Остави ме в момент на нужда

• 26 365
  • 988
  •   1
Отговори
# 615
Ама питайте бабата на авторката, бе, три деца е отгледала - две свои, които счита за провалени, и авторката, която също не е прокопсала, съдейки по двете й теми.
И на гаджето родителите питайте как я мислят тая работа.
Трети ден се мъча да проумея на теб кой ти дава право да съдиш?! И какво толкова си преживяла за 30-те си години та си толкова жестока?!
Не е жестока, просто не си захаросва мнението от куртоазия, което явно ви бърка много сериозно някъде. Ако на това му казвате жестокост, явно нямате идея какво наистина е жесток човек. Разбирам, че девойката ти събужда майчинските чувства, но да я пазим все едно е 10 годишна, направо е смешно.

# 616
  • Далечният изток
Харесвам хора, които имат мнение, дори и различно. Оценявам всяко различно мнение. Но нека да не е поднесено с неприязън и злоба. По този начин няма как да го оценя самото мнение, ще оценя обаче този, който го споделя.
Толкова озлобени, гневни млади жени.... Срещу офиса ми има църква. Съвсем сериозно ще отида след малко да запаля една свещ и да се моля да не ми доведат някоя такава снаха... Доколкото познавам сина ми, той харесва нежни и деликатни жени, ама все пак...

# 617
И майка на девойката да бях, пак щях да й кажа, че с когото е излязла, той трябва да я прибере. Нали й е приятел, на него се е доверила да излязат. Какви са тия звънци по нощите.
А гаджето, партньорът или както и да се нарича, ако авторката не му е приоритет, не знам що ще тя при него изобщо. И като майка, и като читателка все едно и също ми е мнението.

Темата за "алкохола - враг на пола" изобщо няма нищо общо с темата - мое мнение.

# 618
  • SF
Ако някой смята, че гадже е човек, който ходи да ни събира от клубовете, отговаря за нашето поведение и пази, да не ни изнасилят...
Тук има някакви мнения, че нямало да му пука, ако била изнасилена. Преалени са. И на съседите й ще им пука. Но защо се е стигнало да се обсъжда изнасилване? Нали момичето, което е пуснало темата, не е разказало, че е имало такава вероятност? Ако до изнасилване се е стигнало, темата е за някаква криминална хроника и не може да си пишем просто мнението.

# 619
Не било захаросано...То изобщо няма общо с реалността мнението ѝ.
Как от една тема и еднократно напиване стигна до извода колко ѝ е прокопсала родата на авторката до девето коляно...

# 620
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Не било захаросано...То изобщо няма общо с реалността мнението ѝ.
Как от една тема и еднократно напиване стигна до извода колко ѝ е прокопсала родата на авторката до девето коляно...

Явно има потребители със свободно време, следят кой какво пише, правят досие...

# 621
Не виждам някой тук да казва на авторката "ти си супер, много си велика, много си готина" и т.н. комплименти. Мисля, че стана ясно, че е постъпила глупаво конкретната вечер така да се отрязва и да досажда на "гаджето". Но да се изкарва пияница, безмозъчна, тъпачка и не знам си какви други епитети... ми грозно е. И е далеч от това да "не е захаросано".

# 622
Ох, колко драматично, Аида. Май и ти не четеш много-много темата да видиш точно кой какво е писал, реагираш само на конкретни думи.
Fearnot, цитирам по памет авторката, която пък цитира думи на баба си.
Ама четете ги тези теми и тогава се изказвайте, поне няма да сте неподготвени за изказването. Един от най-големите проблеми на комуникацията бил, че хората всъщност въобще не слушат събеседника. И не четат темите по форумите, преди да се изкажат по тях.
Ето, докато пиша, и Елито показва, че не е чела... Имаше няколко страници, в които през мнение обясняваха на авторката колко е умно звучала. Това явно не е комплимент.
Зарежи.

# 623
Харесвам хора, които имат мнение, дори и различно. Оценявам всяко различно мнение. Но нека да не е поднесено с неприязън и злоба. По този начин няма как да го оценя самото мнение, ще оценя обаче този, който го споделя.
Толкова озлобени, гневни млади жени.... Срещу офиса ми има църква. Съвсем сериозно ще отида след малко да запаля една свещ и да се моля да не ми доведат някоя такава снаха... Доколкото познавам сина ми, той харесва нежни и деликатни жени, ама все пак...
Не знам защо така виждате злоба само в коментарите към авторката, може би защото тя присъства в темата?
Не чух някой да изроптае, че гаджето ѝ беше наречено муньо, задник, тъпак, безчувствен, гъз, мухльо и прочие. Ако ще палим свещи срещу хора като Нарциса, която обиждала авторката, да запалим и по една свещ срещу онези, които сипват на гаджето ѝ.

# 624
Ами щом на толкова хора от темата точно мненията на Нарциса им се набиха в полезрението, явно има за какво. Аз не останах с усещане за такава агресия и злоба от мнението на когото и да било от останалите пишещи, дори и тези, които не защитаваха авторката.

# 625
Четох, четох, напънах се да изчета 40 страници, които могат да бъдат сбити в 10... защото другото са напъни на двете страни в спора да се изтъкне как другия не е прав. Аз само не разбрах защо се намесват стари теми на момичето и какво била казала баба й.

# 626
  • Далечният изток
Не знам защо така виждате злоба само в коментарите към авторката, може би защото тя присъства в темата?
Не чух някой да изроптае, че гаджето ѝ беше наречено муньо, задник, тъпак, безчувствен, гъз, мухльо и прочие. Ако ще палим свещи срещу хора като Нарциса, която обиждала авторката, да запалим и по една свещ срещу онези, които сипват на гаджето ѝ.
Това къде го казах?
То не бяха само към авторката, то бяха към компанията, то бяха към момичето, което е било с авторката навън, то бяха към баба й, то бяха към родата й....
А всъщност говоря за злобни коментари по принцип, дори и не само в тази тема, изречени от млади жени, които продължавам да се чудя от къде за краткия си живот са натрупали този гняв към всеки и всичко, което не се случва по техния начин... То подскачане, то истерия, че нещо си не правела авторката както те смятат за правилно... Ама оставете хората да си правят грешките. Така ще се научат. Другия път като излезе вече ще си има една голяма обица и ще знае колко да пие, на кого да звъни, на кого да не звъни...

# 627
  • София
Абе не знам, ама някои хора наистина доста жлъчно наляха на авторката. При все, че преобладаващо хората я порицаха, просто порицаха и гаджето за неговото отношение. Тя самата си каза, че се чувства отговорна за напиването и ще си промени подхода. Та явно драмата на някои хора е другаде. Нещо друго ги бърка.

# 628
Никой не написа на авторката - евала, отрязала си се, давай, прави се на маймуна, ние сме с теб! Сто пъти се писа, че не е ок, но, ако постъпката й изразява липса на адекватна преценка и глупост, то постъпката на гаджето показва освен липса на любов, и липса на човечност. Което е много по- гадно. Ако ще им сравняваме "сипването" от потребителите.
Всички сме на мнение, че това не е истинска връзка и тя, ако има самоуважение, трябва да го разкара. Тук противоречие не виждам да има.
Пък тя и той, какви са - дъвкахме до припадък и нищо ново няма да се каже.

# 629
  • Тра-ла-ла
Аз само не разбрах защо се намесват стари теми на момичето и какво била казала баба й.
Защото проблемите на авторката са доста по-сериозни и трябва да ги осъзнае. Сегашният студенокръвен "приятел" е просто следствие....

Общи условия

Активация на акаунт