Парфюмни размисли и страсти (юни 2021 г.) - 261

• 73 454
  • 834
  •   1
Отговори
# 480
И двата са добри ама много ако трябва аз да разбирам ,то това е Ангел Нова.

# 481
Ангел Нова грам не прилича на Делина. Той е малинов.
Само Червената обувка прилича. Тя е и в пъти по-трайна и излъчваща.

# 482
  • Бургас
Мулен руж е приказка за почитатели на такъв тип парфюми. Аз го обожавам и го нося много в студено време. Няма по-добър аромат на стари червила от него, а аз издирвам целенасочено.
Аз също харесвам и нося с удоволствие червилени аромати. Дени, Бих се радвала да споделиш с по две думички за тези, които имаш, а и надявам се и други да се включат с впечатления и коментари
Това са моите червилени аромати:
За съжаление Англомания е спряна отдавна. Тя ми беше най-любимият червилен аромат.
Имам тази зара 002 Sense Of Glam Zara, но докато и извертее спирта и аромата и той си отива.
Baiser Fou Cartier до някъде ми е червилен, ама не съвсем
Prada Candy Gloss Prada ми е предимно вишна и не оправдава съвсем името си. Верятно е гланц с аромат на вишна. Червило не  е.
Тази Зара заради комбинацията ирис-кожа ми навява подобни асоциации, а и е безумно трайна Gourmand Leather Zara

Lipstick Fever Juliette Has A Gun познавам и ми харесва, но е ужасно немощен и нетраен и не си заслужава парите.

# 483
Може ли мнение за Lancome Miracle? Много ли е цветен или мусков? Става ли за насляпо?

# 484
От червилено-пудрените, освен Мулен Руж, много харесвам още и Putain de Palaces ELDO, Lipstick on Maison Margiela и Violet Ida Miller Harris, ако може да мине за такъв, той е повече пудра, отколкото червило.
Narciso Rouge и той е червилената тема, но не се разбрахме съвсем с него .

True Lust ELDO го дават подобен на Putain..., но не съм го пробвала, ами се ще.

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 18:42 от tuali

# 485
Благодаря много, парфюмни! Ще обърна внимание. Не знам защо имам такъв уклон.

# 486
Кои нотки придават ефект мирис на червило? Някои по бюджетни парфюми с мирис червило от едно време има ли, че този Histoires de Parfums 1889 Moulin Rouge ми иде много, и то на сляпо 😊

# 487
Момичета, пиша с молба за съвет.
От много време насам нося класическия Шанел Шанс, но за това лято реших да се сдобия с Шанс Фреш. Намирам го само във вариант о дьо тоалет, парфюм не откривам. Има ли такъв изобщо? Цената в Нотино в е 276 лв за 100 мл, в момента има и код за -15%, така ще стане 235, което ми се струва добре. Вие какво ще ме посъветвате, да купувам или може да се намери на друго място с по-ниска цена?

# 488
  • София
Шанс Фреш е само във вариант ЕДТ. В момента виждам, че в Елфрейгранс е малко по-ниската цената - 223 лв.

# 489
Кои нотки придават ефект мирис на червило? Някои по бюджетни парфюми с мирис червило от едно време има ли, че този Histoires de Parfums 1889 Moulin Rouge ми иде много, и то на сляпо 😊

Ирис, хелиотроп, череши, сливи, ванилия...но зависи и от комбинацията много. Мулен Руж го мернах вчера в Парфимо на супер цена, но по-добре все пак проба първо..

Последна редакция: нд, 20 юни 2021, 11:18 от tuali

# 490
  • Стара Загора
Цените на Шанел тук са просто ужасни.
Като видях в безмитен във Франция колко струват и останах без думи. Все бива разлика, но да струват почти двойно.... ми идва в повече. Astonished
Специално проверих в Нотино 2 или 3, бяха с над 100 лв. Давам бойкот на марката. Grinning Трайността намаля, а цените растат.

# 491
Ужасни са, но съм страшен фен на марката. Освен да го търся в Турция след 10 дни 😂 Ама и там не се знае на какъв фалшификат ще попадна.

# 492
  • Стара Загора
На безмитна преди 3 год поне, бяха 92 евро 100 мл, но есента като ходихме гледах и бяха значително по-скъпи.
Иначе в Турция може да са още по, защото са внос и такива стоки при тях обикновено са ...

# 493
Относно питането за пудрен и червилен аромат при мен моментално се асоцира с Cafe Chantant Noble 1942.
Това са основните бележки, които долавям, като за мен е изключително траен, но в същото време ефирен и елегантен.
Наистина ме пренася назад във времето в някое известно Кабаре насред танцьорките, в гримьорните и свързвам всичко в парфюма с тази епоха.
Разбира се сега не му е изобщо сезона.

# 494
Здравейте,
Записвам се с въпрос за Alien Musc mysterieux на сляпо става ли, обичам ориенталски парфюми, притеснява ме само как ще реагира мускуса с кожата ми, това от противоречивите отзиви, които прочетох
Ако някой знае от какво зависи да избива тази нотка при някои типове кожа, да преценя как ще е при мен

Общи условия

Активация на акаунт