Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (111) - юни 2021

• 175 094
  • 2 820
  •   1
Отговори
# 1 110
И за мен няма оптигрил,ама здраве да е-хич не ми дреме!

# 1 111
Така се надявах на Колата ама нищо... Едвам събрах капачки за едно участие ....Мрън

# 1 112
  • Варна
И аз, не спечелих, но на билетите за участие пише, до 17.07.Затова мисля, че важат за всички тегления.

# 1 113
Игра с пазаруване на ДМ бейби бонус програмата https://www.dm-drogeriemarkt.bg/dm-asortiment/bebe-i-dete/dm-bab … yG8sFFoJSkCME8LmE

# 1 114
И аз съм от не печелившите от КК .и в двете тегления бях с 10 билета ,а  съм печелила голяма награда с 1 билет ....това е късмета
Важното е да се забавляваме .за да не само КК да се похваля с мултифункционален инструмент от Нивеа ,днес ми се обадиха да го потвърдят .

# 1 115
И аз, не спечелих, но на билетите за участие пише, до 17.07.Затова мисля, че важат за всички тегления.
И аз мисля, че участват за всички тегления. Иначе нямаше да стоят в портфейла.
Също не спечелих, но в някое от следващите тегления може и да имам късмет.

# 1 116
Аз бях с 12 билета за грила и нищо. За другата седмица само с 2 ще я карам. Чакам на ДМ печелившите от предната Бейби бонус програма. Дано поне там го огрее детето.

# 1 117
Мисля, че КК направиха дубъл на тегленето, но съм сигурна, че ще си ги раздадат оптитата!

# 1 118
  • София
от КК се заринах с чаши от предните им кампании, вече като им видя чашите и лошо ми става. Исках само един оптигрил, но явно са разбрали, че у нас я понамразихме и минахме на швепс Grinning Grinning Grinning
Швепс е на Кока-кола. Все един и същ джоб пълниш. Simple Smile

И аз съм с оптигрил! Имейлът е от 16.56. Simple Smile  На профилите на мъжа ми и на дъщерите ми има само подканящи по-ранни имейли (малко преди 15 часа), а на моя - няма такъв. Дали няма връзка? На печелившите да са им спестили рекламата.

# 1 119
Аз имам и двата мейла. И подканящ и после, че печеля Simple Smile много рядко печеля в КК.

# 1 120
Кой номер на бележката регистрирате в играта на нестле и нескуик с ваучерите за озон?

# 1 121
  • София
Кой номер на бележката регистрирате в играта на нестле и нескуик с ваучерите за озон?
долу вляво е номера на бележката срещу датата и часа
поне аз този номер въвеждам

# 1 122
# 1 123
  • Сливен
Добре че има 2-3 потребителки,който харесват коментарите ми в Инстаграм,където съм ги тагнала ,че по-лесно намирам играта . Grinning

# 1 124
Попълни анкетата ни и спечели мечтаната лятна почивка с Кеш Кредит!

https://cashcredit.bg/novini/popylni-anketata-ni-i-specheli-mech … 4ScWsN6bRr9RWQFUk

Общи условия

Активация на акаунт