Кралски работи и клюки - юни 2021

• 101 407
  • 1 546
  •   1
Отговори
# 15
Залагам на Уолис  за името, спомних роклята от интервюто.

# 16
Роклята на Виктория ми харесва, но обувките не.

# 17
За името - залагам на Виктория. Не знам защо Simple Smile
Досега всичките ми предположения са били грешни. Не вярвам да кръстят детето на някой.
Попаднах на тази рисунка...

Жалко, че Даяна не доживя този момент, колко хубаво би било...

Този път роклята на Виктория ми хареса, искаше ми се да има по-ясни снимки в цял ръст.

# 18
  • Някъде там
Ще я носят и децата на принцесите и Зара. Лена също беше с нея. За детето на Хари не знам. Ако се върнат за английско кръщене да, иначе едва ли.

Виктория ми харесва в синята рокля, но тя имаше няколко ангажимента тази седмица и беше с безумен класически пеньоар на изложба .

Видео разговор с представители на общините.

Мете на откриване на правен център. Снимките са от различни години, със еднакъв тоалет

Тази е от сега

Страхотна Мери, говори за откриването на европейското по футбол на сайта на фондацията.

https://www.instagram.com/p/CPkN6WhLwR8/?utm_medium=copy_link

# 19
Мете ми се вижда понапълняла, но пак е хубава.
Втората рокля на Виктория, бялата на квадратчета, има ли я някъде подробно - марка, цена? Изненадах се от себе си, но въпреки къдричките и инфантилния десен ми допада Joy Flushed

# 20
  • Варна
Е, значи пак ще я виждаме рокличката. И май често. Две нови бебета, още едно на път...

# 21

Втората рокля на Виктория, бялата на квадратчета, има ли я някъде подробно - марка, цена? Изненадах се от себе си, но въпреки къдричките и инфантилния десен ми допада Joy Flushed
Нали Simple Smile На картинка и на мен много ми допадна, на Виктория не чак толкова.

# 22
  • Някъде там
Мете ми се вижда понапълняла, но пак е хубава.
Втората рокля на Виктория - бялата на квардратчета има ли я някъде подробно - марка, цена? Изненадах се от себе си, но въпреки къдричките и инфантилния десен ми допада Joy Flushed
Аз съм на приливи и отливи с тази рокля. Ту ми харесва ту не. Има я марката, тя е носена няколко пъти.Но няма наличност.
https://www.zalando.ie/by-malina-maisy-dress-day-dress-multi-col … yc21c025-t11.html

И Мари изнася реч за датската СПИН фондация която открива нов център.
Много харесвам и Мари.И двете датски принцеси са ми любими.

https://www.instagram.com/tv/CPiy0uhAOYB/?utm_medium=copy_link

# 23
Мерси за темата!

Виктория в синята рокля и Мери в червеното сако ми харесаха.

Булката Нина с много измачкана рокля и цвета не ми харесва. На гражданския брак беше много по-добре.

# 24
  • София
Благодаря за темата и честит празник на всички деца - малки и големи!

Jasmin, учудващо и на мен много ми харесва тази рокля на точки. Особено показана с ботуша. Само нещо в раменете ми се стори странна, но на Виктория, иначе изглежда ок. Синята също много я харесвам, но не и цвета.

Мери с чудесно сако, изглежда по-светло от любимото ми от зимата, но може да е от светлината.

Булката сте я обсъдили - нямам какво повече да добавя...🙄

# 25
Все се каня да питам, децата на Отъм и Петър и при двамата си родители ли живеят? Изглежда като голямо разхождане между Канада и ОК, но няма как.

Да, Нина и Филипос сключиха брак преди много месеци, тя беше богатата наследница.

Беа...си е Беа. Друго няма да кажа🤐

# 26
Четох, че Оутъм си е в Англия. И двамата живеели в Глостършър, за да могат да се грижат за децата.

# 27
  • Някъде там
Мерси за темата!

Виктория в синята рокля и Мери в червеното сако ми харесаха.

Булката Нина с много измачкана рокля и цвета не ми харесва. На гражданския брак беше много по-добре.
На мен и на гражданската не ми харесва. По добре е от роклята да но не бих го облякла.
Особено с тези ботуши.

# 28
Ботушите, ако се сменят с елегантна обувка и се получава, но дори и така пак повече ми допада от роклята. Много странен вкус има Нина.😀

# 29
Добро утро!
Много пораснали Исла и Савана Филипс.
Виктория от снощи, на връчването на детските литературни награди Астрид Линдгрен:

Тази рокля много и я харесвам.
Страхотен цвят! И платът е много интересен - отдалеч лъскавее, а на снимките отблизо - не. Бръчиците от смях са очарователни.

Общи условия

Активация на акаунт