Остави ме в момент на нужда

• 26 305
  • 988
  •   1
Отговори
# 285
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Попрочетох тук там, не всичко.
След пиянски изпълнения във връзка на няколко месеца и на мен авторката няма да ми е приоритет. Тя дори не помни, защо е звъняла, какво е говорила. Такива простотии мога да приема с усмивка след брак и дете. А потенциална някоя си да го хваща..пътя, де.
Силна и независима, амаха!
  Е то много "потенциални" са станали сериозни, и се е стигнало до брак!
 Мислех, че първо се запознаваме, опознаваме, и нещата стават сериозни.
Или новия тренд е първо брак и дете, пък после ще се опознаем?

# 286
темпераментът му е на по-хладен човек. Аз съм приела това - не очаквам магически да се промени и да в готов да сваля звезди.
А дали той иска да се променя, авторке?!
Попита ли го? Или решенията ги взимаш едностранно? Нещо обичайно за теб, междувпрочем.

# 287
  Е то много "потенциални" са станали сериозни, и се е стигнало до брак!
 Мислех, че първо се запознаваме, опознаваме, и нещата стават сериозни.
Или новия тренд е първо брак и дете, пък после ще се опознаем?
Трендът винаги е бил да се избягват пиющите. По възможност, де.
Пък изразът без да искам е паразитен у мнозина.

# 288
Да се избягват, ама пиющите мъже. На жените ни е позволено да се направим на лекета и дори от Луната да дойде да ни вземе, откара, закара, обгрижва и све, щото така трябва.

# 289
Щото сме жени. Защото така трябва. Мъжете са джентълмени или поне трябва да бъдат.

# 290
Джентълмени за дамите. И аз няма да съм дама за пиян. Не я коря, но защо този, който я е поканил не й е съдействал? Ще ме простите, но различавам гадже от половинка.

# 291
Спри да се напиваш,това е отвратително и си намери човек за когото си приоритет.

# 292
  • София
Джентълмени, ама ако имат дама срещу себе си.
Изобщо, това е малко изнасилена концепция с кавалерството в днешно време.

Псува, ходи като кон, плюе, злоблива, носи само напрежение, вместо лекота и виталност, ама да се носи на ръце, щото е женски пол. Еми не. Това е обратната страна на токсичния медал.

/ Калина, така поставен казусът вече има друг изглед. Не е любопитство, просто за градска среда щеше да бъде тъпо вариантите да са само тези.

# 293
Не е така. Ако един е джентълмен само с дама, значи никъв не е, още повече джентълмен. До възпитани е.

# 294
Яйце или кокошка. Или крилце или кълка. За последното Крюшо пита.
И на мен ми запързаля жестоко темата. Кажете коя ви съмнява.

# 295
Яйце или кокошка. Или крилце или кълка. За последното Крюшо пита.
И на мен ми запързаля жестоко темата. Кажете коя ви съмнява.
Кокошката, Narcissa, кокошката е първа. Без кокошка яйце - йок. 😁

Подсказвам: авторката има проблем с избора на клон. Хванала се е на чужд, ама нали е билетчето за рая... отказва да го пусне. 🤪

# 296
Няма да чета 20 страници - обвързана си с един, друг ще ходи на дискотека с негови приятели, непознати за теб, и ти тръгваш с него. След като се напиваш още в 22:30 (wtf), решаваш да звъниш на гаджето си да те прибере.

А защо? Ти с него ли излезе? Какви са тези излизания с цяла компания мъже, от които познаваш само 1? Ако си си търсила нещо, може и да си го получила. Макар и да не си спомняш. То ще се чуе.

# 297
Хванала един Клон в ръката, Папи. Допълвам.

# 298
  • София
Е, кажете де, не четем всички теми.

Бази, не съм съгласна. Това е игра на женска и мъжка енергия. Аз не говоря буквално за кавалерство. Редно е да я прибере, но после - чао. Не може да очаква, че при такова поведение ще бтде тачена като желана жена.

# 299
Не съм чела цялата тема, но аз бих се вдигнала да прибирам близък, ако е пострадал, ранен, станало му е лошо, изгубил се, видял е някакви съмнителни хора и пр., обаче пияни хора толкова органически не мога да понасям, че ще откажа категорично да ги прибирам и ще им кажа да си викнат такси, щом са в състояние да ползват телефон и да звънят толкова пъти.

Общи условия

Активация на акаунт