Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (111) - юни 2021

• 174 922
  • 2 820
  •   1
Отговори
# 1 320
  • София
Значи все пак се различават клечките. На снимката са на снопче и ми се сториха еднакви.

# 1 321
Получилите имейли от последното теглене на Чупата,дали получихте втори имейл за одобрение на КБ?Не знам дали ще одобрят моята,а при предходното теглене получих имейла в неделя преди обяд.

Преди малко получих втория мейл Wink Проверете си пощите Simple Smile

# 1 322
В играта на Билла и кока кола, до колкото чета, би следвало да се включиш автоматично, чрез сканиране на баркода на ваучера, нали? Няма нужда от друга регистрация в сайта на Билла.

# 1 323
От вчера се опитвам да регистрирам една касова бележка на чупа чипс и постоянно изписва невалидна стойност, пробвам по всякакви начини, може ли някой да ми каже как е успял да се регистрира? Пиша ги и 3.30 3,30 03.30 по никакъв начин не става ?

# 1 324
Имаше игра на dm за пазаруване над 30 лв ,но не мога да я открия.Ще съм благодарна ако някой ми каже къде да я видя.

# 1 325
За baby bonus беше, вижте в брошурата или на сайта им.

# 1 326
От вчера се опитвам да регистрирам една касова бележка на чупа чипс и постоянно изписва невалидна стойност, пробвам по всякакви начини, може ли някой да ми каже как е успял да се регистрира? Пиша ги и 3.30 3,30 03.30 по никакъв начин не става ?

С точка, без нула отпред ги регистрирах аз; драсни им един мейл..

# 1 327

Най-накрая желания плажен  чадър от Бургаско !

# 1 328
  • Пловдив

Току-що.Петя,провери си пощата🙂
Сайтът на Милка вече работи.Е,не спечелих,но поне ми дадоха шанс да опитам😉
Благодаря ти! И аз имам имейл. Ще се кипря с худи. Попълних формата, ама да го видим тоя универсален размер какъв ще излезе.

# 1 329
Спечелих опти грил,с 2 билета,но дали са получили данните ми,ще има ли потвърждение! Спечелих миналата седмица.

Последна редакция: пн, 14 юни 2021, 07:22 от az sum

# 1 330
Спечелих опти грил,с 2 билета,но дали са получили данните ми,ще има ли потвърждение!
Днес ли го спечелихте?
Потвърждение не изпращат.

# 1 331

А такава оранжева капачка виждали ли сте? С 10 цифри е. Сигурно ще има нещо ново

# 1 332
Спечелих опти грил,с 2 билета,но дали са получили данните ми,ще има ли потвърждение!
Днес ли го спечелихте?

Изпращат

# 1 333
Аз също нямам потвърдителен имейл
Днес ли го спечелихте?

Изпращат

# 1 334
  • София
Имейл за потвърждение Кока Кола изпратиха на спечелилите първата седмица, предполагам че тази седмица ще изпратят имейл за потвърждение за спечелилите миналата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт