Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (111) - юни 2021

• 174 898
  • 2 820
  •   1
Отговори
# 1 020
Аз пък имам друга теория за гриловете -понеже миналата седмица доста хора се похвалиха, даже неочаквано много от темата, дали пък не са раздали поради някаква грешка повече от предвидените 143 и сега някак да се опитват да редуцират бройката.

# 1 021

Честито на всички! 😂
Нямах късмет.
Може би повече няма да участвам за грила.
Ама ми е кеф ей така , не че ще се впечатлят Wink
За момента спазвали всички условия и не публикуват печеливши. Попитах ги поне печелившият “талон” да оповестяват в приложението с инициали или нещо такова, за момента нямали такава практика , ако се наложело може да започнат.
Ако решите пишете им и Вие , може пък да започнат да оповестяват в приложението . Simple Smile

# 1 022
И аз ги попитах, как ще разберем че действително раздават награди

# 1 023
  • София
Аз пък имам друга теория за гриловете -понеже миналата седмица доста хора се похвалиха, даже неочаквано много от темата, дали пък не са раздали поради някаква грешка повече от предвидените 143 и сега някак да се опитват да редуцират бройката.
Десетина човека се похвалиха, много ясно си пише кога колко ще теглят, така, че няма как да са повече миналата седмица. Тази обаче е много съмнителна.

# 1 024
Според мен още не са ги пратили... Няма как от цял форум да няма един късметлия. Ще се надявам докато няма похвалили се тук.

# 1 025
И аз получих подканващ мейл от Кока Кола,но никъде не става ясно,че НЕ печеля....просто реклама.

# 1 026
  • София
И аз така с подканващ имейл да участвам, нооо за печалба нямаа 😒😅

# 1 027
  • Сф
Получих рекламен имейл за играта на гриловете, но с първото име на майка ми. А тя си има профил, направен с нейния имейл. Още по - странното е, че тя няма получен имейл. Не знам какви ги вършат от Кола, но са несериозни!
И при мен така. Нещо не им е в ред системата , никакви грилове също, дайте да ги почваме

# 1 028
  • София
И аз и ММ сме с рекламни имейли и без оптигрил.Може би са объркали имейлите, не може никой да не се похвали от толкова участващи...

# 1 029

Работата е ясна, няма смисъл да се надяваме. Simple Smile

# 1 030
Демек до 18:00 трябва да изпращат emiili на спечелите ли поне така го разбирам дано да имаме късмет.

# 1 031
  • Велико Търново
А дали Колата не са раздали много награди миналата седмица вследствие на бъг и тази седмица да ни мотаят.

# 1 032
Причините са доста, една от тях е тях е, че много от регистрираните в приложението са заявили, че не желаят личните им данни да бъдат публикувани.
Това ми отговориха на въпроса защо не публикуват спечелилите

# 1 033
Ми явно който е намазал миналата седмица,намазал. Или с други думи-кой........,кака се ожени. 😁😂 Каръци сме си!

# 1 034
  • София
Спечелих 😀Току-що дойде имейл от КК.

Общи условия

Активация на акаунт