Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (111) - юни 2021

• 174 931
  • 2 820
  •   1
Отговори
# 1 365
Много им е зле приложението на колата!... Сега поисках да си купя билет за оптигрила и ми изписа нещо от сорта на: Ти вече спечели тази награда, остави и за другите!
Добре, обаче нямам мейл да съм печелила. И въобще дали съм спечелила или е поредният бъг?! Писах им, ще видим.

# 1 366
Много им е зле приложението на колата!... Сега поисках да си купя билет за оптигрила и ми изписа нещо от сорта на: Ти вече спечели тази награда, остави и за другите!
Добре, обаче нямам мейл да съм печелила. И въобще дали съм спечелила или е поредният бъг?! Писах им, ще видим.
Може да са изтеглени новите печеливши и ти д да си сред тях, но още да не са пратили имейли.
Аз току що си взех билет без проблем. Явно отново не съм изтеглена.

Последна редакция: пн, 14 юни 2021, 13:08 от validaa

# 1 367
  • Велико Търново
Имам си нова цел в живота, кошница за пикник! Още съм ентусиазирана от худито :p
А някъде знае ли се кои са обектите?
8.1. За участие в промоцията е необходима покупка на продукт/и на стойност от минимум 5 лв. под марката Верано азур от обектите, участващи в промоцията.

# 1 368
И при мен изписва същото нещо. Пробвах от телефона на мъжо, от неговият без проблем закупих.

# 1 369
Явно сте спечелили, защото току що пробвах и на мен си ми разрешава да си купя билет... Та явно и тази седмица няма да се похваля с грила 😭

# 1 370
Аз миналата седмица в деня в който пращаха имейлите на спечелилите си купих билет и след незнам дали имаше и час получих имейл,че печеля. Не мисля, че може от надписа да си вадите изводи,че сте от изтеглените . Пожелавам ви го, но може би има някакъв бъг в системата
Може да са изтеглени новите печеливши и ти д да си сред тях, но още да не са пратили имейли.
Аз току що си взех билет без проблем. Явно отново не съм изтеглена.

# 1 371
  • София
Онзи ден писах за една награда от фб, която не бях сигурна дали ще дадат. Отговориха ми без никакъв проблем и без срокове. 😊🍀

ПП. https://woman.bg/culinary_eurocup/# Лора и Стоян

# 1 372
Дано топката не е от тези на Сникърс Simple Smile Днес ми писаха, че печеля топка и децата са много доволни. Чакам Карлсберг днес, дано е уреда за бира, нищо че  е временно Wink

# 1 373
И аз току що купих билет за грила.

# 1 374
  • Сф
А защо гледате датите на гриловете? Аз като изтеглят печелившите и взимам билет. За 1 во теглене ми започват с АА, за второ с ВВ , за трето с СС. Не знам, сега ще им пиша дали с СС участвам във третото теглене,.

# 1 375
  • София
Аз преди малко купих билет и започва с DD

# 1 376
  • Сф
Аз преди малко купих билет и започва с DD
Ясно, значи е минало третото с СС. Ама нямам кодове да проверя ще ме пусне ли да закупя с DD. Нищо, писах им, може да им писне вече от мен и да пратят един грил в + 🤪

# 1 377
  • София
Шантава работа - пробвах за спорта какво ще ми изпише, след като спечелих миналата седмица. Е, купих си билет.🙄

# 1 378
Сега ако е като миналата седмица да ни държат в неведение 3дни ще се побъркам 😅 искам да спечеля толкова много ... ☺️

# 1 379
Първо не ми даваше да купя, сега ми дава без проблем

Общи условия

Активация на акаунт