Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (111) - юни 2021

• 174 968
  • 2 820
  •   1
Отговори
# 930
  • Сф
Днес вече парите от май оптис- анкетите, бяха в Еконт ( имах мейл в петък,че са пуснати). Верно вече не е ваучер, а 20 лв кеш.

# 931
  • Пловдив
Имам едно питане към всички. За кока кола АП и оптигриловете. Ако регистрирам една капачка това дава ли ми билет за томболата или ми трябват повечко?

# 932
  • Сф
Имам едно питане към всички. За кока кола АП и оптигриловете. Ако регистрирам една капачка това дава ли ми билет за томболата или ми трябват повечко?
Капачките дават монети ( коинс).Малките 1 коинс, големите по 2.Трябват 5 коинса за оптигрила+ забравих колко диаманти и тогава.
 си купуваш билет за томболата. Опа, без диаманти, чакай че спя вече..

# 933
Aко не е много нахално, може ли някои с HUAWEI да ми каже как и от къде да си сваля Coca Cola App?
Нямам Google магазин Sad

# 934
  • Сливен
39 капачки са нищо. Гледах тези дни снимка във Фейсбук - към 350 кода регистрирал някакъв мъж, нито една награда.

Намерих я:

# 935
  • Велико Търново
Aко не е много нахално, може ли някои с HUAWEI да ми каже как и от къде да си сваля Coca Cola App?
Нямам Google магазин Sad
Попитайте Кока кола дали имат приложение за хуауей. Иначе търсете в AppGallery.

# 936
Нямам Google магазин Sad
Изтеглете Petal Search от App Gallery. Върши чудесна работа и може да си изтеглите абсолютно всички приложения , включително и Coca-Cola!!!

# 937
Подарявам код на Кока Кола, рядко пием и нямам как да събирам капачки за да участвам за Оптигрила.
Който желае, нека пише Simple Smile
Подарен на първата дама Simple Smile

Последна редакция: ср, 09 юни 2021, 23:54 от Ioana87

# 938
Ние в Банка ДСК знаем, че има всякакви желания. А нашите потребителски кредити са подходящото решение тези желания да се случат – сега, без отлагане и така, както ти се иска. Заяви кредит онлайн до 20.06.2021 г. и участвай в томболата ни, защото знаем, че имаш нужда от подкрепа:

Кандидатствай за потребителски кредит сега
    Сподели какво е твоето желание, което искаш да осъществиш с кредита
    Участвай в томбола за 10 награди по 1 000 лева всяка
    Не забравяй да прочетеш и приемеш общите условия на кампанията

Пожелаваме ти успех!

https://dskbank.bg/%D0%B8%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D1 … onsumerLoans_2021

Правилата: https://dskbank.bg/docs/default-source/default-document-library/ … D%D0%B8%D0%B5.pdf

# 939

Одеве се разходихме в парка с детето,намерих две капачки на Кк и една на Туборг. За съжаление ММ не харесва бирата им и не знам дали ще успея да събера цели 22 кода... Освен по-често да св разхождам. 😂
Аз изцяло разчитам на намерени покрай шосето капачки като си карам колелото,но в момента тревите са много високи и зелени,и  нищо не се вижда.За 40 км намерих само 4,докато есента,когато тревата е изгоряла и ниска съм намирал по 100 за ден.

# 940
И аз също. Рядко купувам Кока кола,защото не ни харесва на вкус. Предпочитаме Пепси или Швепс.

Чакам си мейл за Оптигрила днес! Време е вече. 😁

# 941
Добро утро!
Някой има ли идея играта на Карлсберг дали е само за Кауфланд? Изтипосали са голяма реклама, купих 3+1 и се прибрах, тръгвам да регистрирам бележката - греда. Играта качена тук е със скреч карти, които май са от Фантастико. А на Кауфланд имаше система за наливане на бира като награда. Сега трябва да се връщам да чета дребния шрифт Simple Smile

# 942
Колите от 1л, 1.5л дават по 2т., тази от 0.5 - 1т. Та не се събира толкова трудно. Wink

# 943

Чакам си мейл за Оптигрила днес! Време е вече. 😁
И аз 🤣. Дано!
Голяма мечта ми е Оптигрила и Мултикукъра също.

# 944
Подарявам 2000МВ към А1.
Подарени.

Последна редакция: чт, 10 юни 2021, 09:50 от анемония

Общи условия

Активация на акаунт