Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (111) - юни 2021

• 175 016
  • 2 820
  •   1
Отговори
# 825
    Така като не публикуват спечелилите никъде е мбого зле, сега се чудя дали да си купувам участия все още за другата седмица. Ако съм спечелила приключвам.
    Привет! Седмичните томболи се теглят на обявените дати и, както пише във всеки закупен билет, спечелилите се уведомяват до 3 дни от датата на тегленето. Т.е. днес  до края на работния ден ще бъдат уведомени всички 143-ма, чиито билети са били изтеглени на 7.06. Желаем късмет! Ето това ми отговориха.

Последна редакция: ср, 09 юни 2021, 11:27 от seisa

# 826
    Има печеливши в Тофифи.

# 827
    Всички притаили дъх чакаме оптигрилчетата. Simple Smile

Спечелилите от Милка, преди това печелили ли сте от друга тяхна игра? Вече имам 7 непечеливши бележки и се чудя дали да продължа да регистрирам на моя номер или да пробвам с на ММ номера. От предната игра съм със слушалки и дали биха ми дали награда и от тая игра?

Пробвах и в Рексона - този път не спечели. Еми то няма и да има друг път. 

Поръчах на ММ да взема продукти на Маги, взел от кварталното магазинче и в бележката не пише, че са на Маги. Та и там греда.

# 828
    • Велико Търново
    Който е регистрирал миналата седмица бележка на Якобс прекача ли бележка? Защото на мен такава опция не ми даде, а в правилата пише, че трябва да се прикачи. И още - в правила пише, че всяка седмица ще се теглят печелившите, а на обратния имейл след регистрация на бележката получих съобщение, че печелившите ще бъдат обявени на 04.07. Писах на организатора преди 4 дни, но още отговор нямам.
    С кутия бонбони съм от Тофифи. Simple Smile

# 829
    И аз съм с бонбони от Тофифи.Тези оптигрилове дали ги изтеглиха?Предполагам,че все някой от темата щеше да се похвали.

# 830
    Който е регистрирал миналата седмица бележка на Якобс прекача ли бележка? Защото на мен такава опция не ми даде, а в правилата пише, че трябва да се прикачи. И още - в правила пише, че всяка седмица ще се теглят печелившите, а на обратния имейл след регистрация на бележката получих съобщение, че печелившите ще бъдат обявени на 04.07.
    прикачва се снимка

# 831
    Който е регистрирал миналата седмица бележка на Якобс прекача ли бележка? Защото на мен такава опция не ми даде, а в правилата пише, че трябва да се прикачи. И още - в правила пише, че всяка седмица ще се теглят печелившите, а на обратния имейл след регистрация на бележката получих съобщение, че печелившите ще бъдат обявени на 04.07.
    прикачва се снимка
    Аз нямах опция за качване на снимка.

# 832
    • Русе
    На Якобс, да, прикачах снимка. На мен също ми направи впечатление, че на обратния мейл пишеше, че печеливши ще бъдат обявени на 04.07, а в правилата не е описано така.
    На Рексона съм с ваучер за Спорт депо Simple Smile Приемам го като джакпота от тотото, че са по 1 на ден май Simple Smile

# 833
    • Велико Търново
    прикачва се снимка
    Аз нямах опция за качване на снимка.
    Сега също проверих - няма опция за прикачане на снимка.

# 834
    Рексоната е на промоция и в Метро, мисля да пробвам още веднъж.
    А в Чупа нали участват всички близалки, не само най-евтините? Че последния път взех едни по-нестандартни (но са си техни).

# 835
    Сега и аз влязох да проверя и при мен няма опция прикачване на снимка, но когато правих регистрацията си имаше

# 836
    • Русе
    Ама наистина няма, а ми се върти в главата, че прикачвах снимка. Даже точно заради това прикачване регистрирах от телефона, а не от компютъра. Може ли да са го променили..знам ли.. Или вече от толкова много игри започвам да се обърквам на коя какво...

# 837
    • Плевен
    Сега получих мейл от Кока Кола за оптигрила, приели са ми данните, coca-cola-app@locals.bg

12:53 ч. (преди 17 минути)

до evgenia.kondeva

Здравей,

Твоите данни за доставка са получени успешно!

Може да очакваш своята награда на посочения от теб адрес до 30 дни след изпращане на данните, и не по-късно от 30 дни след приключване на промоционалната активност.

Наш представител ще се свърже с теб, за да уточните удобен час за приемане на пратката. Както и попълване и подписване на Декларацията, чрез която Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България АД (ККХБК) следва да декларира и заплати таксите от твое име пред Национална агенция по приходите за съответния период на основание чл.65 ал.7 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗДДФЛ).

Не забравяй да участваш за още свежи награди в приложението на Coca-Cola!

# 838
    От играта на Head&Shoulders в Лили някой получили обаждане или имейл?

# 839
    Цитат на: elifanta link=topic=1
    339538.msg42972770#msg42972770 date=1623233466
    Сега получих мейл от Кока Кола за оптигрила, приели са ми данните, coca-cola-app@locals.bg

12:53 ч. (преди 17 минути)

до evgenia.kondeva

Здравей,

Твоите данни за доставка са получени успешно!

Може да очакваш своята награда на посочения от теб адрес до 30 дни след изпращане на данните, и не по-късно от 30 дни след приключване на промоционалната активност.

Наш представител ще се свърже с теб, за да уточните удобен час за приемане на пратката. Както и попълване и подписване на Декларацията, чрез която Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България АД (ККХБК) следва да декларира и заплати таксите от твое име пред Национална агенция по приходите за съответния период на основание чл.65 ал.7 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗДДФЛ).

Не забравяй да участваш за още свежи награди в приложението на Coca-Cola!

Честито , това за новата седмица ли е?

Общи условия

Активация на акаунт