Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (111) - юни 2021

• 174 919
  • 2 820
  •   1
Отговори
# 1 335

А такава оранжева капачка виждали ли сте? С 10 цифри е. Сигурно ще има нещо ново
Това са капачките на новата фанта- Tropical, за app-а е и можете да си я регистрирате.

# 1 336
  • Пловдив
Преди мъничко целнах една кърпа за жената, която ми събира капачки.

# 1 337
  • София
Сега забелязах, че билетите за оптигрила още седят на 93 к, което значи, че още дава билети за миналата седмица. Ако някой си е закупил билет за оптигрила и започва с ССС значи са за миналата седмица, не трябва ли неделя срещу понеделник да ги нулират. Сестра ми като разбра за оптигрила и тя веднага реши да играе и сега всички кодове, който изпием и давам на нея дано и тя си спечели, че иначе ще има да ми мрънка да и го подаря Blush

# 1 338
Аз пак си взех билети, остава да не участват.

Скрит текст:
Между другото, това, което писахте за грешките - че участват стари билети и може да се спечели с тях, не е вярно според КК.

# 1 339
  • София
Понеделнишки 😉

И да питам кой е номера за СМС на "Дискрийт", че правилата не ми се отварят?

# 1 340
Аз пак си взех билети, остава да не участват.

Скрит текст:
Между другото, това, което писахте за грешките - че участват стари билети и може да се спечели с тях, не е вярно според КК.

Аз си взех билетче в 6:20 и започва със ССС, забелязах че не е нулирано след като го взех билета, т.е. е за миналата седмица. Здраве да е, участвам с 3 билетчета, дано поне тази седмица спечеля Simple Smile

Скрит текст:
А от КК много ясно, че не биха признали за бъг в системата си Simple Smile 

# 1 341

Тук ги има правилата: https://www.spechelinagradi.com/2021/04/specheli-nagradi-discreet.html

# 1 342
Днес има доста тегления. Надявам се да падне нещо. Simple Smile Чакам и няколко неща и кога ще дойдат Господ знае.

# 1 343
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Аз получих мейл от колата , че данните ми за доставка за оптито са приети.
Чакам Джонито аз.До вчера беше играта , а в рамките на 10 дни ще обяват печелившите.Дано!

# 1 344
  • София

Тук ги има правилата: https://www.spechelinagradi.com/2021/04/specheli-nagradi-discreet.html
Благодаря 🤗

# 1 345
Радиата са пуснали много игри, но всички са във фейсбук, а Витоша искат да им се звъни. Добре, че не искам да печеля на всяка цена, иначе бих луднала да играя навсякъде. Wink

# 1 346
  • Пловдив
Лео Експрес ще ме посети днес. Какво ли ми носи? Нищо не чакам вече от Бургаско. Или Трицератопсчето от Барни или шапката от Стела.

# 1 347
Лео носят награда от Тео.
Много е нежничко, обеците са сребърни.

# 1 348
На мен Лео последно ми докараха кутията с Морени.

# 1 349
  • София
Лео носят награда от Тео.
Много е нежничко, обеците са сребърни.
Куриера иска ли бележка, за да я приготвя

Общи условия

Активация на акаунт