Изпитани сайтове за парфюми - юни 2021

• 74 607
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Очаквам утре от Parfimo Roberto Verino Gold bouquet. Поръчах 2 бр. - за мен и приятелка, но от сайта не ми обединиха поръчките, въпреки че го написах и казах на девойката, която ми се обади. Разликата във времето между двете поръчки е 5-10 минути. Това получих по имейла в отговор на моето запитване защо не са ми обединили поръчките:
"Нямаше как да обединим Вашите две поръчки, защото са последни бройки. При обединение, нямаше да успеем да изпълним Вашите две поръчки и да получите желаните продукти.
Складовата база е обща за повече от 20 европейски държави, когато правим промяна е възможно друг потребител да резервира бройката. Това е причината да не обединим поръчките.
Благодарим Ви за разбирането.
Спорна седмица."
Чудя се дали да нахалствам за компенсация с безплатна доставка за следваща поръчка.

# 541
На мен пък специално ми се обдиха за потвърждение, сигурно защото последната си поръчка изобщо не успях да взема от куриера и им бе върната. Получих и мейл за изпратена от Чехия пратка.
Поръчах тестер Тициана Теренци на сляпо, надявам се да се харесаме. Питах с капачка ли ще дойде, отговориха ми, че тестерите на високия клас парфюми обикновено са с капачки.

# 542
elitanik, това което са ти отговорили е истината. Случва се и в други сайтове при обединение, освобождавайки артикулите в едната заявка, да бъдат продадени на момента.

# 543
Много доволна от бързата реакция на Делириум. След месеци наред чудене най-после взех Lost Cherry в 30мл, но после размислих и реших, че с пословичната му нетрайност май 50мл по-добре. С отстъпката и кода се получи доста добре. Та, писах им да анулирам 30мл, преди да го пратят и днес сутринта беше направено 🤗

Последна редакция: пн, 21 юни 2021, 16:44 от tuali

# 544
Вчера направих две поръчки от Делириум, но имам потвърждение само за едната.
Другата стои в профила мми като ,,приета'', но имейл нямам.
Имали ли сте такъв случай, не знам да им пиша ли ?

# 545
Виж да не са ти пратили два мейла в една поредица. При Дъглас така се получава, ако правя две поръчки, идват в един thread. Просто трявба да се скролне нагоре. Не бих им звъняла, сигурно са малко по-натоварени покрай последната промоция. Моите също не са пратени още, но не вярвам да се забавят много.

# 546
Вчера направих две поръчки от Делириум, но имам потвърждение само за едната.
Другата стои в профила мми като ,,приета'', но имейл нямам.
Имали ли сте такъв случай, не знам да им пиша ли ?
Моите също са със статус "приета". Не са ми спешни. Надявам се да дойдат.

# 547
Едната, която направих беше следобед ( за нея имам имейл) , а другата късно вечерта и няма потвърждение, само статус Приета.... Не са обединени.

# 548
И моята поръчка не е мръднала от снощи, нямам и потвърдителен мейл от Делириум.

# 549
  • София
И моята поръчка от събота следобед е със статус приета.

# 550
  • София
Имам ваучер от 50 лв. за Дъглас - от онези, които ги раздаваха преди дни. Може ли да се ползва онлайн?

# 551
Поръчката ми от Делириум е утре при мен. Поръчах в събота по обед, но и продуктът ми не е застрашен от отраничено количество.

# 552
# 553
Поръчах 30мл Very good girl, за 90 лева, от Делириум. Имах мостра и ми хареса, а когато го пробвах в началото, но само на китката, не ми беше допаднал.

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 12:45 от cvetinkka

# 554
Връщали ли сте продукти на нотино и дали ги приемат ако сте тествали аромата/тоест пръснато е веднъж/?

Общи условия

Активация на акаунт