Остави ме в момент на нужда

• 26 368
  • 988
  •   1
Отговори
# 300
Папи, не си джентЕлмен.
Ама то и гадже на ЛГ не си, тъй че се таз.

# 301
Много крайно ги гледате нещата. Момичето подчерта сто пъти, че по принцип не се напива като казак. Бе вие не купонясвате ли? Че мен ще дойде да ме прибере и малко познат мъж, па камо ли що-годе близък. Наистина съм удивена от крайните реакции спрямо момичето в темата. Сякаш напиването е прерогатив само на мъжа и само той има право да се излага. Ма нека ѝ пък, даже отишла в компания само с мъже. Още по-нека ѝ.

# 302
Не може да очаква, че при такова поведение ще бтде тачена като желана жена.

Е, защо да не я тачи? Ще я тачи, но като евтина жена. Един сладолед... и готово.

Назад питахте какво общо има от този случай с онзи, за когото аз споменах.
Ами общото е, че има хора, на които не може да се разчита. И такива не стават нито за приятели, нито за гаджета, нито за семеен живот.
Ама който е стискал силно очите, за да не забележи червените светлини, няма смисъл да се оплаква после. Нито ще си осъзнае грешката, нито ще направи нещо, за да се измъкне от кашата, в която сам се е наврял.
Просто ще си мрънка и ще търси други виновни – свекървата, зълвата, комшийката, колежката...

# 303
Папи, не си джентЕлмен.
Папито е в банята, Горджъса да му мисли как ще се прибира.

Аз и да съм се напивала казашки на двадесет, съм се прибирала дори и пеша. Никой нищо не е разбрал.

# 304
  • Тра-ла-ла
Бре, много трезвенички на едно място, много целомъдренички. Направо ми стана блажно. Никога ли не ви се с случвало да се напиете, особено в студентските години?! И замеряте авторката с камъни, че й се е случило един път. Чак и негодна за връзка я изкарахте. Пропаднала личност eдва ли не. Голяма доза драма вкарахте. Повече отколкото тази, в която обвинихте авторката....

"У някои хора няма и грам лудост. Представете си какво противно съществуване водят."

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 22:25 от Джулая

# 305
  • София
Папи, не си джентЕлмен.
Ама то и гадже на ЛГ не си, тъй че се таз.
Да’н съм чула!

# 306

/ Калина, така поставен казусът вече има друг изглед. Не е любопитство, просто за градска среда щеше да бъде тъпо вариантите да са само тези.
За съжаление, само тези бяха и ми стана тъпо, защото аз помислих за него да не му вземат книжката и да остане без работа, а той прецени, че не може да направи нищо и поне да си поспинка миличкия. Не беше длъжен, но пък на мен това ми каза повече от хиляди думи.

Бре, много трезвенички на едно място, много целомъдренички. Направо ми стана блажно. Никога ли не ви се с случвало да се напиете, особено в студентските години?! И замеряте авторката с камъни, че й се е случило един път. Чак и негодна за връзка я изкарахте. Пропаднала личност два ли не. Голяма доза драма вкарахте. Повече отколкото тази, в която обвинихте авторката....

"У някои хора няма и грам лудост. Представете си какво противно съществуване водят."
Напивала съм се като мърша в младите ми години и още как, НО никога не съм излизала с хора, които почти не познавам, а да се размажа от пиене с такива пък съвсем. Никога не съм звъняла на никой да ми прибира пияния задник, хващала съм такси, или пеша. И никога не съм излизала по покана на слабо познат мъж докато се водя обвързана. То като се замисля не съм излизала с такъв по барове и без да съм била обвързана. И не заради съобразяване с този и онзи, а заради самата мен и собствената ми безопасност. За да те уважава друг, първо самия ти трябва да се уважаваш.

# 307
Папи, не си джентЕлмен.

Пияни жени, приятели и роднини не прибирам. Само деца. Останалите да се спасяват - още повече тези, излизащи с непознати на дискотека, а още в 22:30 не знаят на кой свят се намират. Чудно ми е що тогаз не се е прибрала, ами към 00ч пак звъняла. Явно ѝ е било кеф. Дали позвъняванията не са били да се направи на интересна пред останалите?!

Пък какъвто и да съм. Важното е да сме живи и здрави.

# 308
На 24 е момичето.... Верно ли го разкостихте?!

# 309
Посмали малко, на 20 е. Момчето е на 24.

# 310
Ем, хептен значи. В потрес съм от възрастните в тази тема.

# 311
Какво като е на 24? Да не е новото 15?

Не била пиела, пък се била напила. Били я оставили. Никой не я е оставял - тя сама е тръгнала.

Аз ходенето на дискотека не го свързвам с напиване. Първо - предпочитам да се напия у нас, а не да се излагам пред непознати и по улиците и 2ро - ако стар приятел иска да се видим, не бих отишъл на дискотека - там какво толкова могат да си кажат? Здрасти, наздраве, искаш ли един бърз у ВЦто?

Не знам кой я кости - да прави каквото си иска, животът си е нейн. Дреме ми, че се била напила и че била звъняла, ама не са ѝ вдигали, пък искала да си ходи. Детски истории. Като не ти вдигат, скачаш в едно такси и си ходиш. Не седиш още 4 часа и на другият ден да се чудиш как си се прибрала.

# 312
Simple Smile Никой не ѝ е забранил да пие.
Обясняват, че "напих се с непознати приятели" не е повод другарчето за секс, на което тя не е приоритет, да се засили посред нощ.

# 313
Възрастта коренно променя картинката. Кога  да се напие авторката като талпа за сефте,  ако не, докато е на 20? На 60 вече ще й е късно за такива изпълнения. Аз като бях на 20, бяхме решили да напием един германец, набеден за гадже на моята приятелка. Не помня той колко се напи, но на другия ден аз имах първия си и последен махмурлук в живота. Wink

Авторке, аз едно нещо ще ти кажа по  повод следното:
"Темпераментът му е на по-хладен човек. Аз съм приела това - не очаквам магически да се промени и да в готов да сваля звезди."

Споменавяш промяна. Не, няма да се промени. Не си го помисляй даже, нито магически, нито еволюционно. Но понеже сте отскоро заедно, и със съвсем различни темпераменти, ви трябва време,  за да се напаснете. Това няма да стане, ако ти гледаш  да се приспособиш на всяка цена. Трябва да си изразяваш чувствата и очакванията и кой знае, може да се получи, ако и двамата го искате.
Ето, виж случката с цветето. Аз това го разбирам като някакъв вид извинение и знак за помирение, защото той преди това не е разбрал твоята гледна точка, за мен е бил сърдит, когато си му звъняла, но после те е разбрал и ето,  помирение.
Та, той няма да се промени, и ти няма, но можете да се научите да се разбирате един друг.

# 314
  • София
Да, защото да се напиваш до безпаметност и да не знаеш къде си и да не близваш алкохол са единствените алтернативи.
Да седиш да гледаш дързост и красота и да купонясваш- също.

Между тях няма купонясване, пийване, замайване.

Общи условия

Активация на акаунт