Парфюмни размисли и страсти (юни 2021 г.) - 261

• 73 538
  • 834
  •   1
Отговори
# 315
  • Франция
Привет, парфюмни феи, как сте в дъжда? Heart
Да се запиша в темата (в средата на месеца, срамота!), ще споделя с две-три думи какво тествах напоследък. Или по-скоро ще изОкам Laughing кратко и сърцераздирателно, защото нямам кладенец под ръка, където да извикам, че кралят има магарешки уши.
Decas Xerjoff, най-новият парфюм от тази серия на Xerjoff, с може би най-красивата бутилка, която съм виждала напоследък, се оказа най-гадното нещо, което съм имала нещастието да напръскам върху себе си. От тези адски модерни, шафранено-кухненски нюанси, сладникаво-плътски, които не знам кой реши, че са секси. Стъргах го до кръв.
Daymon Mendittorosa, толкова да ме привлече тази природозащна кауза и тези капачета с форми на животинки, бях на косъм да купувам на сляпо, въпреки безобразната му цена. Добре, че тествах. Моля ви се, някой да каже на Luca Maffei да спре да прави вече L'Attesa, че е направо срамота да я продава тази формула отново и отново. В случая е по-плътна, по-балсамова и по-мъжка, но си е тя.
Divine Intense, тествах паралелно с оригиналния Divine.
Скрит текст:
И накрая Soul Of My Soul, един адски красив парфюм за някой адски красив мъж. Изкушавам се да си го купя просто за да си имам поне едното.

# 316
# 317
Благодаря! Страхотни сте!

# 318
И за мен Decas се оказа пълно разочарование. След Naxos и четейки пирамидата реших , че e много мой, но се оказа нещо като нищо - един “изпран” Naxos - никаква плътност, лека , измита сладост, а тубероза не регистрирах изобщо….. Но за сметка на това и за огромно съжаление на джоба ми безпаметно се влюбих в Baccarat Rouge 540 Extrait и Oud Satin Mood Extrait- не искам да оставам без тях ….
SOTD : Baccarat Rouge 540 edp , в днешния никакъв ден ще се развие чудно, но в топлите дни не се усеща, за тях влиза в действие Extrait.
Ако някой е попадал на сходен парфюм на Satin Extrait ще се радвам да сподели, свърши ми, а в момента го няма в никой български сайт ..... Обещаха ми , че до месец ще го има, но как да живея цял месец без този разкош ?!?!?

Последна редакция: вт, 15 юни 2021, 09:15 от macadamia

# 319
Няма сходен. В Campomarzio70 няма ли го? Те имаха зареждане миналата седмица.
На мен също Decas не ми хареса.
За сметка на това нося двете Александрии и ги искам особено 2 страстно.

# 320
В Campomarzio e 565 лв / има една бройка /, а в сайтовете се предлага между 440 и 460 лева .

Последна редакция: вт, 15 юни 2021, 12:13 от macadamia

# 321
  • на майната си
И на мен Decas не ми хареса особено, липсва му характер, за разлика от останалите парфюми от 1861 серията.
Пачули не харесвам особено, обаче Psychedelique на Jovoy е доста трудно и интересно такова. В дъждовно време обичам да нося гурме аромати, без да са прркалено ориенталски.

# 322
Получих си пратка от Delirium и в нея има мостра от Costa Azzura Tom Ford - ужасен! До болка позната от колеги миризма 🤢 Потен мъж с парфюм, друго няма какво да кажа.

# 323
Сигурно няма да покажа нещо ново и някой вече го е споделил пък аз съм пропуснала, но сега го видях и се развълнувах.
https://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Twilly-d-Hermes-Eau-Ginger-67667.html
И да се възползвам от случая да попитам макар че май е по-скоро за другата тема, но...май се влюбих от мостричка в парфюм на Tiziana Terenzi, но мисля че 100 може и да ми е в повече, някъде в някой физически магазин в София да предлагат отливки по 10 мл? Извинявам се ако не е за тази тема!
Благодаря в аванс Simple Smile

# 324
  • София
Сигурно няма да покажа нещо ново и някой вече го е споделил пък аз съм пропуснала, но сега го видях и се развълнувах.
https://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Twilly-d-Hermes-Eau-Ginger-67667.html
И да се възползвам от случая да попитам макар че май е по-скоро за другата тема, но...май се влюбих от мостричка в парфюм на Tiziana Terenzi, но мисля че 100 може и да ми е в повече, някъде в някой физически магазин в София да предлагат отливки по 10 мл? Извинявам се ако не е за тази тема!

