Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (111) - юни 2021

• 174 882
  • 2 820
  •   1
Отговори
# 120
  • Елхово
И аз съм с отпигрил - ще го дам на приятелка - от ваучерите на Кола си взех!

# 121
  • Montana, Bulgaria
https://www.spechelinagradi.com/2021/06/specheli-nagradi-barni.html

Спечелете 3 броя ваучер за почивка за 1000 лв. и 900 плюшени динозаври от Barni

# 122
  • София
Привет. Покрай тези награди за оптигрил, реших да си изтегля и аз приложението на КК, така че вече ще ви следя и по този въпрос. Няколко пъти подарявах кодове, та сега ще помоля и аз, ако някой има излишен код да ми пише. ❤️🌷 Тези коинси дето се събират, 1 коинс = 1 код ли?

# 123
Първа награда за юни настолна игра от queens.

# 124
Честит ни юни, да е пълен с награди!
Благодаря за темата и за игрите на всички, които споделят!
Аз нямам с какво да се похваля засега, но ще взема участие в някои от игрите. Чакам ваучера за Фешън дейс, поразгледах и трудно ще си избера, нищо не харесвам. Обаче тийна ще намаже, така усещам нещата. Smirk
Заради оптигрила и аз изтеглих приложението на Кока кола, но естествено не печеля. Много се радвам, че от темата има поне 10 печеливши до момента! Това е хубава награда, да си я ползвате със здраве!
Получих си ваучера за физически магазин на Инглиш хоум, но няма да го ползвам. Ако беше за онлайн ползване можеше и да поръчам, но така не ми се занимава. Ако някой го иска, пращам на лични.
* Подарен!
Късмет на всички! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 18:28 от sis_ko

# 125
Аз пък тайничко се надявам на форумната игра на Novalac, но нещо се забавиха. Тео не иска да ми даде перли, но ще продължа да опитвам. Не мога да намеря Каменица с новите кодове никъде, а явно е имало и са я скрили, защото видях върнати бутилки. Милка днес е с по-висока цена в магазините около нас.

# 126
Днес ми пристигнаха и на мен кенчетата на Хайникен и одеалото от Младо пиво. От инстаграм чакам CIF продукти и козметика, кремчета на хубава марка... Доволно започва месеца Simple Smile
Чио нищо.. ДСК имаше една игра за споделяне на мнение за два сайта, никой ли няма да се похвали от там...

# 127
Честито на всички за оптигрила! Радвам се,че доста се похвалиха. Дано да има един и за мен до края на играта. Много го искам! 😃

# 128
За пореден път се убеждавам, че когато най малко очаквам, тогава печеля. Писала съм ревю за уред на Bosch и преди малко имам имейл, че печеля... Пасатор май беше наградата....

# 129
  • Стара Загора
Честит нов месец! Нека е късметлийски за всички пораснали деца Innocent
Благодарности на захарчето и Станимир за прекрасната тема.
Мога да се похваля само със сет от Може би най-големият фен на феновете Beers

# 130
  • София
На chio кога теглят пуфовете ?

# 131
На chio кога теглят пуфовете ?
Всеки понеделник Simple Smile

# 132
И аз да се похвал с Оптигрил. Много съм щастлива. С едно участие. Честито на всички! Късмет на не спечелилите Simple Smile

# 133
Честито на всички!
Аз мога да се похваля с награда от Бургаско - падъл борд. Много се зарадвах, след пуснати няколко кода за палатка, реших случайно да се пробвам и късмет. 🥳

# 134
Novalac нямаха ли игра през Фб или се бъркам? Знам, че участвах, ама забравих какво беше и не мога да го намеря, а сега видях че са имали и във форума томбола.(Намерих го, то анкета било)

И малко индиански въпрос, ама има ли точно място където се качват форумните игри, нещо само ги пропускам.

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 19:28 от Малечка90

Общи условия

Активация на акаунт