Звездни компромати - Юни'21

• 286 450
  • 2 795
  •   1
Отговори
# 2 325
E тя Емилия от край време си я влекат финансово красивите. Нали преди беше женена за митничар. Няма лошо де, ако беше с някой шофьор на такси, нямаше да има кой да ѝ плаща клиповете.

# 2 326
Може би Антоанета Пепе е наистина много популярна, щом е така мразена, доста злобнички изказвания за нея. Мен тя не може да ме инфлуенсне, но ми е симпатична, както и партньорът й. Харесва ми семейството й, децата й са изключително самостоятелни и възпитани. Методът й на възпитание ми допада, защото самата аз съм възпитавала така. Да, може би ми харесва, защото в нея виждам по-младата си версия в много отношения. Харесвам хора, които се продават скъпо и нямат вид изобщо някога да са били евтини. За разлика от други инфлуенсъри, които са... Е, то едно нещо, ако не ти идва отвътре, изобщо не го чакай.

Аз също харесвам някои от обясненията й за подходите с децата. Но пък това скачане в отношения с Филип 3 никак не ми е зряло. Направо си е тийнеджърско бягане от осмисляне на развода й. И за капак после обясненията как се били изчаквали и колко търпение имали един към друг, докато се гаджосат. Не бяха ли 3/6 месеца флирт преди бебе и финализиране на развода й?

# 2 327
Ники Дойнов се е оженил днес.
   Незнам, обърках се, това нова жена ли е? Нали има син от Адриана Стоянова, пък сега вдига сватба с Петя...
Не знам коя е Адриана Стоянова. С Петя е от 6-7 години.

# 2 328
  • sofia
И аз незнам коя е, просто това име излезе като майка на сина му в интернет.

# 2 329
Аз все се надявах испанските власти да разплетат случая с къщата в Барселона, но още нищо не се чува .
Още миналата година започнаха разследване и смятам , че ако има следа, водеща към Бойко, ще я разкрият.

# 2 330
Новият на Емилия много я ревнува, та дано е розово положението между двамата.

# 2 331
Новият на Емилия много я ревнува, та дано е розово положението между двамата.

Ами сбъркал е жената, ако е ревнив пък иска да му е спокойно. Grinning
Но пък ми направи лошо впечатление, когато е писал емоционални публични статуси в фб, когато бяха скъсали за кратко заради това, че Емилия била на рождения ден на Коко Динев. Инфантилно ми е това драматично поведение за мъж.

# 2 332
Linda kiss честно да ти кажа аз смятам че Филип 2 беше наритан заради Филип 3 просто много ми е размита тая история колко приятелски били двамата докато тя разбираш ли приключвала с мъжа си ..толкова бързо го прежали тоя развод че заживяха заедно че и роди ..и докато влачеше и ремонта на апартамента дълго време все нямаше пари като се появи мъж номер 3 колко бързо се случиха нещата ..

# 2 333
Да не искате да кажете, че тази жена е имала трима съпрузи и тримата са се казвали Филип? Dizzy Face

# 2 334
Три поредни връзки с Филип само с Филип 2 брак

# 2 335
  • Rock & Roll feeling ...
Първия й е гадже, втория я е баща на двете й дъщери, а третия баща на треото й дете.
За мен Филип датски си е имал приятелка в Дания и тя е разбрала и е паднала в локва йод след пързалка от бръснарски ножчета... Нормално е да се концентрира и да продължи живота си някак, въпреки стореното предателство. С Филип датски хвърчеше във въздуха на криле направо. Беше толкова щастлива и някак горда... Цялото й излъчване казваше " да, това е моя мъж, вижте го, страхотен е ". С Филяка е по заземена, сякаш е снего искайки просто да имат семейство и спокоен живот и да върви с някого в една посока, което не никак малко, но липсва онази тръпка под лъжичката и ефекта "уооу".

# 2 336
Леле, наистина! Какъв е шансът да срещнеш не един, не двама, а трима партньори с едно и също име, при това единият чужденец? Simple Smile

# 2 337
Според мен пък тя се е увлякла по Филип 3 по време на брака и тя го е приключила и е намазала ските на Филип датски особенно ако дълго време не е била щастлива в този брак ..сега доста лети също то усмивки то чекнете направо същия сериал втори сезон ...

# 2 338
  • Rock & Roll feeling ...
Според мен пък тя се е увлякла по Филип 3 по време на брака и тя го е приключила и е намазала ските на Филип датски особенно ако дълго време не е била щастлива в този брак ..сега доста лети също то усмивки то чекнете направо същия сериал втори сезон ...

В клипа, в който обявиха раздялата си, въобще не изглеждаше като жена, която да няма чувства и се е прехвърлила на друг.
На много клипове съм засичала истинска болка. Ще е доста психопатско, ако го прави за ПР...
Баща й как гледаше Филип на рд на едно от децата, като човек който е направил нещо отвратително.

# 2 339
Обаче тази Биби Рекса е ужасна, и с тази рокля Grin Не беше ли по-слабичка преди?
Нарочно се правят така, масово е. Абсолютно нереално е да имаш талията на 50 килограмова, а д-то и горната част като на 80-90 кг жена. Не знам за какво си го причиняват този несъразмерен вид.
Естествения пясъчен часовник, дори и в плюс размер не изглежда така, когато килограмите ти станат прекалено много започват да се лепят и на местата където по принцип си слаб.

Общи условия

Активация на акаунт