Изпитани сайтове за парфюми - юни 2021

• 74 596
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Ах този La Belle Le Parfum... имам една почти пълна 50-тичка, но ако успея да се вредя за тестер от парфимо, моментално бих го взела. Обожавам го...
Някой ако успее да грабне един за мен, ще съм много благодарна Simple Smile

# 601
Ах този La Belle Le Parfum... имам една почти пълна 50-тичка, но ако успея да се вредя за тестер от парфимо, моментално бих го взела. Обожавам го...
Някой ако успее да грабне един за мен, ще съм много благодарна Simple Smile

Аз понеже не се вредих взех от първия , дето и него го дебнах ли дебнах. Сега има достатъчно, ама и като му видях цената беше на 96 лв преди 2 часа и не се сдържах просто 😁 Иначе и аз не че нямам, имам поне още 70 мл, ама нека... да има.😄

# 602
# 603
Леле, колко бързо изчезна Сантал бланк Nerd Cry

# 604
  • София
Вече го няма. Simple Smile

Поръчаното от мен "рокле" на Герлен преди дни си дойде баш флоралната версия, каквато е на снимката.
https://www.parfimo.bg/guerlain-la-petite-robe-noire-black-perfe … te-za-jeni-30-ml/
 В заглавието на парфюмчето са пропуснали, че е флоралната версия и са копи-пейстнали пирамидата на парфюмната версия.
В пратката беше и заветния Мулен Руж.
Опаковани стабилно и издържали подмятанията, съдейки от "травмите" по кашончето.

# 605
След дълга и изнервяща комуникация с Емаг най-накрая е при мен - 10 дни по-късно! Вече никога няма да плащам с карта в този магазин. Neutral Face

# 606
Valeri ако не е тайна какъв беше проблема с плащането с карта към Емаг?
Аз постоянно плащам така към тях, включително и в неделя когато поръчах тази красота - Paradise Found на Cavalli. Вярвам че аромата ви е познат и не впечатлява никого, но на мен лично ми харесва. Имаше 22% отстъпка и безплатна достаква над 24.99 лева и не се сдържах. Сега ще поръчам и Gemma di Paradiso, той ми е още по-любим. Този е според мен за по-хладно време, около 20 или под 20 градуса да речем, сега му е прекалено топло в тези жеги. Но пак ме радва Simple Smile

# 607
Lale_Lili, със самото плащане всичко беше наред, но ако бях избрал наложен платеж със сигурност бих анулирал поръчката, вместо от 15.06 да се занимавам с глупости. Имаха технически проблем и не беше ясно дали е изпратен парфюмът, уж била създадена товарителница, която така и не се появи в профила ми. В крайна сметка направиха нова поръчка със същия продукт и вече е при мен.

# 608
Moro Di Venezia Tiziana Terenzi ми дойде от Парфимо с оригинална златна капачка с фазите на луната, с щампован златен  пръстен на пръскалото, в тестерна кутия на бранда. Доволна!
ПП. Толкова масивен флакон е, че става за самозащита Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 23:34 от Анонимен

# 609
Moro Di Venezia Tiziana Terenzi ми дойде от Парфимо с оригинална златна капачка с фазите на луната, с щампован златен  пръстен на пръскалото, в тестерна кутия на бранда. Доволна!

Драсни в другата тема, плийс. Много го заглеждах Simple Smile

# 610
Драсни в другата тема, плийс. Много го заглеждах Simple Smile
Драснах, мила! Purple Heart Не знам дали е твоят, обаче - да не ти е лекичък?

# 611
Бихте ли ми казали защо в парфимо тоалетната вода HUGO BOSS BOSS Alive е по-скъпа от парфюмната?Не съм поглеждала как е по други сайтове.

# 612
Какво подаряват от Делириум за празник на клиенти, които са регистрирани в системата им? Обадиха се да честитят именния ми ден и да ми кажат, че имат "подарък". Предполагам са мостри, но заслужава ли си да се разходя до Сердика?

# 613
Виждам изгодно mancera в parfumi-shop.

Hindu Kush + Holidays са на доста добра цена.

# 614
  • София
Не знам дали за някой представлява интерес, но в parfumdreams има 20% отстъпка и безплатна доставка до немски адрес.

Общи условия

Активация на акаунт