Кралски работи и клюки - юни 2021

• 101 404
  • 1 546
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ма кой каза, че има нещо странно. Една жена родила едно бебе, и то е някое си в реда за наследяване.
Една друга жена, живот и здраве, ще роди друго бебе и то ще е в същия този ред.

Последно какъв е протоколът, кой удостоверява раждането на евентуален престолонаследник и до кой номер престолонаследник е нужно? И изобщо нужно ли е?
А де? Това трябва да разберем.

ПП Не съм я прочела
https://www.google.com/amp/s/www.bbc.com/news/magazine-22983365.amp

# 61
Какъв е източникът на информацията за акушерките и тайминга на появяването им? Може ли линк, интересно ще е да се прочете?

Телеграф.

И ВВС писаха за това.

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 19:03 от Не се сърди, човече

# 62
Добре, че не е имало усложнения при Зара. И добре, че не го планирала, да дава пример. Толкова ми е абсурдно това с домашното раждане, че нямам думи..

# 63
А кралски лекар имало ли е? А член на КС или поне БоДжо, да удостовери, че именно Зара е родила и именно Лукас.
То ясно, че са имали някакви планирани хора...сигурно и Съсекс имат.
Това какво общо има с линията?
Лукас има точно толкова претенция, колкото и бебето Съсекс - назад в линията.
Към мен ли е въпросът? Коментирам раждането на Лукас. За бебе Съсекс ми е все тая кой, къде и кога ще или не ще присъства на раждането. Съмнява ме да има някакво значение и за КС, предвид желанието на баща му да се дистанцира от тях.

# 64
  • София
И на мен ми е странно, но аз първият път почти в къщи родих. Не е кой знае какво, когато няма усложнения.

# 65
Ооо частта след копчетата Close
Не я бях видяла...

И ръкавите такива....
Хм...

# 66
Тази рокля е покъртителна.
Започнала като риза и завършила като пеньоар...

# 67
За Летисината рокля съм раздвоена - от една страна силуета е хубав, от друга - нещо не мога да й схвана концепцията.

При всички положения малката сестра на Арчи ще бъде в линията за наследяване (по-точно осма поред), а и все пак Меган ще ражда в болница и там се предполага че ще присъстват лекари и сестри, които да удостоверят, че бебето е нейно. А и честно казано не знам как точно би представила чуждо бебе за свое без да се разбере и новината да гръмна навсякъде. Теориите на конспирацията не ги обсъждаме.

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 19:05 от Анонимен

# 68
Верно ли пишат за показването на главата и кой кога дошъл при Зара...не съм сигурна че исках да го знам.

Роклята на Летисия много ми хареса.

# 69
  • Някъде там
Красива Мери. Лана сакото е същото като от видеото от зимата. Маккуин.

Голмайстор 😀

# 70
Верно ли пишат за показването на главата и кой кога дошъл при Зара...не съм сигурна че исках да го знам.
И аз въобще не бях чула историята за показването на главата. Може ли някой да пусне линк? Не вярвам и другите да са чели за това някъде и ми е чудно къде точно е казано, ще ми е интересно да прочета.

Сакото на Мери не е лошо, но по-забавен е моментът, в който са я щракнали😄

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 20:01 от Анонимен

# 71
Сакото на Мери е много готино, е и самата тя Simple Smile
И роклята на Летисия ми хареса.

# 72
  • Някъде там
И аз въобще не бях чула историята за показването на главата. Може ли линк? Не вярвам и другите да са чели за това някъде и ми е чудно къде точно е казано, ще ми е интересно да прочета.

Сакото на Мери не е лошо, но по-забавен е моментът, в който са я щракнали😄
Цялото видео е много готино. Гледай го ако искаш.
https://www.instagram.com/p/CPkcBx9AKY6/?utm_medium=copy_link

# 73
  • София
Поредното представяне на акредитивните писма от нов посланник - негова снимка няма да слагам, но ще покажа виртуалното им приемане от кралица Елизабет:

# 74
Давиз, мерси! Изкефи ме как Мерито си топкаше топката на коляното😄макар да не разбрах и дума от казаното. Готино клипче.

Общи условия

Активация на акаунт