Слънцезащита 2021 - VI

• 78 694
  • 766
  •   1
Отговори
# 705
  • Сливен
Цикатридина крем

# 706
Алое гел ,успокоява и охлажда.
Днес или утре очаквам този флуид ,дано да се разберем с него.

Поръчан от Емаг

# 707
Здравейте! Искам да попитам на коя марка мога да си купя слънцезащита и за тяло и за лице?Идва ми скъпичко да купя и двете.

# 708
# 709
Здравейте! Искам да попитам на коя марка мога да си купя слънцезащита и за тяло и за лице?Идва ми скъпичко да купя и двете.

Със слънцезащитата не трябва да се прави компромис.

Не ходя на плаж и не мога да препоръчам за тяло, но в момента използвам слънцезащита за лице на  ДМ - 7.99 лв.
Има различни варианти, аз държа да е без октрокрилен.
Скрит текст:

# 710
Само аз ли се изпъпчвам от минерални слънцезащити?
Пробвах на Клиник и на Wooden spoon и ми излизат 1-2 гадни пъпки на бузите само.
А за Wooden spoon за детето съм с 2 ръце, тази година го мазах само по веднъж на ден и грам не  е изгорял.

# 711
От продуктите на ИСДИН за лице кой беше най подходящ за горещина и много мазна кожа под грим? Фюжън уотър!? SL! Други с личен опит?

# 712
  • в Кошера
Само аз ли се изпъпчвам от минерални слънцезащити?
Пробвах на Клиник и на Wooden spoon и ми излизат 1-2 гадни пъпки на бузите само.
А за Wooden spoon за детето съм с 2 ръце, тази година го мазах само по веднъж на ден и грам не  е изгорял.

Минералните слънцезащити са по-тежки и мазни, съответно подходящи за суха кожа.
Моята е такава и се разбираме чудесно и с двете, които купих последно - на Avene и SVR.

Агент,
Скрит текст:
Исдин съм препоръчвала тук (конкретно тониран флуид с/у пигментации), НО от месец-два-три ми прави проблеми (алергични) и го разкарах.
Чувам подобни оплаквания от още хора покрай мен.

# 713
И аз съм със суха кожа,явно има някоя съставка към която ми е нетолерантна кожата.
Като цяло със козметиката за лице пак съм така.

# 714
Здравейте. Колебая се между тези три слънцезащити. Може и други да предложите.
Трябва ми за градска среда, искам да попива бързо и да не мазнее. Не държа да матира. Кожата ми е комбинирана и отгоре слагам бб крем.
До сега ползвах флуида на Авен, който беше с помпичка. От тази година новата формула в тубичка ми идва много мазна, лъщи, лепне и изобщо не ми харесва под грим. Оставям я за плажа, защото пък пази много добре.

# 715
  • София
От продуктите на ИСДИН за лице кой беше най подходящ за горещина и много мазна кожа под грим? Фюжън уотър!? SL! Други с личен опит?

След много тестове на прехвалени кремове, мога да кажа, че този отговаря на въпросите ви.
Не ми запушва порите и не лъсвам. С нормална към смесена кожа съм 

# 716
Много благодаря, Silver Mist!

# 717
  • Асеновград
След изгаряне, или и да няма изгаряне винаги след плаж ползваме и двамата с мм само това на Биодерма! Уникален крем, дори целогодишно може да се ползва, супер хидратиращ, приятен и успокоява кожата, и удължава тена наистина.

Има го и в голяма разфасофка туба с помпичка, първата снимка е старата опаковка, сега от това лято вече изглеждат така.

# 718
  • някъде под слънцето...
Agent, от както го пуснаха , този е моят фаворит
https://www.isdin.com/producto/foto-ultra-isdin/age-repair-textu … ltraligera-spf-50
Поствам нещо от сайта на  марката, не го бях чела преди, споменават , че  в часоввте с най интензивно снчево греене  защитата трябва да се подновява МИНИМУМ на два часа.
В края на статията  са изброени подходящите според марката кремове за мазна и смесена кожа.
https://www.isdin.com/blog/fotoprotectores-isdin-respondemos-a-tus-preguntas/

# 719
Здравейте,

Днес изпробвах флуида на Ла рош ,ама той е течен като вода.
Такава ли трябва да бъде консистенцията?
Или трябва повече време да го разклащам?!

Общи условия

Активация на акаунт