам никъде в бг сайтове. Ново име ли има с новата формула?

# 487
  • Prismatica Aerie
Това е новият.

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 11:29 от Catalano

# 488
  • Popovo

.

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 18:16 от reni1111

# 489
  • Prismatica Aerie
reni1111,
извинявам се, пуснах линка през url shortener, явно ненадежден. Коригирах си поста. Моля и Вие да махнете цитата.

# 490
  • София
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали слънцезащитен крем за лице със spf 50 за комбинирана кожа?

# 491
Ето го моя слънцезащитен, в срок на годност до 2024г. още утре ще го тествам дават го и по-слънчево. Имам и 2 мостри  подарък, трябва да разуча за какво са..

# 492
  • Popovo
Ето го моя слънцезащитен, в срок на годност до 2024г. още утре ще го тествам дават го и по-слънчево. Имам и 2 мостри  подарък, трябва да разуча за какво са..

От кой сайт го купихте?Аз не го намирам никъде по бг сайтове.

# 493
reni1111,от тук но явно е бил последния , притеснявах се за срока но всичко е наред. Пратката имаше опция преглед та още в Спиди го отворих . Доволна съм от сайта.
https://modernskin.bg/produkt/missha-aqua-sun-gel-spf50/

# 494
Днес получих тези. Поръчах от промоцията на Subra. Дано да остана доволна и да мога да ги пробвам идните почивни дни Simple Smile

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 19:17 от Lale_Lili

Общи условия

Активация на акаунт