Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (111) - юни 2021

• 174 897
  • 2 820
  •   1
Отговори
# 1 065
явно и за мен няма оптигрил, а толкова искам един, играя с един профил. голямо мръннннннннн
честито на печелившите

# 1 066
И аз нямам имейл.Явно и тази седмица няма да е.После ще си купя по още един-два билета от моя профил и от този на ММ.

# 1 067
И аз имам Оптигрил 🥰
Само си изхабих преди малко 5 коинса за билет за следващата седмица 😄😄😄

# 1 068
  • пловдив
Аз е мъжа ми сме с по едно участие, но не печелим, а така се надявах Sad

# 1 069
Честито на Всички за наградите!
На останалите като мен - Не губете кураж, за следващият тираж, НалЕ така ! Simple Smile
Някъде другаде ще Ни е късмета! ❤🍀

# 1 070
Аз пък въобще не мога да спечеля Cry Предната седмица бях с 5 участия, тази с едно...

# 1 071
  • Сф
Аз пък въобще не мога да спечеля Cry Предната седмица бях с 5 участия, тази с едно...
Трябвало е на обратно.И аз съм така 🤣

# 1 072
И аз ще мрънкам. Толкова чакане за имейл и накрая нищо!

# 1 073
Има още 25мин.никакво отчайване !

# 1 074
  • София
Честито на спечелилите, ние които и тази седмица не спечелихме, ще се надяваме за другата 😪😅

# 1 075
  • Plovdiv, Bulgaria
И аз нямам грил пууу Cry Обаче пък взех 2 коли от Кауфланд, търках талонче и спечелих чаша Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 076
Пием си кафенце със свекървата и ми вика "да ти сипя количка"Joy
Викам и "подиграваш ли ми се"...хаха...

# 1 077
  • пловдив
Мъжо е с оптигрил Simple Smile

# 1 078
  • София
Честито на печелившите, аз не съм сред тях. Сигурно повече няма да се включвам за оптигрила, защото ми е много трудно да събирам кодове, с оглед на това, че рядко пием кола.

# 1 079
Хайде и аз да се похваля -имаме си оптигрил. Забавното е, че не вярвах, че ще спечелим и поръчах подобен, но доста по-евтин вариант. Напоследък късметът дотолкова ми бягаше, че преди няколко дни целенасочено взех Тео, Милка и Маги и продавачката изтърва случайно   касовата бележка под касата и после тая бележка изчезна.

Общи условия

Активация на акаунт