Парфюмни размисли и страсти (юни 2021 г.) - 261

• 73 569
  • 834
  •   1
Отговори
# 255
  • София
И ново от Maison Martin Margiela Replica - Autumn Vibes - https://www.fragrantica.com/news/Maison-Martin-Margiela-Replica- … -Vibes-15149.html.

# 256
Тези звезди на Мюглер взеха да ги цвъкат като гниди. Явно ковид удари продажбите и съм леко вече да ми призлява. Нищо няма да им купя от звездите. Имам смокиновата, оригиналния Ангел, другите са некви компромиси.

# 257
  • Germany
Мюглер е от първите парфюмни къщи, които започнаха да предлагат всяка година летни лимитки на редовните им линии. Всяка година ароматът е нов, и не се покрива с друг. При Ангелите обикновено са представени с вкусни летни плодове - малини, манго, карамбола, кокос, смокинови листа и други. Смятам, че са чудесни и покриват нуждата на потребителите, и има за всекиго по нещо. Предполагам, че Angel Nova също ще поемат по този път, и ще имат летни лимитки. Много интересно ми звучи тази нова звезда, много женствена пирамида, и трима  любими парфюмери. Соня Констант за мен е един от най-добрите съвременни парфюмери към момента, и мой личен фаворит, не вярвам да направи посредствен парфюм, а съвместната й работа с другия ми любимец Quentin Bisch, стоящ зад Делина, Ла Бел, Номад и много други, прави парфюма още по-привлекателен за мен, и нямам търпение да излезе на пазара. Третото име на Louise Turner стои зад повечето летни издания на по-новите Ангели, така че очаквам да е в много Мюглерски стил. Надявам се на красив, женствен, цветен, секси и много носим парфюм и да ме кара да се усмихвам Gift Heart

Последна редакция: сб, 12 юни 2021, 20:06 от kovatcheva

# 258
НОВА звездичка EDT
така като гледам май и тази ще ми хареса
https://www.fragrantica.com/news/Mugler-Angel-Nova-Eau-de-Toilette-15162.html
И аз я видях и ми се стори интересна.

# 259
И аз нямам търпение за новия Angel. Много харесвам цялата линия и със сигурност веднага ще взема и този. Angel Nova специално ми е голяма любов.

# 260
  • by the sea
и аз се нареждам на опашката, не съм имала летен Angel от 5 години,
видях му пирамидата и се наточих да го взема за лятото Simple Smile
чакам го

# 261
Аз пробвах една от новите алегории - Nettare di sole - ужасна, горчива и мъжествена като одеколон. За късмет така се впи в кожата ми, че още не мога да я измия, а я пръснах преди 4-5 часа.

# 262
  • Русе
Лятото най-често посягам към
Aoud Lemon Mint Mancera for women and men

и
https://www.fragrantica.com/perfume/Armaf/Club-De-Nuit-Milestone-64104.html,инъче си връткам също още няколко аромата-John Varvatos Artisan,Lacoste Blanc,Rasasi Hawas,Prada L'Homme и Versace Pour Homme

# 263
Аз пак в последният момент питам, пътувам днес и си мислех да взема и нов парфюм за мама. Харесва и има Calvin Klein Eternity, YSL Mon Paris, Paco Rabanne Lady Million, Paco Rabanne Pure XS. Други, който знам, че харесва но не съм купувала все още са Paco Rabanne Olympéa, Armani Sì. Супер много се замислям за YSL Libre също. Всякакви предложения са добре дошли, ще видим какво ще го душа и мисля днес.

За себе си се чудя за Mugler Angel Nova, някой фланкър на Libre, последните две ябълки на Nina Ricci (най-новата не знам дали са я лансирали изобщо даже, ама ще видим), някой от Givenchy L'interdit, но не съм се интересувала скоро какво има на пазара и може да съм изпуснала нещо. Харесвам много ябълките на Nina Ricci, YSL Libre, Valentino Valentina. Valentino Voce Viva. Разни други по-значими издания, който имам са Chloé Nomade, повечето хланкъри на Black Opium, YSL Mon Paris, Élie Saab Girl of Now Shine, Lancôme LVEB EDP и Intensément, Estée Lauder Bronze goddess, Armani Sì Passione, Mont Blanc Signature. Отново, всякакви предложения са добре дошли и ще бъдат пробвани. За себе си съм сигурна, че ще си тръгна с няколко екземпляра. 😄

