Слънцезащита 2021 - VI

• 78 744
  • 766
  •   1
Отговори
# 630
А дано, че аз за пръв път ползвам Миша и някакси подсъзнателно им нямам доверие, понеже е толкова лека, че все едно нямам нищо на лицето си. МНого ми харесва. Отгоре слагам ББ крема им да не съм съвсем бозава и много съм доволна.

# 631
Е, не обвинявам кремовете, те за какво са тогава? Как с някои кремове ми се запазва лицето без нито една нова пигментация, с други ми стават за 1 час я облачен ден?
Просто някои кремове не предпазват.

# 632
  • София
Здравейте!
Има ли някой отзиви от Vichy Ideal Soleil Слънцезащитна вода за лице и тяло с хидратиращ ефект SPF30?

# 633
  • Варна
Здравейте, имате ли отзив за този флуид на ISDIN, челото ми цялото е в петна, зимата се кротват, но лятото става страшно. Кожата ми е нормална към смесена. По принцип целогодишно ползвам слънцезащита с 50 фактор и държа да се пазя, но лятото е кошмар.
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030016876

Здравейте!
Кремът е невероятен, от както го открих наистина си реших проблема с петната, до преди това съм използвала всичко друго на пазара, но единствено с  ISDIN се спасих от петната.
Реалният му фактор е 100+ и има депигментиращ комплекс.
Аз използвам тонирания вариант и макар да съм със светла кожа, се адаптира много добре и стои много естествено.
Продуктът без цвят наистина трудно се намира, изчерпан е масово.

# 634
  • Тра-ла-ла
Здравейте!
Кремът е невероятен, от както го открих наистина си реших проблема с петната, до преди това съм използвала всичко друго на пазара, но единствено с  ISDIN се спасих от петната.
А с такъв висок фактор - хваща ли се тен въобще?

# 635
  • Plovdiv, Bulgaria
От къде взимате Миша, аз търсих Aqua и другия с жълти надписи Daily, но никъде ги няма налични..

# 636
Здравейте!
А с такъв висок фактор - хваща ли се тен въобще?
въпроса е неуместен. Нали идеята е да не се хваща тен. Има ли тен, кожата е вече повредена. Как дали се хваща тен? Ако искаш тен на тялото, е друг въпрос. Там може с по-малък фактор, колкото да не се изгори. А лицето в никакъв случай не трябва да потъмнява. Даже и малко.

# 637
  • Тра-ла-ла
В тема за плаж, тен и слънцезащита кое е неуместно? Smiley

Явно не съм разбрала, че се търси щит за лице, а не просто вариант как хем да се печеш, хем да не ти цъфнат петната. Аз съм предложила моя вариант. Майка ми 60+ годишна ползва същия крем на Uriage против петна. И не се налага да си крием главата по сенките и да се връщаме от море с бели лица и черни тела.

# 638

Явно не съм разбрала, че се търси щит за лице, а не просто вариант как хем да се печеш, хем да не ти цъфнат петната.
Такъв филм не е сниман все още. Simple Smile Уви, за това има теми за пигментации, за процедури след пигментации и т.н. Някои кожи са предразположени към образуването на петна по една или друга причина.

# 639
  • Бургас/Пз

Явно не съм разбрала, че се търси щит за лице, а не просто вариант как хем да се печеш, хем да не ти цъфнат петната.
Такъв филм не е сниман все още. Simple Smile Уви, за това има теми за пигментации, за процедури след пигментации и т.н. Някои кожи са предразположени към образуването на петна по една или друга причина.
Абсолютно съм съгласна.
За мен вариант тен на лицето и опазване от петната едновременно няма. Вече трето лято ще си ходя със светло лице и тъмно тяло, но свикнах и изобщо не ми пречи. Винаги обаче, когато си позволя да хвана малко тен, петната се появяват. Не знам какво е това чудо, ама искрено завиждам на хора дето си пекат лицата и нямат петна Simple Smile

# 640
  • някъде под слънцето...
Трите нетонирани флуда на ISDIN , 1 за предпазване от петна , 2 за изсвeтляване на петна и 3 слънчева алергия  не са спрени.
При мен ги има на всички места, където се предлага марката

# 641
А дано, че аз за пръв път ползвам Миша и някакси подсъзнателно им нямам доверие, понеже е толкова лека, че все едно нямам нищо на лицето си. МНого ми харесва. Отгоре слагам ББ крема им да не съм съвсем бозава и много съм доволна.

Миша-та и на мен много ми харесва. Засега нямам забележки, но аз съм навън само докато пътувам в колата, или от паркинга до магазина (офиса, къщата или за около час в парка).

# 642
Трите нетонирани флуда на ISDIN , 1 за предпазване от петна , 2 за изсвeтляване на петна
Може ли да посочиш първите два вида?

# 643
sl, дано да е така, защото миналият ден в Пловдив влезнах в една аптека от активния флуид за изсветляване имаха само тонирания вариант и ми казаха, че в складовете го нямало нетонирания. След това влезнах в нета да го търся наистина беше изчерпан навсякъде с 2-3 изключения откъдето си го и купих.

mariat
този е за изсветляване
https://subra.bg/bg/kozmetika/slncezaschitni-produkti/isdin-foto … -spf-50-50ml.html
а този за превенция
https://subra.bg/bg/kozmetika/slncezaschitni-produkti/isdin-foto … d-spf50-50ml.html

# 644
Благодаря. Припомних си, че моят е бил с изсветяващо действие.

Общи условия

Активация на акаунт