Остави ме в момент на нужда

• 26 225
  • 988
  •   1
Отговори
# 960
  • София
Стана съвсем манджа с грозде.

# 961
Не виждам смисъл да лъжа за възрастта си в интернет пространството и то когато имам нужда от съвет.
Смисълът ти е, че написвайки реалната си възраст, би получила съвсем съвсем различни коментари и никаква подкрепа и оправдание за поведението ти.
20-те години автоматично предразполагат към по-снизходително и опрощаващо отношение към грешките на младостта. Удряш по емоционалната страна на коментиращите - "ехх, младост, младост, всички на тази възраст сме вършили глупости и безумия, кой ли не го е правил, простено ни е..." 🤩
Дали обаче за същите тези грешки 50+ годишна жена ще получи толкова умилително и разбиращо отношение?
😎
Евалла на Narcissa, че ти каза истината още в началото.
А от мен - пак и пак - няма да ти се получи.. 😎

# 962
Явно това е от друга тема.

# 963
  • София
Кажете за коя потребителка се съмнявате Grinning

# 964
  • Paris, France
Благодаря,! С поликистоза съм и старта на цикъла при мен е гъвкаво понятие. Но определено се вижда.

Ъ? Това на колко ракии?

Е, щом си виждаш старта на цикъла има надежда.

И спри да се напиваш!

# 965
Благодаря,! С поликистоза съм и старта на цикъла при мен е гъвкаво понятие. Но определено се вижда.

Ъ? Това на колко ракии?

Е, щом си виждаш старта на цикъла има надежда.

И спри да се напиваш!
Просто е объркала темите, толкова ли не се сещате? Супер грозна реакция.

# 966
  • София
Абе, жената сигурно говори за чертички. Дано има успех. Ясно е, че е за друга тема

Просто се получи смешно след планетите и луните Joy

# 967
  • Paris, France
Извинявам се, обърках се 💐.

# 968
Ма що да не обсъдим и цикъла. По време на цикъл, ако къркаш, те лови по-бързо. Ето съвсем логично обяснение за напиването.

# 969
  • София
Е, стига де )

# 970
Извинявам се, писала съм от вълнение в грешната тема! 😄😄😄

# 971
  • Тра-ла-ла
Добре, че се разбра кой е пуснал грешния пост. Че с богатите фантазии и разбрали недоразбрали...като нищо ще изкарате авторката бременна. И после едни филми като текнат. Ооо, ама тя се напила, губили й се моменти. Някакъв френд я върнал. Ама какво се е случвало след това. Ооо, ето защо нейният не вдига телефона. Той си я знаел каква е. Малко петъчно захлебване да ви дам, че очеизвадно скучаете и ъпдейтът по 5-джито (да не се бърка с джи точката) още не е дошъл Joy

# 972
Нямаме новина, както би казал Бареков 😃

# 973
И айде още три сезона Grinning

# 974
  • Тра-ла-ла
И айде още три сезона Grinning
"Дързост и красота"...8000 епизода Joy

Общи условия

Активация на акаунт