Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (111) - юни 2021

• 174 879
  • 2 820
  •   1
Отговори
# 105
Нямам грил, но и не играх тази седмица 🤪😂
Честито на всички печеливши, дано съм и аз сред вас другата седмица 🍀
От Метро:

# 106
  • София
Аз бях само с 3 билета. Нищо де, може другата седмица и нас да ни огрее. Иначе им писах в месинджър как да си проверя с кой имейл съм регистрирана, казаха че няма как, няма такава информация в Апп-а..

# 107
Просто вземи друго устройство и от него се опитвай да влезеш,така ще разбереш  Simple Smile

Аз бях само с 3 билета. Нищо де, може другата седмица и нас да ни огрее. Иначе им писах в месинджър как да си проверя с кой имейл съм регистрирана, казаха че няма как, няма такава информация в Апп-а..

# 108
  • София
Честит празник на всички дечица и техните родители Simple Smile Поздрави на всички за спечелените награди, много се надявах на опти грила, но за съжаление ме няма. Аз преди малко спечелих от играта на ТЕО, чрез регистрация с СМС.

# 109
И аз съм с Опти грил. 1 участие. Simple Smile

# 110
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Аз си имам един мейл , един профил и един телефон и така нямам чуденка кой е печелившия 🙃🙃🙃

# 111
https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/novi-abonati-giveaway?utm_sou … _Dn3BgUqHPjSJojwY

Мисля, че не е споделяна. Няма опти за мен 😭 Стискам си палци за другата седмица.

# 112
https://e.pcloud.link/publink/show?code=XZXw4VZtv9kmGrQ0IYVsUKaG … IwAR0DCMu-Jy-EBph               Игра на Hellmann’s, за определени обекти.

# 113
И аз имам един профил, няма смисъл от повече, защото не разполагам с голямо количество капачки. Затова пък имам много имейли и не помня с кой съм регистрирана. Така или иначе няма значение, явно не печеля.

# 114
  • София
И аз с оптигрил, имейла е от 14.01ч.Бях само с едно участие. Много се радвам, от доста време го исках!

# 115
И аз бях забравила с кой мейл се регистрирах дадох на изход и после на вход и то ми изпрати кода за влизане на мейла.
Днес се оплаквам от силна липса на мейли от кока кола и др такива.
За сметка на това се сдобих със неприятен здравословен проблем и се джафках с организатор на игра ,защо по дяволите в детски конкурс не бива да печелят хора в напреднала възраст с нищо общо с детски рисунки.
Ей не ме разбра -нямало значение какви били едва ли не що се заяждам- ми щото не си спазваш собствените тъпи правила ама карай.

# 116
Здравейте и от мен и честита нова тема. Днес писах на кока кола, тъй като имах проблем с приложението и ги попитах за оптигрила. Казаха че са изтеглили печелившите и че от утре започват да се свързват с тях .

# 117
Благодаря за новата тема!

Аз продължавам с мрънкането, та дано помогне. Няма ме за грила, а резултата при Милка е 2:0 в тяхна полза.

Късметлийски месец на всички!

# 118
Здравейте,  честито на всички с грилчета. Много се радвам като има толкова хора от темата. Аз участвах с 1 билет и не спечелих, но днес ми пристигна наградата от Инглиш хоум. Много са бързи от форума, зарадваха ме за празника 😉

# 119
  • София
Здравейте,
Честит празник на всички пораснали деца от темата и на техните деца също 🎉🎈🎁🧸🥰

Благодаря за новата тема и нека новия месец да е късметлийски за всички 🤗
Искам да благодаря отново на тези, които ми пратиха кодове за очила - зарадвах малкия и взех и за себе си за работа с компютър. Сутринта рано Спиди ги доставиха.

И сега по актуалната тема.  Печеля и аз Оптигрил. Още не мога да повярвам. Бях с 1 участие взето в понеделник.
Късммет на останалите в следващите тегления 😊

Общи условия

Активация на акаунт