Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (111) - юни 2021

• 174 875
  • 2 820
  •   1
Отговори
# 2 745
Чакайте да ви се оплача да се посмеете. Миналата седмица взимам 3 бутилки по 1.8 Стела , ама заваля порой , а понеже ги губя държа бележките в ръка. Съответно за секунда бележката стана на мокро топче. Връщам се взимам дубликат,обясних че ми е за игра ,не са мрънкали. Снощи сядам ( знаете че много забравям) чак да я регистрирам и хоп шапка. Викам на вода е било, да ама днес получавам мейл отхвърлили ме. Питам защо помислих ,че не могат да сметнат 3*1.80лв. Писаха ми кю ар кода показвал друг номер на бележка и 2 мин по- рано. Тоест докато се върна за дубликат. Ясно е повече няма да им купя бирата, не че ще фалират зареди мен. Но не трябва ли дубликат и оригинал да са с един номер и един час?

# 2 746
сигурно много са ни споменавали с лошо дето ги ръчкахме в жегата да си мъчат мозъците да измислят имената на печелившите..поне са написали нормални имена този път!
https://goguide.bg/gradska-kultura/8195-Koi-pecheli-vaucheri-i-n … H1dRMK1pLJ2mKnGyA

# 2 747
Чакайте да ви се оплача да се посмеете. Миналата седмица взимам 3 бутилки по 1.8 Стела , ама заваля порой , а понеже ги губя държа бележките в ръка. Съответно за секунда бележката стана на мокро топче. Връщам се взимам дубликат,обясних че ми е за игра ,не са мрънкали. Снощи сядам ( знаете че много забравям) чак да я регистрирам и хоп шапка. Викам на вода е било, да ама днес получавам мейл отхвърлили ме. Питам защо помислих ,че не могат да сметнат 3*1.80лв. Писаха ми кю ар кода показвал друг номер на бележка и 2 мин по- рано. Тоест докато се върна за дубликат. Ясно е повече няма да им купя бирата, не че ще фалират зареди мен. Но не трябва ли дубликат и оригинал да са с един номер и един час?
Вие обяснихте ли им каква е причината за разминаването

# 2 748
Любопитна съм -имаше една анкета на Novalac във фейсбук, някой тук случайно да е спечелил? Защото май не изкараха списък с печеливши, а трябваше да го направят на 08.06.

# 2 749
Колата изпращат емайли за гриловете😀

# 2 750
  • София
Колата изпращат емайли за гриловете😀
Честит да Ви е! 🙂

# 2 751
Още не мога да повярвам, снощи спечелих ваучер 50 лв в Инстаграм от профила на Лиляна Ангелова за дрешки от Okaidi Bulgaria. Малко преди това гледам на моя мъж пощата, получил имейл че печели от някаква анкета на списание 9 месеца, продукт на Avene (даже съм забравила че съм го регистрала).
Ами стана си ми хубаво!

# 2 752
И аз подарявам моя код от English home. Имам нужда само от едно нещо за 15лв и не си заслужава да го горя само за него. Ако някой от Русе го иска и може да ме включи, ще е чудесно.

# 2 753
И мъж ми е с опти грил. Аз спечелих от предишното теглене. Ми късмет си ни е, така и така пием колата.
Единия ще го подаря на майка ми или свекървата ( която си го поиска .. другия си оставям за вкъщи).
След сушата, която се беше завъртяла, този месец приключва  доволно за нас.

# 2 754
  • София
Съвсем го забравих този код на English home. Моят е от първите, които бяха 100 и не важи за онлайн поръчки..

# 2 755
Дойде Ментоса от ИГ:

# 2 756
  • Sofia
Пак няма грил пфууу...
С колко билета участвахте?

# 2 757
И за мен отново нама грил. Толкова да го искам, пък не го дава… Накрая ще си го купя и сигурно ще го спечеля 😆

# 2 758
Аз играя с 1 билет

# 2 759
Да се похваля с Оптигрил и аз. Играх всяка седмица досега само с по един билет. Че си ѝ закупих вчера за новата, но здраве да е. Много ме зарадваха! Късмет на всички!

Общи условия

Активация на акаунт