Кралски работи и клюки - юни 2021

• 101 482
  • 1 546
  •   1
Отговори
# 180
Шарлот не носи ли и името Даяна?

Но я наричат Шарлът, а не Даяна, така че все тая дали го носи след другите две.

Не знам дали Хари и Мегън ще си кръстят бебето Даяна, но аз лично ще съм доволна ако го направят.

# 181
Смешни са ми панталоните на Максима.

Дано има официална вечеря с Байдън, че да гледаме рокли и тиари.

# 182
  • Някъде там
Пълните имена на всички в АКС.
Статията е стара. Няма ги  най новите членове.

https://bg.zhomez.com/64-prince-george-full-name-royals-69932

От тази вечер повече ми харесва Максима.

Мете и Хокон днес.
Рокля с птички 🙂

Датското събитие кога щеше да е ?

# 183
И на мен са ми смешни. Другото е ок.
Фредерик и Мери нямаха ли някакво събитие и те?

# 184
Шарлот не носи ли и името Даяна?

Но я наричат Шарлът, а не Даяна, така че все тая дали го носи след другите две.

Не знам дали Хари и Мегън ще си кръстят бебето Даяна, но аз лично ще съм доволна ако го направят.
И аз ще се радвам да е Даяна, но не ми се вярва. По-скоро залагам на имена от сорта на Роуз, Джил и подобни американски имена.

Макси с правата лопата радва😄

# 185
  • София
Днес трябваше да е...сигурно по-късно.

Байдън в рамките на Г7 ще се вижда с Бети, нали? Не е стейт визит. Може и да няма тиари, значи. Предният път мисля имаше вечеря за лидерите...но ми се губи.
Сега, предвид обстановката, дали ще има?

Аз пък изобщо няма да съм доволна. Едно че не харесвам името, и второ - защо да натоварваш детето с асоциации с баба му, която дори не познава, но пък известна на цял свят.

# 186
Смятам, че ако я кръстят Даяна ще е не особено добра идея за детето. Ако е момиче. Ще бъде натоварено с твърде много очаквания, безкрайни паралели и сравнявания и т.н. и някак си съвсем далеч от това мистично прайвъси, спокойствие и нормален живот, които твърдят, че търсят.

# 187
Предвид, че не кръстиха Арчи на никого, не вярвам бебето да го кръстят на Даяна.

Да, в рамките на Г7 ще се виждат Елизабет и Байдън.

# 188
Юбилеят на Бети през 2022 ще е чудесно събитие, но по никой начин не мога да си представя хората развълнувани и очакващи нещо, дето ще е чак след година…😂
Дотогава има мноого вода да изтече и ми се струва, че Уиндзорите не бива да прибързват със съобщенията, тъй като още не е обявен край на пандемията.  
Аз се радвам, че тук и сега се отприщиха кралските събития, голямо удоволствие е да гледаме всеки ден различна красива кралица.
Днешният рожденик Феликс от Люксембург със семейството си:

Прайвъси значи право на лична неприкосновеност, а не скриване от хорските очи завинаги. Поне аз така го разбирам. Sunglasses

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 20:18 от Анонимен

# 189
Къде написах, че някой е развълнуван и в очакване? Споменах какво коментират наоколо и също че не съм чула никой да споменава дори бебето на Съсекс.
Лични впечатления и лично мнение.

# 190
  • Някъде там
Предвид, че не кръстиха Арчи на никого, не вярвам бебето да го кръстят на Даяна.

Да, в рамките на Г7 ще се виждат Елизабет и Байдън.
Така мисля и аз. Ще е нещо странно като на Арчи.
Еее супер. Дано видим снимки и красиви рокли днес.
Съобщението за срещата.

Много хубави снимки пусна жената на рожденика да му честити.

# 191
Много са симпатични Клер и Феликс. Той е по-готин от престолонаследника, определено.

# 192
Хмм, само на мен ли ми е странна Мете Марит със слънчеви очила на официално събитие🤔
Смятам, че ако я кръстят Даяна ще е не особено добра идея за детето. Ако е момиче.
Ами то е момиче, доколкото разбираме. Иначе не знам там дали нямат някакво поверие за кръщаването на починали хора като нас.

# 193
И откъде разбираме, че е момиче? Родило ли се е?

# 194
Нямат такова поверие, тъкмо обратното даже.

Много готини снимки на рожденика.

Не мога да реша харесва ли ми роклята на Мете Марит, по-скоро не май.

Те казаха, че чакат момиче.

Общи условия

Активация на акаунт