Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (111) - юни 2021

• 174 906
  • 2 820
  •   1
Отговори
# 1 005
Тъкмо мислех да си поръчам чорапки с еднорози с отстъпката и ми излезе реклама, че така подкрепям някакви паради... Добре, щом е така, не ги ща.

Еееее, подкрепи ги де! Това е свободата и бъдещето! Laughing

За статистиката: Нямам мейли от КК, имам приложението от скоро и не съм участвала с капачки, щот не пия КК и производни...

За другата статистика: 90% сте ми странни тук, не питайте защо. Close Thinking Но пък странни не значи безинтересни (да ви успокоя). Grinning

# 1 006
  • София
Къде се въвеждат кодове от хартиени етикети на кола кола (стъкло, 0,250)? Директно в приложението ли, където си е секция "код". Вчера ми дадоха един такъв етикет.
На същото място като тези от капачките.
Аз вчера пих кола с такъв етикет /стъклена бутилка/ и се колебаех да пробвам ли да го регистрирам - стана Joy

# 1 007
Мами, не забравяй, че и ти си тук. Smile
Поздрав

# 1 008
Не сте дали съгласие да ви пращат рекламни мейли, като сте се регистрирали. Скоро пак пускаха искане, да си погледнеш съгласията, какво да ти пращат.

# 1 009
Да, и всички спечелили са уведомени. Ако не сте получила имейл, че печелите, значи тази седмица не сте сред късметлийте. Желаем успех в следващите тегления!

КОКА КОЛА

# 1 010
  • Велико Търново
Да, и всички спечелили са уведомени. Ако не сте получила имейл, че печелите, значи тази седмица не сте сред късметлийте. Желаем успех в следващите тегления!

КОКА КОЛА
Да не са объркали имейлите - вместо, че печелим да са ни пратили имейл да участваме. Странно, защото в предната седмица толкова много се похвалиха, а сега никой.

# 1 011
Взех да си мисля, че миналата седмица КК реално са теглили победители да ни зарибят, пък тая седмица я теглили я не.

# 1 012
Наистина беше така, бяха изключени всички известия в поверителност. Благодаря много. И какво сега, ако съм спечелила нямало е как да ме информират ли или за спечелване не важи?

# 1 013
  • Сф
Не вярвам да са уведомявали още, чак пък никой оттук- абсурд!
А Хайнц кетчупа 🤣те ли ще звънят?

# 1 014
  • София
Бях забравила за книжките от Розали, доста ги забравиха..

# 1 015
Има нещо тази седмица в КК- АРР🤔В понеделник бъг ли имаше, какво...цял ден почти не можеше да се регистрират кодове.Миналата седмици защо не изпращаха такива имейли🙄..Размишлявам си, аз...
А, може би изпращат на тези, които НЕ печелят.Подканят ни за следващите периоди😁

# 1 016
Да променя малко темата, спечелих перленото бижу от Тео Grinning Като ми изписа „Честито” на екрана не можах да повярвам, напълних си шкафа със сапуни.

Не смея да си проверя пощата, събирам смелост. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 017
Получих рекламен имейл за играта на гриловете, но с първото име на майка ми. А тя си има профил, направен с нейния имейл. Още по - странното е, че тя няма получен имейл. Не знам какви ги вършат от Кола, но са несериозни!

# 1 018
И аз не печеля, но имам имейл да участвам. Как пък никой не се похвали

# 1 019
ние сме с 2 профила, и на нито един никакви имейли не получихме

Общи условия

Активация на акаунт