Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (111) - юни 2021

• 175 096
  • 2 820
  •   1
Отговори
# 1 095
  • София
Важат ли ми миналите билети за КК?

# 1 096
И за мен няма Оптигрил. Тайничко се надявах и предната и тази седмица. Дано следващата да имаме късмет и ние оставащата група! 🙂 По средата на следващата седмица ще влизам в болницата и дано Кока Кола да ни зарадват с грилче.

# 1 097
Аз съм с две награди от Чупата.Засега.На 31.05 бях изтеглена за хууди🤣,същия ден изпратих снимка и на 06.06(неделя?) получих имейл за данни.Онзи ден получих имейл за слушалките,но имам лек проблем с КБ и ще чакам становище от тях,предполагам в неделя.

# 1 098
Важат ли ми миналите билети за КК?
Не, за съжаление! Всяка седмица нови кодове.

# 1 099
И аз съм без грил... Дано следващата седмица.... Мръъъъън!

# 1 100
При единия ми профил не съм взимала билет за тази седмица а печеля оптигрил.

# 1 101
от КК се заринах с чаши от предните им кампании, вече като им видя чашите и лошо ми става. Исках само един оптигрил, но явно са разбрали, че у нас я понамразихме и минахме на швепс Grinning Grinning Grinning

# 1 102
Пфууу, и аз не печеля грил Simple Smile
Дано мрънкащите ни огрее другата седмица Simple Smile
Това е линка за играта на Карлсберг и Кауфланд - не сам чела правилата още
https://footballmoments.bg/kauflandpromo/

# 1 103
Утре чакаме Nestle- Lion. На нас, без оптигрилове, ни предстоят нови вълнения в очакване... Който чака- късмет. Другата седмица пак ще се надяваме... На спечелилите- честито!

Последна редакция: чт, 10 юни 2021, 21:30 от Venytoto

# 1 104
С колко участия бяхте в кока кола? И аз не печеля. С 1 участие бях.

# 1 105
Аз бях с 4 , миналата седмица с 5 и пак не спечелих

# 1 106
Утре чакаме Nestle- Smarties. На нас, без оптигрилове, ни предстоят нови вълнения в очакване... Който чака- късмет. Другата седмица пак ще се надяваме... На спечелилите- честито!
Каква е тази игра на нестле? Ваучерите за озон ли? Не се ли теглят  след 30 юни?

# 1 107
Честито на спечелилите! И аз не печеля опти грил,а тайничко се надявах. Дано дано другата седмица  ни зарадват и нас.

# 1 108
Аз не съм убедена, че участвам в томболите - кой може да го гарантира, след като няма как да се провери и известяват само по имейл...

# 1 109
  • София
Аз не съм убедена, че участвам в томболите - кой може да го гарантира, след като няма как да се провери и известяват само по имейл...
Аз пък не се съмнявам, че участвам, въпреки, че още не съм спечелила. Първата седмица бях с 6 билета, а тази с 2, но днес колежката ми има мейл в 16.31ч.че печели, а тя беше с 3 билета, пък и доста хора се похвалиха. КК досега винаги са били коректни.

Общи условия

Активация на акаунт