Изпитани сайтове за парфюми - юни 2021

• 74 515
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
Регистрирах се в parfumdreams, заявих получаване на нюзлетър и не ми пратиха код за 15 % отстъпка.
Бъркам ли някъде или?
Вероятно пак ще поръчам, но много ме издразниха.
Изчакай ,ще пуснат код пак за 20 % освен ако не емного спешно..

В Makeup има новия Amouage
https://makeup.bg/product/565816/

# 706
Mimozata, благодаря за отговора Heart. Изобщо не е спешно, ще чакам.

# 707
Ами, споделяйте ги тези оферти  🤗
Нямам тестер на Chanel, но на такава цена, бих взела 😊
Те бяха многократно споделяни и коментирани, кодът беше валиден месеци наред. Тогава купих и Cristalle eau Verte на подобна цена. Мен вниманието ми към тях тогава насочи една мила съфорумка - Азалия, благодаря! Hug И двата не познавах, и в двата се влюбих безвъзвратно! Blush

# 708
От Ел отговориха, че са продали всички МФК. Явно и от другите сайтове всичко са продали в същия миг Simple Smile
Очакват ново зареждане, но за срокове и цени Wink нищо не гарантират. Парфюми шоп не се сетиха да направят така с Нишаните, щяхме да помислим, че новата стока са я получили с нови цени.

Сега освен и да си пиша с мейкъп Joy да проверят дали не са в грешка.

# 709
  • BG-DE
Регистрирах се в parfumdreams, заявих получаване на нюзлетър и не ми пратиха код за 15 % отстъпка.
Бъркам ли някъде или?
В Flaconi дават 15% при регистриране за бюлетина им, в parfumdreams не видях такова нещо 🤔

# 710
  • Варна/Лондон
Имат и Parfumdreams, и на мен не ми го пратиха, но им писах и го получих.

# 711
Parfimo нещо ми се бавят, пуснах поръчка миналата сряда, но до днес още не е стигнала до България... Ако още малко се позабави, ще ми мине мерака и ще трябва да отказвам Sad

# 712
Не че някой ще се върже на подобна глупост, но все пак да споделя : в емаг има някакъв доставчик zonapharma, който продава 10 пъти по-скъпо. https://www.emag.bg/parfjumna-voda-serge-lutens-la-fille-de-berl … 300/pd/DJ537GBBM/ примерно. Писах им да се коригират, защото е безумие.

# 713
Ихаа имат боя за коса по 330 лв и мицеларна вода за 485 лв! 😆 Повечето им цени са бъгави.

# 714
Parfimo нещо ми се бавят, пуснах поръчка миналата сряда, но до днес още не е стигнала до България... Ако още малко се позабави, ще ми мине мерака и ще трябва да отказвам Sad
И моята се бави, от 23-ти или 24-ти.До сега чак толкова не ми се беше случвало.Не че бързам, но като я "проследя" не излиза друго, освен че е получена информация за пратка за офис на Слиди още същия ден и това е всичко.Явно ще се бавят този път 🙄

# 715
Бъркам ли някъде или?
В Flaconi дават 15% при регистриране за бюлетина им, в parfumdreams не видях такова нещо 🤔
Има, има. Пратиха ми вече кода, макар и със забавяне от няколко часа.

# 716
Мрън! Искам да се оплача. Изпуснах Black Perfecto Florale 30 мл за 29 лева в Парфимо и сега ме боли сърцето 😢

# 717
Мрън! Искам да се оплача. Изпуснах Black Perfecto Florale 30 мл за 29 лева в Парфимо и сега ме боли сърцето 😢

Лили, следи го, и преди е бил на такава цена.

Последна редакция: ср, 30 юни 2021, 09:15 от лорелай

# 718
От Ел отговориха, че са продали всички МФК. Явно и от другите сайтове всичко са продали в същия миг Simple Smile
Очакват ново зареждане, но за срокове и цени Wink нищо не гарантират. Парфюми шоп не се сетиха да направят така с Нишаните, щяхме да помислим, че новата стока са я получили с нови цени.

Сега освен и да си пиша с мейкъп Joy да проверят дали не са в грешка.
Точно това им написах и аз - да вземат да си сверят часовника по отношение на MFK ......

# 719
Аз пък реших да тествам този парфюм, който го хвалят много NAOMI CAMPBELL NAOMI. Купих го с голямо намаление от мини парфюмите в Parfimo.bg тук https://---shoretner923-mini68 Някоя дали го е пробвала, че малко рискувах, ама не устоях...

Общи условия

Активация на акаунт