# 264
Още един свежак за лятото
https://www.fragrantica.ru/perfume/Korloff-Paris/Kn0I-4716.html
Тук цитрусът е на по-заден план, акцентът е върху свежа зеленина.
Наскоро тествах от мостри няколко парфюма на Korloff, направих и покупки, та мнението ми е, че не са никак лоши, разнообразни са макар всеки от тях да носи характерния привкус на марката. Не препоръчвам покупка без тест на онези, които съдържат удове, смоли и др. подобни. Останалите биха се харесали и на масовите потребители. Цените са поносими, особено на по-малките разфасовки.

# 265
Още един свежак за лятото
https://www.fragrantica.ru/perfume/Korloff-Paris/Kn0I-4716.html
Тук цитрусът е на по-заден план, акцентът е върху свежа зеленина.
Наскоро тествах от мостри няколко парфюма на Korloff, направих и покупки, та мнението ми е, че не са никак лоши, разнообразни са макар всеки от тях да носи характерния привкус на марката. Не препоръчвам покупка без тест на онези, които съдържат удове, смоли и др. подобни. Останалите биха се харесали и на масовите потребители. Цените са поносими, особено на по-малките разфасовки.
И аз заглеждам , харесала съм си два Simple Smile Как са като излъчване и трайност?

# 266
При всеки отделен парфюм трайността и излъчването са различни. Korloff In Love е с убийствена трайност, но при него агаровото дърво /уда/ направо изяжда останалите съставки. Не е "медицински" уд, в началото е остър, след часове омеква, но въпреки това не е по вкуса ми. Купих насляпо 30-тица и върху него пръсках Рояла на Ели Сааб, ами получи се прекрасна опушена роза. Ще видим как ще се държи през зимата. Свежият № 1 е с добро излъчване и средна трайност. Градина в Париж е нежен красив шипър с добра трайност, също и Операта, той е по-плътен. Лейди Корлоф обаче ми се стори безличен, а Роял Уд изобщо не можах да го понеса. Прекрасни отзиви има за Мис Корлоф, но него не съм го тествала. Кажи на кои си се спряла, ако ги познавам ще дам информация, но нали знаеш, възприятията са субективни.

Последна редакция: нд, 13 юни 2021, 19:52 от Ваня Ставрева

# 267
Ваня, на Lady Korloff мисля че беше (златистия) и Take me to the moon. Мисля че първия имаше мостра в мейкъп, но последно като проверявах бяха поизчезнали.

# 268
Кристина, допълних си поста и писах, че Лейди Корлоф ми се стори безличен, а в Нотино потребителка е споделила почти същото. Колкото до  Take me to the moon не го познавам, но във Фрагрантика /руския форум/ го определят като лек нежен аромат, подходящ за млади момичета.

Последна редакция: нд, 13 юни 2021, 20:38 от Ваня Ставрева

# 269
При всеки отделен парфюм трайността и излъчването са различни. Korloff In Love е с убийствена трайност, но при него агаровото дърво /уда/ направо изяжда останалите съставки. Не е "медицински" уд, в началото е остър, след часове омеква, но въпреки това не е по вкуса ми. Купих насляпо 30-тица и върху него пръсках Рояла на Ели Сааб, ами получи се прекрасна опушена роза. Ще видим как ще се държи през зимата. Свежият № 1 е с добро излъчване и средна трайност. Градина в Париж е нежен красив шипър с добра трайност, също и Операта, той е по-плътен. Лейди Корлоф обаче ми се стори безличен, а Роял Уд изобщо не можах да го понеса. Прекрасни отзиви има за Мис Корлоф, но него не съм го тествала. Кажи на кои си се спряла, ако ги познавам ще дам информация, но нали знаеш, възприятията са субективни.
in love няма присъствено агарово дърво, повече се усеща папирус, там е друг филм, той е много красив парфюм, но е специфичен. Много траен, както и останалите. Royal oud вече си е уд, за който обича, с огромна трайност. Gold е тип бронзова богиня, теракота, много оптимистичен аромат. Туберозата им също е с голяма трайност, ветиверът също. Не съм попадала на неприсъствен и нетраен аромат на корлоф.

Общи условия

Активация на акаунт