Вижте в темата за размяна на парфюми дали някоя дама няма отливка от този парфюм.

# 325
Отливки по 10 мл на Tiziana, Xerjoff и др. се предлагат във Висша козметика, но трябва да проверите има ли конкретния аромат, който ви интересува
https://visshakozmetika.com/?fbclid=IwAR0GtXJbbq7K4J-OumgRwMQ_nx … TkTUeyTeWuzhY8tPU 
Аз много обичам да се парфюмирам , но признавам си , и мен 100 мл. Tiziana Terenzi ме плашат.....

# 326

Вижте в темата за размяна на парфюми дали някоя дама няма отливка от този парфюм.

Благодаря за идеята. Следя я информативно, но не съм видяла, пък и май май нямам нищо за размяна Simple Smile Както и да е, не е много важно то като ми влезе в мухата в главата накрая се купува, лошото е че като се натрупат и адски ми е жал да стоят неизползвани, докато се радвам на по-новите и пресни любови. Разбирате ме Simple Smile Затова гледам вече да взимам по-малки количества Simple Smile
Допълвам. Благодаря macadamia, ако можеш да ми кажеш само ако е удобно как мога да проверя имат ли го, по телефона, mail или на място? Иначе мерси за линка на сайта им Simple Smile

Последна редакция: вт, 15 юни 2021, 14:55 от Elits@

# 327
  • София
Получих си пратка от Delirium и в нея има мостра от Costa Azzura Tom Ford - ужасен! До болка позната от колеги миризма 🤢 Потен мъж с парфюм, друго няма какво да кажа.

Не ми е ужасен и потен, но си е мъжки парфюм. Измих го на мига, че много мразя от мен да се носи миризма на мъжки парфюм.
редактирам се:  Мих трих многократно, еееееееееее на китката ми е това чудо.

Последна редакция: вт, 15 юни 2021, 16:03 от chanel19

# 328
  • Варна/Лондон
Да не остана по назад и аз да препоръчам един от любимите ми с пачули, обвито в роза, и дърво за разкош
https://www.fragrantica.com/perfume/Perris-Monte-Carlo/Essence-d … chouli-15317.html
И тук да споделя някои от последните ми придобивки, поне тези, които опредено ми грабнаха сърцето на първо четене още. 😁
За първия, още като го видях в един пост на Дени и до там, исках ги само по пирамида а след нейното ревю, нямаше никакъв шанс да не го взема. Чудесен летен, морски разкош! Няма да се мъча да го описвам, ако ви заинтригува, питайте виновницата за това 😁
https://www.fragrantica.com/perfume/Blend-Oud/Oud-Zanzibar-49369.html

Още една успешна поръчка на сляпо, но още като излезе си го харесах по пирамида и ето го, чудесен, секси флирт в бутилка, много страстен ако питате мен. 😁 Мъжът ми подлудя като се напръсках, а по принцип е бая саркастичн с моите изчанчени вкусове. Напомня ми за някои аромати с ванилия, но тук само загатва, че е сладък, без да е такъв. И макар да е лесен за харесване, все пак предвид цена та му е по добре  проба първо.
https://www.fragrantica.com/perfume/Roja-Dove/Reckless-Pour-Femm … Parfum-65870.html
И това от днес, още се запознаваме, и знам, че точно този няма да мога да го опиша, колкото и да се опитвам.😁
https://www.fragrantica.com/perfume/Xerjoff/Irisss-11704.html

Последна редакция: вт, 15 юни 2021, 15:47 от Джеронимо

# 329
Джеронимо, само от любопитство питам, а и за ориентир - има ли олфактивни групи, които не харесваш? Hug
Ти и FatalSnare ми изглеждате лесни за парфюми - с греди едва 2-3%

Общи условия

Активация на акаунт