Парфюмни размисли и страсти (юни 2021 г.) - 261

• 73 615
  • 834
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
https://makeup.bg/product/394884/
https://www.notino.bg/marc-jacobs/perfect-parfjumna-voda-za-zheni/
Здравейте! Права ли съм, че тези два парфюма миришат еднакво? Първо се сдобих с Марк Якобс, а вчера с Флора. И двата много ми харесват, но за мен са идентични Simple Smile
Хмхм
Първия го обожавам, а втория скоро мислих да гърмя на сляпо, но се отказах.

# 181
Моля за отзиви за трайност и шлейф на iced Star mugler Blush, за друго не знам дали да питам, пак много се разцепиха мненията Simple Smile)

Последна редакция: ср, 09 юни 2021, 17:58 от Dorry88

# 182
Средно излъчване, добър шлейф при ужасно пръскане, понякога над 12 пъти пръскам, защото го обожавам трайност към 5-6 часа.
Няма разцепване на мнения, косова пиня колада с ананаси. Сладък и плажно коктейлен. Буквално е само това.

# 183
  • Sofia
Всъщност има ли траен летен парфюм? Търся си нещо свежо от типа на light blue, но да не трябва да подновявам на всеки два часа?

# 184
ароматикс елексир за мен е по-красив лятото и е доста траен
но все пак зависи какви са предпочитанията на питащия

какъв точно е проблема с подновяването?
един парфюм малки милилитри в дамската чанта и всички терзания изчезват

# 185
  • виртуално
При мен Криуизния Ангел 2020 с три пръскания изкарвва цял ден, La Nuit Tresor Nude и Alien Flora  също … всичките са летни

# 186
Всъщност има ли траен летен парфюм?
Ами... Градините на Hermès, Kelly Caleche при мен са много трайни. Jour d'Hermes също, Chloe Eau de Toilette (2015), Chance Eau Tendre Eau de Parfum Chanel, Nomade Absolu de Parfum Chloé - всичко това, при мен лично, е много трайно.

# 187
  • Sofia
Всъщност има ли траен летен парфюм?
Ами... Градините на Hermès, Kelly Caleche при мен са много трайни. Jour d'Hermes също, Chloe Eau de Toilette (2015), Chance Eau Tendre Eau de Parfum Chanel, Nomade Absolu de Parfum Chloé - всичко това, при мен лично, е много трайно.
Скрийншотвам си екрана 🤣 ще ги тествам в най-скоро време

# 188
Etoile Fragonard - пишат, че е много сходен с Light Blue D&G, но по-шлифован и изискан. Не познавам втория, имам тоалетната вода - свеж белоцветно-цитрусов, хармоничен, женствен парфюм с много добра трайност, търпи и повече пръсвания. Няма го в сайтовете, при интерес мога да дам линк към търговеца на лични.

# 189
  • София
Свежи и трайни, от типа на Light Blue, са Funny Moschino и Acqua di Gioia Armani.

# 190
Средно излъчване, добър шлейф при ужасно пръскане, понякога над 12 пъти пръскам, защото го обожавам трайност към 5-6 часа.
Няма разцепване на мнения, косова пиня колада с ананаси. Сладък и плажно коктейлен. Буквално е само това.
ееееее, 12 пръскания, с тия 50 мл за колко дни? Joy

# 191
Не ми пука, трябва да намаляват.

# 192
Някакъв коментар за Nishane Karagoz , може ли  Simple Smile ?

# 193
Супер привлекателна пирамида, не съм му обърнала внимание....Това рибешко име на парфюма ме е заблудило Grinning

# 194
Хех рибешко Simple Smile черни очи! Един младеж го продаваше в ФБ групите, пише, че е труден парфюм.
SOTD : Loewe Aura Floral, чуден в това прохладно време. И икономичен като бонус, стигат ми три пръсвания.

Общи условия

Активация на акаунт