Лидл 152 - Юнска затопляща се (може би...)

• 142 205
  • 3 022
  •   1
Отговори
# 135
+1. Макар че, това може да им оскъпи донякъде продуктите, а според мен търсят максимум натиск надолу на цените на някои неща. Днес при нас не видях повече от тези слънцезащитни. И като обикновен крем за лице го почнах тези дни, за да видя какво ще е усещането (пък и не искам да клепам козметика върху козметика и да смесвам съставки). За мен е ок този крем.
Някоя добра душа може ли да каже какъв е състава на сладоледените близалки с вкус  на диня- от тях нямаше и помен днес, да знам дали си заслужава да ги издирвам някъде (децата искат динен вкус).

# 136
  • Велико Търново
Благодаря, blue. Angel!
Бавно и полека стигнахме до обзавеждане на мокрото помещение и гладачната стая и съвета наистина ми е от полза! Направо ще си "тапицирам" дъската с един калъф отгоре и да ми е гладко Simple Smile
В този ред на мисли, в Лидл пускали ли са от едни силиконови кофи за пране... Такива, които се огъват лесно и са мн леки?

# 137
Този слънцезащитен крем за лице дали е подходящ за мазна кожа? По принцип за такава кожа са флуиди, кремовете идват тежки. 🤔

# 138
Не го намирам за мазен като консистенция, нито ми омазнява лицето, но моята кожа е нормална (към смесена -понякога). Но за друг може да е различно усещането, за мен лично това е удачен вариант за смяна на крема за лице - че и цената бива.

# 139
Викате, утре да си взема още един, ако има, а?

# 140
Mariat, пробвай и прецени как се струва за теб. Лично аз си взех още един при миналото ходене до Лидл + 1 за тяло, фактор 50.

# 141
Благодаря, blue. Angel!
Бавно и полека стигнахме до обзавеждане на мокрото помещение и гладачната стая и съвета наистина ми е от полза! Направо ще си "тапицирам" дъската с един калъф отгоре и да ми е гладко Simple Smile
В този ред на мисли, в Лидл пускали ли са от едни силиконови кофи за пране... Такива, които се огъват лесно и са мн леки?
Предполагам , че имаш в предвид един силиконов кош с две дръжки - пускали са , но дали беше за пране или за градина не си спомням .

# 142
За пране са идеални. У дома имам няколко такива. За това ги ползвам

# 143

Някоя добра душа може ли да каже какъв е състава на сладоледените близалки с вкус  на диня- от тях нямаше и помен днес, да знам дали си заслужава да ги издирвам някъде (децата искат динен вкус).

не е изцяло зле, но май освен захар имаше и ГФС. мога да ти го снимам довечера, ако не ти е късно.

# 144
Много благодаря ☺, ще се радвам дори и довечера на снимка на състава (може и на лични, да не спамим, днес едва ли ще издирвам другаде).

# 145
Ако не си удовлетворена от свинския врат, имаш право да го върнеш. Такава е политиката на лидл. Да, носи го заедно с касовата бележка, ще ти върнат парите.
 От хранителните съм връщала само едни бисквити, нямало е проблем, върнаха ми парите.

А с касовата бележка от приложението дали ще го признаят, че другата съм я изхвърлила?

# 146
  • Sofia
Ако не си удовлетворена от свинския врат, имаш право да го върнеш. Такава е политиката на лидл. Да, носи го заедно с касовата бележка, ще ти върнат парите.
 От хранителните съм връщала само едни бисквити, нямало е проблем, върнаха ми парите.

А с касовата бележка от приложението дали ще го признаят, че другата съм я изхвърлила?
Разбира се.

# 147
Да, става и с нея. Сканират кода най-отдолу на дигиталната бележка от телефона ти.

# 148
Дзааак. Simple Smile Затвориха вече нашто Лидл за ремонт, до декември месец ще ходим на 40км, ако ни домъчнее. Понеже съм виждала от други области пазаруващи в нашия филиал през лятото, та да кажа, ако не знаете (Лидл Провадия е затворен до декември).
Благодаря за темата, брадата! Heart
Чудесно стихче, Конти!  Heart
Успешни покупки на всички! Heart
Ще наобикалям темата от време на време, че компанията е много приятна. Simple Smile Пък и все ще се замъкна до някой филиал.

# 149
  • София
Дзааак. Simple Smile Затвориха вече нашто Лидл за ремонт, до декември месец ще ходим на 40км, ако ни домъчнее. Понеже съм виждала от други области пазаруващи в нашия филиал през лятото, та да кажа, ако не знаете (Лидл Провадия е затворен до декември).
Това трябва да е бивш Плюс, който ще събарят и строят наново ли? Иначе не мога да си представя кое ще отнеме 6 месеца.
Ако е така, явно е въпрос на време и за останалите от този тип.

Общи условия

Активация на акаунт