Парфюмни размисли и страсти (юни 2021 г.) - 261

• 73 591
  • 834
  •   1
Отговори
# 240
.

Последна редакция: сб, 12 юни 2021, 20:15 от Ина.Д

# 241
за мен имат трайност, излъчване и характер, отличими са
https://www.fragrantica.com/perfume/Jeanne-en-Provence/Verveine-Cedrat-31198.html
Точно този си купих насляпо преди два-три месеца и го оставих да отлежи за лятото. Свеж цитрусов горчив аромат, по-точно лимонен аромат, но не ухае на лимонов сок или лимоново резенче, а на лимонени листа, сякаш ароматът идва от цялото лимоново дръвче. В началото е остър, след това затихва, но остава свеж /с една елегантна свежест/, относително траен. Натурален аромат, интересен, при това бюджетен. Ще си купя и други на марката.

Последна редакция: сб, 12 юни 2021, 01:46 от Ваня Ставрева

# 242
По повод на бюджетните парфюми и аз споделям последните си летни придобивки.
Image Woman Cerruti - намира се по сайтовете и е на смешно ниска цена за качеството си. Носи духа на Kelly Caleche със сходната си композиция кожа-грейпфрут, но определено е много по-цитрусов. В началото е остро-воднисто- свеж, след утихване вади малко пушек, но много фино вплетен в ментово-зелени нотки. Ментата е по-скоро носител на идея за прохлада, а не буквален мирис. Кожата е много фина, само за плътност и трайност, която за тоалетна вода е повече от прилична (няколко часа).
Другото си изкушение получих днес - комплект от 3 30-тички Massimo Duti - Evening Whispers, Manhattan Light, Souffle Marais.
Деликатно бих нарекла трите парфюма "непретенциозни". За мен са леки, летни, нямат някакъв особен характер, но са достатъчно приятни и евтини да си ги нося в чантата и да фъскам на воля Simple Smile Идеални за дълъг ден , изпълнен с много ходене, пътуване и работа навън, или пък за плаж. Бутилчетата са много сладурски, стилни, получих ги от една мила дама в оригиналната им кутия.
Интригуващ ми изглежда и този - La Selection Aimez Moi Caron. Харесва ми като композиция, но бих се радвала на отзиви - все пак е от "моите" непопулярни парфюми.

# 243
Ще си купя и други на марката.

чела съм малко, но добри отзиви за други аромати на марката
за съжаление за мен нито една друга от основните нотки на продуктите на марката не е привлекателна - ирис, роза, тубероза, нероли, жасмин...

# 244
  • by the sea
Ина.Д

От тази серия на Tiziana Terenzi имам менте, мога да ти кажа само как не трябва да изглежда.
На гърлото няма гравирано лого, така че при теб е окей.
Етикета се отлепя.
Като пръскам тече.
Трая 30мин
Капачката е лека като капачка от омекотител, трябва да е тежка
На дъното на кутията би трябвало да има тревъл капачка, поне Luna колекцията имат.

# 245
Здравейте.Според вас Just Rock Z&V -подходящ ли е за летен сезон? Любителка  съм на тежки парфюми 😄. В предната тема имам предложение от вас за Roberto Cavalli Paradiso -но не знам как е като трайност.Преди време имах Absolu-един черен и едно златисто бутилче(по-спомен) Не ми бяха трайни 😄.Та съм в дилема за тези 2. А скоро ще поръчвам-и както бях споменала съм в търсене на по-бюджетен летен. Само Версаче жълтото съм ползвала 🤪🤪🤪🤪 лятно време.

# 246
Защо изобщо правите размени след като не познавате аромата? Снимки би трябвало да искате преди размяната. Как се чувства дамата която е пратила аромата в такъв случай? Не е коректно да получите аромат и да думкате в темата ама какво съм получила сега.. Некоректно е такова отношение според мен. Нали има код там, защо не го проверите и ако има проблем пишете директно на дамата. Добре, че спрях да разменям. Излишни главоболия. Не намирам емотикон хващам се за главата. Grin

# 247
Дами, къде мога да намеря за тест или на добра цена Valentino donna rosa verde? свеж и нежен ли е? Благодаря!
П.С. От Варна съм. Някой ако знае дали го има някъде.

# 248
  • Бургас
Да свеж и нежен е, но недей без тест.Мен на моменти ме дразни и така и не ми стана любим.Иначе е хубав парфюм дано ти пасне, различен е поне на мен не ми прилича на други парфюми.Жалко, че аз не се разбрах с него.

Последна редакция: сб, 12 юни 2021, 11:27 от Bright Crystal

# 249
Знам, че не е тема за оплаквания, ама...
Скрит текст:
идвам да се оплача от контактен дерматит, резултат от алергия към козметика, по моя оценка, най-вероятно парфюм SobSobSob Имах до преди 2 дни червено-лилави петна по врата, изписан стериоден крем, който слава Богу, действа. Не съм ползвала козметика локално, не може да е от душ гел, защото щеше да е по цялото тяло, оствава парфюм. Страшна гадост, трябва да разбера дали е от определен или по принцип. Преди да ми излезе съм ползвала Ерба Пура, 51, пантерата и Ботега.

# 250
Благодаря! Ще заложа на Мосю Ли и на Парадисо, ако не го намеря за тест.

# 251
  • плевен
Привет, момичета! Имам питане-Jadore in joy подходящ ли е за сезона?

# 252
Привет, момичета! Имам питане-Jadore in joy подходящ ли е за сезона?
За мен сега да, но за големи жеги не е.

Днес е международен ден на розата, това прекрасно цвете и царица на цветята. Обожавам рози. По този повод съм сложила лимитката на Принцесата с роза на Килиън. Уникален е този парфюм.

Последна редакция: сб, 12 юни 2021, 13:12 от densi

# 253
  • София
Избрах тази роза https://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/Idole-L-Intense-62333.html За съжаление в жегата изчезва бързо, но аз не пръскам повече от 6 фъски. Харесвам го повече в по-хладно време.

# 254
  • виртуално
НОВА звездичка EDT
така като гледам май и тази ще ми хареса
https://www.fragrantica.com/news/Mugler-Angel-Nova-Eau-de-Toilette-15162.html

Общи условия

Активация на акаунт